ABCDE Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 (upraveno) Škoda. Pamatuju si, že jsem ti 033 prodával před nějakou dobou Tak mi tak srdíčko poskočilo jak jsem je viděl Tohle mi vůbec nedošlo :-) Ty tvoje jsem tehdy kupoval pro kamaráda. Má SKX007 a ty 033. Oboje jsou jeho definitivní. A včera jsem zrovna kupoval 035 pro druhého kamaráda, tak teď budeme Sarb gang :-D Přidávám jednu starší fotku i těch tvých(na origo tahu) Upraveno 19. listopadu 2018 uživatelem ABCDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Ve zpozdenem Pendolinu...Ahoj Andy. Jak se čte Zaklínač ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 @martin151 Dobre to je. Ted jsem u ctvrte knihy. Kdysi jsem sledoval ten polskej serial. Uz si to uplne nepamatuju, ale kniha je o dost lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Pořád stejně, jen bych se zeptal jde preleštit hardlex ? Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 lub, pekné foto, to tretie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Očuj, som si kúpil jeden remeň a ku nemu som dostal čapicu a dva vystěžejkovače. Tu si zákazníka inak vážia Že sú k tomu aj hodinky, to si už nepovedal, že? Uvidíme, či pôjdu fólie dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Moje první automaty Lumi: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Zvláštna krajina toto. Človek si kúpi tričko a dajú mu ku nemu hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Moje první automatySEIKO_SNZG15J1_LP.jpg Lumi:seiko_SNZG15J1_lumi_cut.jpg Dobrá volba, ať Ti dělají dlouho radost! Vždycky, když tyhle černý vidim, mám cukání si je přikoupit k těm mejm pískovejm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 (upraveno) Já jsem teď nějak línej ráno nařídit nějaký automaty, tak mám teď furt elektriku. Upraveno 20. listopadu 2018 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 McStinger: co den, to nove hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Tentokrát je v tom nevině ne, kupoval triko a najednou tohle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Presne tak. Ale hodinky som dostal ako odškodné, lebo to tričko je mi malé. Harwey, určite nie, nie som blázon. Zatiaľ aj s manželkinými je to len polovica hodiniek na deň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 (upraveno) U nás kolem nuly, popadává lehce sněhový poprašek a na balkonový doutník je potřeba se nabalit. Už to bude měsíc, co jsem je koupil a od té doby prakticky nesundal z ruky. Včera jsem kontroloval přesnost a ze celou dobu +1 vteřina. Upraveno 20. listopadu 2018 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 no este ze tak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Dnes tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Dnes rano pri ?stopovani? luhovania zeleneho caju v kuchynke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Presne tak. Ale hodinky som dostal ako odškodné, lebo to tričko je mi malé...Na mne by skrachovali, mne su vsetky tricka male ale tie ana digi som uz asi 50x isiel kupit a furt daco.. tak snad su dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin83 Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Tak jo, Seiko vyhrálo při výběru mých prvních mechanických hodinek, takže se tímto zařazuji k Seiko komunitě tady na fóru:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Moje první automaty SEIKO_SNZG15J1_LP.jpg Lumi: seiko_SNZG15J1_lumi_cut.jpgtaky se ti tak hrozne roztahne remen kdyz se namoci? ja mam zeleny a pri namoceni nebo staci kdyz se trochu spotim tak se protahne o dobryho pul centimetru ze se mi na ruce toci jako vrtula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se