instant Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 (upraveno) .. Upraveno 14. května 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 (upraveno) .. Upraveno 14. května 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 tak predsa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 po hogo-fogo vikendu do prace Seika, sam se divim ;-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Seiko je všude ;-)Máš je super!!! Jinak já dnes asi nejlepší Seika, která jsem dosud měl. Extra pohodlné MM Tuna, drží se mě už docela dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 po hogo-fogo vikendu do prace Seika, sam se divim ;-)Prosím Tě, co je to za přesný typ Seik? Vypadá to moc pěkně, až na ten tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Prosím Tě, co je to za přesný typ Seik? Vypadá to moc pěkně, až na ten tah. SKX031/033 s vyměněnou vložkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 jsou to presne tyto. SKX033, jsem si s nima pohral ;-)tah je puvodni a je fajnovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Díky, vypadá to dobře s touto vložkou. Ale opticky jsem čekal, že jsou větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palko423 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Neskutečné co jde vyrobit/sehnat za cca 2000 Kč :-)Více rychlocvaků ve vlákně SEIKO 5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Vintage vikend pokracuje Máš je super!!! Jinak já dnes asi nejlepší Seika, která jsem dosud měl. Extra pohodlné MM Tuna, drží se mě už docela dlouho.Zdar pánové, krásná dvojka ... tuňáci jsou má krevní skupina též..jak vintážní tak i ty novější ;-)Zlaťáky teď dávám dokupy, tak už aby byly na ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 V čekárně u zubaře.Jak já to tady miluju! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 jsou to presne tyto. SKX033, jsem si s nima pohral ;-)tah je puvodni a je fajnovejJá myslel že 033 mají modrý cifr (jako 009) vypadá černě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 s puvodni lunetou vypadal modre, ted vypada cernenetusim, jak to funguje, ale je to tak :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 SNZG13 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Tah nezbytnost, guma nutnost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Seikove aktualne takto Ty SBDA005 snad nikdy nesezenu... agh Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Seikove aktualne takto Ty SBDA005 snad nikdy nesezenu... aghvydrž, budou :-). Teď jsou 2x na YA a to by bylo, aby neslevil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Včera dorazily z celnice, tak je dneska provětrám - červené (nečervené) alpinisty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Včera dorazily z celnice, tak je dneska provětrám - červené (nečervené) alpinisty4s15 green.jpgNechybí Ti tam ten červený nápis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se