Ondrej71 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Actus z roku 1971 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2019 Po celý den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2019 Dostal jsem nového krokouše Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2019 Mám je čím dál tím radši. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2019 Dostal jsem nového krokoušeAle,jo-jde to
Sphinxx Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 Po hooodně dlouhé době relaxační dopoledne s kávičkou, desertem a těmito super tooly na handre.
DavidLC Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 Přidám k tvým leštěnkám své otloukánky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 K dočasné spokojenosti stačí málo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 Brácha a já. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kartagos Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 Pěkný to kluci máte :-) ..Ještě že mám chronoklid :-)
dr.sphinx Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 Pitomy soguny. Uz byly skoro v krabici "cela smrti", ale zase prisel apetit. Bude to s nima jeste zapeklity.
Saki Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2019 Omlouvám se, a napravuji chybu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Seiko SPB059J1
kartagos Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 (upraveno) Saki - dobrá volba ?. Upraveno 4. srpna 2019 uživatelem kartagos
Radik Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Pěkný to kluci máte :-) ..Ještě že mám chronoklid :-) Chronoklid je jen dočasnej stav, to už bys mohl vědět Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Přidám k tvým leštěnkám své otloukánky :-)Jaképak leštěnky .. jsou to tooly, každým detailem. Leštěnky bych asi nechtěl (leštěný shroud).
pciza Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Monstra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Jaképak leštěnky .. jsou to tooly, každým detailem. Leštěnky bych asi nechtěl (leštěný shroud).Ty máš vždy hodinky v 1A stavu, takhle to bylo myšleno :-)
M-72 Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2019 Celé léto ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mimes Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Omlouvám se, a napravuji chybu.Seiko SPB059J1 tie moje nemaju este ani tyzden Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se