Jimmy-Jimmy Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 V tomto počasi jedině kancldiving. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Pro změnu taky SKX a kancldiving, ať nerušíme řadu Brzo už snad ale přidám i něco jiného... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jimmy-Jimmy Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Čekani Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jimmy-Jimmy Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Už mi nejde editovat, tak se omlouvám za otočenou fotku. Postoval jsem to přes Tapatal a ten mi nějak nepřirostl k srci a hlavně mi ty fotky stále otáčí, tak jak nechci
geometr Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 To neva, žes to otočil na střechu, hlavně, že se Ti nic nestalo a mužeš postovat na chronomag. Už jsou tam hasiči, nebo se z pásů odřízneš sám?
Jimmy-Jimmy Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Hasičů nebylo potřeba. Už jsem to zaparkoval na kola.
Markynin Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Přeruším řadu, dnes pětky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Vcera a dnes poprve na modrem NATO. A navic jsem zjistil, ze i kdyz jsou ze SG tak je na nich made in Japan. Sent from my iPhone using Tapatalk
Jimmy-Jimmy Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Ten modrej jim taky sluší. Mám cukání ho objednat z Ebaye.
Marcus Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 už tři týdny takto, ale dnes dojde k výměně stráží Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Tak to těm narušitelům zase natřeme. SKX sem!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marcus Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Tak to těm narušitelům zase natřeme. SKX sem!!! SKXy.jpg5 tu začínají být v defenzivě SKX pepsi mám pořád na seznamu, jediné co mě odrazuje, že by mi dorazil nějaký kus z páteční směny s křivýma nožkama nebo rozhozenými indexy
JaRooN Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 SKX pepsi mám pořád na seznamu, jediné co mě odrazuje, že by mi dorazil nějaký kus z páteční směny s křivýma nožkama nebo rozhozenými indexy Křivá nožka tu byla myslím jen jednou, venku na fórech jsem to nezaznamenal. To musela být náhoda, že to prošlo výstupní kontrolou, nebo to prodejci upadlo, zvedl ze země, ofoukl a odeslal... A rozhozené indexy jdou řešit během několika minut a za pár kaček hodináři nebo samodomo. Kvalita je úplně stejná jako u těch pětek
Marcus Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Křivá nožka tu byla myslím jen jednou, venku na fórech jsem to nezaznamenal. To musela být náhoda, že to prošlo výstupní kontrolou, nebo to prodejci upadlo, zvedl ze země, ofoukl a odeslal... A rozhozené indexy jdou řešit během několika minut a za pár kaček hodináři nebo samodomo. Kvalita je úplně stejná jako u těch pětek právě proto jsem je z toho seznamu neškrtnul (ale ta případná fušeřina mě na Seiko docela mrzí)
michalv2 Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 5 v práci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 (upraveno) Marcus: To mě taky. Ale... Víš kolik spokojených zákazníků je na těch pár stěžovatelů? Nevíš, já také ne, protože spokojený zákazník mlčí...A těch pár případů, co se tady vyskytlo, bych vůbec nebral v potaz jako něco relevantního. Všichni (většina) tady kupujeme u šedivek, nebo použité kusy. Tak co bychom chtěli za cenu jednoho lepšího oběda... Upraveno 20. srpna 2015 uživatelem JaRooN
Zdeněk H. Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Vcera a dnes poprve na modrem NATO. A navic jsem zjistil, ze i kdyz jsou ze SG tak je na nich made in Japan. Sent from my iPhone using Tapatalk Proč divný? Máš tam i nápis 21 jewels, takže máš "snobskou" J verzi :-)
roura74 Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 No vidíš. Já si myslel, když jsem je objednával, že J je kvůli jubilee. :-) Dnes pro změnu béžová. Sent from my iPhone using Tapatalk
Zdeněk H. Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 No vidíš. Já si myslel, když jsem je objednával, že J je kvůli jubilee. :-) Dnes pro změnu béžová. Sent from my iPhone using Tapatalk To je nějaká Pampalini limitka? :-)
Jimmy-Jimmy Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Skx je tady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se