Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 30,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Paradni tyhle Seika

Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk

Dekuju. Jsou to takovy sedy mysky, ale nazivo jsou fakt dobry. Krasny klenuty sklo, barva ciferniku pusobi jako bila, ale samozrejme je to takova zvlastni "menava" barva, trochu jakoby perletova. Ma to takovou zvlastni strukturu. No a strojovna, sice v zakladu ( 6s28), nicmene prave na nem se stavi (rhodiovani, zlaceni, power reserve atd.) vyssi kalibry a ja si troufam tvrdit, ze zatim nic lepsiho nemaj. Predatavili ho v roce 1998, takze uz celkem dlouho. Cistej chrono kalibr postavenej z temer 300 dilu. Novejsi 8r by mel byt, pokud jsem z ruznych zdroju spravne pochopil, stroj s nadstavbou-modulem. Takova japonska obdoba DD. To se u 6s nekona. Ale servisovat to tady ani AD poradne neumi. Teda zatim.

Odesláno

Ahoj, omlouvám se, jestli píšu do blbé diskuze, ale chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo nějaké zkušenosti s řešením problému u Seiko SRPA21J kde šipka na lunetě ukazuje nepřesně na index 12. polohy. A i při luminiscenci ve tmě tečka na lunetě je mimo symetrii s 12. polohou.

Na videích převážně amerických to lidé sdělují také, že je to častý problém tyto nesedící indexy.

Je zajímavé, že např. u těch mých ostatní indexy s lunetou sedí, jen 12. poloha a lehce pozice 11 a 1 je vychýlená.

Dá se to vyřešit výměnou za novou třeba keramickou lunetu, která bude nasazena přesně?

A pokud ano, prosím o radu, kdo to u nás provádí.

Díky moc!  :mobile:

D.

Odesláno

Ahoj, omlouvám se, jestli píšu do blbé diskuze,.....

Řešilo se to tu několikrát: nesedící indexy jsou dnes již u Seika bohužel "vlastnost", výměna lunety pomůže jen nepatrně. Primárně je špatně vytištěný ten vnitřní kroužek, takže s lunetou můžeš dělat kouzla, jak chceš. Když Ti to bude lícovat na dvanáctce, nebudete to sedět zase jinde? u novější produkce Seika je to nekonečný příběh! Buď se s tím vyrovnat nebo hodinky poslat dál a vybírat a kupovat raději osobně.

Odesláno

Včera mi prisšli moje prvé Seiko - mal som ku tejto značke predsudky, nejak som si ju sprotivil bez toho, aby som od nich vôbec niečo predtým mal. Tak teda že skúsim, či ma na nich niečo zaujme. Bol som poskúšať aj nejaké v predajni, ale nechytilo ma za srdce nič z toho, čo ponúkali.

Tak som tu na fóre od Kubsika kupil SSB027, na skúšku, či nejaká iskra preskočí. Jasné, síce len baterkáče, ale bol som zvedavý na spracovanie a pocit z nich. Boli fajn na ťahu, no prišli mi ako celkom priemerné hodinky, bez niečoho čo by ma nejak extra k nim pripútalo, a zrejme by ma aj rýchlo unudilo. Zároveň dnes prišiel remeň od 09freds, a myslím že tá kombinácia (najmä kvôli extrémne pohodlnej a mäkkej koži) ma zaujala o dosť viac.

post-66408-0-81607900-1556279962_thumb.jpg

Myslím, že ako ďalšie skúsim nejaké väčšie Kinetic :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...