Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Už mi nejde editovat, tak se omlouvám za otočenou fotku. Postoval jsem to přes Tapatal a ten mi nějak nepřirostl k srci a hlavně mi ty fotky stále otáčí, tak jak nechci :frusty:

Odesláno

Vcera a dnes poprve na modrem NATO. A navic jsem zjistil, ze i kdyz jsou ze SG tak je na nich made in Japan.

ed5f0967bd0fbb1793d4b91f9aff5e55.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Tak to těm narušitelům zase natřeme. SKX sem!!! :D

attachicon.gifSKXy.jpg

5 tu začínají být v defenzivě  :angry:

SKX pepsi mám pořád na seznamu, jediné co mě odrazuje, že by mi dorazil nějaký kus z páteční směny s křivýma nožkama nebo rozhozenými indexy :blink:

Odesláno

SKX pepsi mám pořád na seznamu, jediné co mě odrazuje, že by mi dorazil nějaký kus z páteční směny s křivýma nožkama nebo rozhozenými indexy :blink:

Křivá nožka tu byla myslím jen jednou, venku na fórech jsem to nezaznamenal. To musela být náhoda, že to prošlo výstupní kontrolou, nebo to prodejci upadlo, zvedl ze země, ofoukl a odeslal...

A rozhozené indexy jdou řešit během několika minut a za pár kaček hodináři nebo samodomo. Kvalita je úplně stejná jako u těch pětek ;)

Odesláno

Křivá nožka tu byla myslím jen jednou, venku na fórech jsem to nezaznamenal. To musela být náhoda, že to prošlo výstupní kontrolou, nebo to prodejci upadlo, zvedl ze země, ofoukl a odeslal...

A rozhozené indexy jdou řešit během několika minut a za pár kaček hodináři nebo samodomo. Kvalita je úplně stejná jako u těch pětek ;)

právě proto jsem je z toho seznamu neškrtnul :) (ale ta případná fušeřina mě na Seiko docela mrzí)

Odesláno (upraveno)

Marcus: To mě taky. Ale... Víš kolik spokojených zákazníků je na těch pár stěžovatelů? Nevíš, já také ne, protože spokojený zákazník mlčí...

A těch pár případů, co se tady vyskytlo, bych vůbec nebral v potaz jako něco relevantního. Všichni (většina) tady kupujeme u šedivek, nebo použité kusy. Tak co bychom chtěli za cenu jednoho lepšího oběda...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Vcera a dnes poprve na modrem NATO. A navic jsem zjistil, ze i kdyz jsou ze SG tak je na nich made in Japan.

ed5f0967bd0fbb1793d4b91f9aff5e55.jpg

Proč divný? Máš tam i nápis 21 jewels, takže máš "snobskou" J verzi :-)

Odesláno

No vidíš. Já si myslel, když jsem je objednával, že J je kvůli jubilee. :-)

Dnes pro změnu béžová.

b8bd1217158010561ebdebbee3fdc572.jpg

Odesláno

No vidíš. Já si myslel, když jsem je objednával, že J je kvůli jubilee. :-)

Dnes pro změnu béžová.

b8bd1217158010561ebdebbee3fdc572.jpg

To je nějaká Pampalini limitka? :-) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...