dtx Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Tak ty jsou hustý. Co je to zamodel?Je to kolekce Age of Discovery, model 6M13. Hodinky z Age of Discovery jsem měl v hledáčku už dál, až teď se ale zadařilo na ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 (upraveno) Coolidge: moc dobrý! ------------------------------ Už dlouho mě berou Recrafty, konkrétně SNKM97, ale bojím se velikosti. Nemáte je tady někdo? Mám zápěstí 18cm lovečák. Upraveno 8. srpna 2018 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Je to kolekce Age of Discovery, model 6M13. Hodinky z Age of Discovery jsem měl v hledáčku už dál, až teď se ale zadařilo na ebay.Hele sourozenec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venc Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Klasika na "zlatém" Hirschi. Trochu jsem o té kombinaci pochyboval, ale docela pasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clovenhoof Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Dnes SUN065 PADI Kinetic Tuna na novém tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 tah si kupil kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clovenhoof Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Koscom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Ještě pořád Snowflake... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Ty digi tuna vypadají moc zajímavě. V pepsi variantě bych si je dokázal představit na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 SKX013 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 SKX013 Sent from my iPhone using Tapatalk Pěkný, co to je za waffle strap? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 SKX007. Dostal jsem je, dokoupil gumu a jsou z nich skvěle nositelne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Pěkný, co to je za waffle strap?Tenhle je z MM300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Dnes GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 původně to měl být jen jako záskok na víkend, ale nakonec se z toho vyklubal celý týden.za celou dobu jsem si nenastavil ani datum, ani den. měl bych se nad sebou zamyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se