farkyostrava Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 doktore co mas za tah na tech tunacich? me totiz na gume vubec nebavi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Origo. 031 mají tah skoro jako SBDX017, jedna ze změn oproti 015. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 (upraveno) Seiko na ruce - bych se jen zeptal, zdali tu někdo má model 5 - SNKK55 nebo SNKK57.Jde mi o zkušenost z nošení na ruce, tedy z používání. Díky. Upraveno 2. října 2019 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Já už díky Bohu taky neblbnu a zůstávám OWG, jaká úleva po těch letech:-) 34EB93D3-C887-4460-ABA8-4E53F5F72A48.jpeg nerad ti to vravim, ale OWG s emperor asi nadlho nebudes, aj ked si o tom neviem ako presvedceny :-)uzivaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 nerad ti to vravim, ale OWG s emperor asi nadlho nebudes, aj ked si o tom neviem ako presvedceny :-)uzivaj...Ahoj, nevím co tím myslíš, jako kvůli velikosti?Já je nosím 8 měsíců ?v kuse? a nezaznamenal jsem jedinou chybu.Ale u mě ?OWG? není o hodinkách ale nastavení priorit, prostě už mě to nebaví, pořád je měnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 A pak se jednoho dne probudíš a ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 A pak se jednoho dne probudíš a ...... a ruka v nočníku, proto mám 1000m wr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Močák hodný chlapa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 ... a ruka v nočníku, proto mám 1000m wr :-)mám to stejně .... sice je moc nenosím abych je v práci nevodrbal, ale donutils mě je vyndat ...... tohle jsou jediný hodinky (kromě quartzu), který dokážu při svém životním stylu udržet v chodu, jdou přesně a nemá je každej vocas...... a co mě baví nejvíc je, že se po měsíci v klidu po třech máchnutích na ruce rozeběhnou ....... můj druhej SD a kdybych nebyl vocas, tak sem s tím prvním moh žít doteď ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Čo bol ten prvý SD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 https://www.ablogtowatch.com/seiko-ananta-spring-drive-watches/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Chlapci, tu už naozaj nie som sám. Sranda skončila, hajde domov. Smutno mi je, scheisse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Dobre dolet Ja mam strach, ze i pres sklicko se o ty rafiky porezu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Sedí ti parádně a jsou super. Taky jsem měl už rozepsanou sz. Ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 SDGM na tmavo hnedom remienku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Dobrá volbaDobre dolet Ja mam strach, ze i pres sklicko se o ty rafiky porezu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Origo. 031 mají tah skoro jako SBDX017, jedna ze změn oproti 015.dik...300 dolcu...mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Cinske solary Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 45mm radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 (upraveno) Dneska mi to nedalo a musel jsem si je vzít.... Upraveno 4. října 2019 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se