kuncák7 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 V 29. 12. 2014 v 14:24, instant napsal: Ivanku, mne na bratislave vadia vsetci ti mali slovacikovia. Prid, poziciam ti auto s vychodnarskym EC a tyzden na nom jazdi po Bratislave. Zistis sam na vlastnej kozi aky si smiesny.U vas to funguje nejak divne,ne? V praze je vyhoda mit mimoprazskou znacku ( mimo RZ strednich cech ), kazdej si sice zaklepe na celo, co je to za wola, ale pusti te a pripadne i vysvetli cestu.
ivan_989 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 V 29. 12. 2014 v 14:24, instant napsal: Prid, poziciam ti auto s vychodnarskym EC a tyzden na nom jazdi po Bratislave. Zistis sam na vlastnej kozi aky si smiesny.EC soferske schopnosti nevylepsi ani nezhorsi, ostanu take ake su niektori si mozu sadnut aj to auta s diplomatickou EC a stale to bude katastrofa..
Návštěvník LukeD Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 V 29. 12. 2014 v 16:01, PepaSFI napsal: není to zkomolené, je to nářečí. Nářečí je obvykle ústní forma komunikace, písemně se nářečí moc nevyskytuje protože ve škole se vyučuje spisovný jazyk a proto taky těžko může mít nářečí nějakou předepsanou správnou písemnou podobu. Proto klidně můžem světlo rozžehnout, zažnout, rožnout, zažihnót, dokonce i zapálit ikdyž je to ledková lampa na baterky a já nevím co ještě a není to zkomolené. Když se na to podíváme historicky, tak zkomolený je vlastně ten spisovný jazyk. A ten internet, ten má největší nevýhodu v tom že nejde po linkách poslat pár facek pitomcům co nedokážou napsat šest slov aniž by neudělali asi jedenáct katastrofálních chyb a ještě to vydávají za přednost. Mluvíš mi z duše... Jen na té interpunkci bych krapet zapracoval.
wizard-ov Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 U nás se vysává. Podlahu Roomby a mne manželka (když jsem hodný).Jinak s tím 'na bok' jsem se fakt zasmál. Když se pracuje, tak povely musí být kratke a vystižne. Kdyby kolegové elektromontéři měli říkat ' Helééé dej to na stranu ty moulo' tak by jim to vedení dřív popadalo, než by to dali dohromady.Což mi připomíná mého spolužáka kterému při mírně vyhrocené situaci řekl jeden občan Metropole ' helééé, chceš pěstí v tvář ?'
bladerunner Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 U nás by sa možno spýtal "chceš na p..u?"Ale pravdepodobnejšie by mu rovno jednu j...l Píšem ťapkou
McStinger Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2014 V 30. 12. 2014 v 5:56, wizard-ov napsal: Což mi připomíná mého spolužáka kterému při mírně vyhrocené situaci řekl jeden občan Metropole ' helééé, chceš pěstí v tvář ?' kým neprišiel s ponukou na rohovnický souboj...
mars65 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Já si pamatuji, jak mi sestra v nemocnici poté, co mi rozstříhala paraglidingový boty řekla.....máte to fakt pěkně vyluxovaný.
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 no nevim... prej dneska budu vožralej jako prase..ale už jste viděl někdo prase co má dvě a víc promile???
mr.BSE Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 V 29. 12. 2014 v 9:48, dieegoo napsal: Já mám zase rád věty začínající "no já nevim, ale...". V poslední době jsem byl svědkem dvou vystoupení gurmánského patlala Hrušky a dvakrát jsem zaregistroval spojení "jedeme mazací bomby" nebo "jedeme válecí bomby" - co to do řiti má být? Jinak tankuju na pumpě, luxuju a máme futra Asi to okoukal u Denisy, ten má BJP (bomby jak p**a) - http://www.profightersmagazine.eu/jiri-denisa-prochazka-cesta-bojovnika-1-cast/
Návštěvník LukeD Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Trochu to tu oživím. Co říkáte na zkracování slov, příp. akronymy v internetové komunikaci (ovšem hlavně v rámci tzv. SMS)? Vadí? Nevadí? Zároveň mám pro vás takový malý kvíz. Zdalipak budete schopni - ti z vás, kteří rozumí anglicky - kompletně dešifrovat následující "esemesku" jedné anglické školačky (ideálně bez použití vyhledávače)? My smmr hols wr CWOT. B4, we used 2go2 NY 2C my bro, his GF & thr 3 :- kids FTF. ILNY, it's a gr8 plc.
Hasňa Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Zda se mi to obsahově nějaké zmatené. Časy tam nějak neladí.
Murphy97 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Ale rozumet se tomu da.... Vcera, kdyz jsem vezl dceru (7. trida) do skoly, tak jsem se ji ptal na jednu kamaradku.Rekla mi: " docela dobry, ale obe vime, ze tebeefefka uz nikdy nebudeme..."
gougy Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 V 14. 1. 2015 v 6:04, Murphy97 napsal: Ale rozumet se tomu da.... Vcera, kdyz jsem vezl dceru (7. trida) do skoly, tak jsem se ji ptal na jednu kamaradku.Rekla mi: " docela dobry, ale obe vime, ze tebeefefka uz nikdy nebudeme..."Já chvilku nevěděl, jestli se jedná o překlad předchozího příspěvku a nebo další historku
Klotzman Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 V 14. 1. 2015 v 6:04, Murphy97 napsal: Ale rozumet se tomu da.... Vcera, kdyz jsem vezl dceru (7. trida) do skoly, tak jsem se ji ptal na jednu kamaradku.Rekla mi: " docela dobry, ale obe vime, ze tebeefefka uz nikdy nebudeme..."He? TBBF to je Texas Black Film Festival ne? Já už jsem fuct starej...
Tondaa73 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 The Best Friend Forever......jsem byl poučen....
gougy Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 V 14. 1. 2015 v 9:02, Tondaa73 napsal: The Best Friend Forever......jsem byl poučen.... sám nevím, jestli je tohle lepší nebo horší než si tričkem otřenou rybičkou řezat předloktí :lol2
klobadysek Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 V angličtině luxovat se běžně (alespoň na britských ostrovech) běžně používá termín "to hoover" - podle výrobce těchto přístrojů, který zřejmě uspěl jako u nás Elektrolux.
Murphy97 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 V 14. 1. 2015 v 9:02, Tondaa73 napsal: The Best Friend Forever......jsem byl poučen.... spravne, zeleno-bili uz vedi :-) body pro klokana....
Trojan Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 A v trafice mi nechtěli rozměnit pětičerta na pět kil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se