Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Takže dobrý večer, vzhledem k tomu, že dneska došly, tak to snad ani jinak nejde. Chtěl jsem nějaké pepsi s modrým cifrem a day-date, takže to stejně asi nemohlo dopadnout jinak. Objednal jsem verzi na jubilee, ale čekal jsem, řekněme, něco jiného, takže šly nakonec na gumu. Jinak jsou super, ale to tady myslím psát nemusím (vzhledem k tomu, že jsem asi poslední, kdo je ještě neměl).

post-35198-0-58790400-1502386539_thumb.jpg

Upraveno uživatelem morbo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže dobrý večer, vzhledem k tomu, že dneska došly, tak to snad ani jinak nejde. Chtěl jsem nějaké pepsi s modrým cifrem a day-date, takže to stejně asi nemohlo dopadnout jinak. Objednal jsem verzi na jubilee, ale čekal jsem, řekněme, něco jiného, takže šly nakonec na gumu. Jinak jsou super, ale to tady myslím psát nemusím (vzhledem k tomu, že jsem asi poslední, kdo je ještě neměl).

Dej tomu jubileee sanci. On je tak krasne rozhrkanej, az je brutalne super. Ty jsi zvyklej na "specificke" zpracovani amfibii, to pro tebe Seiko jubilee nemuze byt prekazka
Odkaz ke komentáři

Jsem původně myslel že to jubilee je nějakej druh japonského humoru, něco jako Takešiho hrad nebo masturbační karaoke, když ale říkáte že je to vintyč, tak tomu dám ještě šanci.

Dneska je mám na ruce druhej den a myslím že, si na sebe zvyknem. Jak říká kolega: učíme se spolu mluvit (tím myslí manželku vždycky druhý den potom co spolu dem do hospody). Jak budu mít chvilku, zkusím ještě nějakou fotku lumi (zatím proběhl jenom klasický záchodový test a vypadá to slibně).

@ Sweden - Ty SNKN01 jsem shodou okolností viděl včera na živo a sou fakt supr.

Z dneška ráno:

edit: Lube, ta fotka je supr, kdybych nevěděl, jak vypadají za světla, tak bych řekl, že ti upadla trojka.

post-35198-0-92240400-1502454214_thumb.jpg

post-35198-0-91257700-1502454218_thumb.jpg

Upraveno uživatelem morbo
Odkaz ke komentáři

Boha tie zlate vyzeraju na tych fotkach tak krasne, ale ked som ich videl na zivo tak ma vobec nechytili, ale to vlastne aji cierne

Fotky dělaj hodně v reálu jsou jiné. Mě stále baví a zase bych pořídil zlaté indexy. Tady tu kompozici fotografka vychytala.

Odkaz ke komentáři

Stále dokola ty stejné :) .... akorát jsem doma vyhrabal zapomenutého krokodýla, myslím, že sluší víc jak černý řemen.

morbo moc pěkný kombo, nemám rád moc lesk a kovový tahy, takže za mě určitě palec hore

Vidím, že z nich mas stále radost. :) to jsem moc rad.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...