EpsteinBarr Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 (upraveno) blackhead:aj tak si uz ziadne hodinky nekupim!Teda este jeden kusok, ale to bude posledny. edit: co pijes?edit2: super obrus Upraveno 1. prosince 2018 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 blackhead:aj tak si uz ziadne hodinky nekupim!Teda este jeden kusok, ale to bude posledny. edit: co pijes?edit2: super obrusMarhulu u svokry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Fakt mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Něco je špatně, nebo to nejsou perpetualy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Kaaavickove Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 kdybych si mohl vybrat jedny jediný bez ohledu na cenu, SBGX117 jsou jasná volba. Ale dovolit si je bohužel nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 To uz jsem nekde slysel vo jinejch hodinkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 to není možný, to si nepamatuju ale poslední roky to vedou tyhle, fakt, čestný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Fakt mě baví.tady ty indexy vypadaji uplne jinak nez v realu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 To je fakt. Taky jsem se díval.Je to zajímavý, jak může různý světlo hodinky změnit.Hlavně dvanáctkovej index vypadá jak kdyby byl vadnej a přitom je v reálu úplně v pořádku a je to jenom hra světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidv Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Kaaavickove Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkTy zelený jsou fakt krásný... Sent from my SM-G960F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Tak neco levnejsiho a ne tak nalestenyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 z lesního pychu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Day date quartz...Poradil byste mi někdo s dekádou?Hodinky jsou rok 1, ale netuším jestli 2001, nebo 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Co je tam za strojek? Jinak jsem měl sedm let velmi podobnej výhled, nefotil jsi to náhodou v ulici, která je do L a jméno má na osm písmen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 (upraveno) Hodinky i výhled super, tipuji někde odsud: https://goo.gl/3Ko9tL Nejlepší je na nich ta vteřinovka.Edit: pokud odhalení pozice považujete za nevhodné, tak prosím smazat Upraveno 2. prosince 2018 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 pravdu máte vlastně oba... Je to focený z tohohle domu. Jinak je to dům postavenej těsně před první světovou válkou a jde o styl moderny s prvkama kubismu a secese :-)Vterinovka je fakt boží a je tam V743. Už jsem se i dopátral že jsou to 2001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Já si říkal, že to je trochu moc dole! Není zajímavost toho domu i to, že má na dvoře schodiště, ale přístup na něj je ze Seifertovy dávno zaslepen?Já bydlíval v Řehořovce, měl jsem balkon rovnou nad tehdy ještě funkční tratí přes most, ze kterého je fotka domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 On ten dům s Řehorovou nic moc společného nemá a seifertka je už o dost dál, ale tady je pěkná fotka z té železniční lávky s domem kde bydlím já a se schodištěm o kterém asi mluvíš... Nebo existuje ještě jiné? Tady ve spodním Žižkově je totiž možný úplně všechno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Já se přepsal, samozřejmě jsem myslel Husitskou, ne Seifertku. Ano, to je to schodiště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se