Přejít na obsah

Špek co vás zaujal

Baker

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 186
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Už nevím kdo (snad se nebude zlobit) si na knife.cz vyrobil toto

post-3552-0-69224000-1423071381_thumb.jpg

pak jsem zahlídl jednou klíče na šekli, což je toto

post-3552-0-29989600-1423071393.jpg

a zkusil to. V kapse to zabere prd, maj to v železářství za pár korun, dá se sehnat nerez za trochu víc korun ale furt málo. Přestal sem to nosit. Problém byl, že když jsem potřeboval otočit klíčem v zámku, co nešel úplně lehce, tak to prostě šlo blbě, protože se není prsty pořádně o co opřít. Takže kroužek nakonec vyhrál.

Upraveno uživatelem morepower
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to ti závidím, kamaráde.... Já nakupuji u Pandrholy, což nebylo špatné až do září, kdy EU nařídila snížit intenzitu uzení (nejsem znalec ani technik, výklad jsem pochopil,ale už nedokážu reprodukovat zpětně), takže teď je to uzené pořád dobré, ale už ne "tak uzené" a "tak dobré" jako bylo předtím...no a klobásky šly do háje úplně, teď už jsou to jen domácí klobásy, o  uzení už nemůže být řeči... A tak nějak nevím, kam se vrtnout pro pravidelné dodávky poctivého domácího nezregulovaného uzeného... Ono je to asi jako s těmi zabijačkami : pro svoji potřebu můžeš, pro souseda, nedej bůh za peníze, už nesmíš...smutné, kam jsme to dopěli .... Takže děkuji za osvětu (ta jaderná elektrárna a monitoring je pěkný joke, to asi stojí za zážitek: pantáta u monitorů :D).

Odkaz ke komentáři

Mno procetl jsem to a ohlasy jsou celkem dobre rekl bych.

Pravda teda je, ze pisou ze pro extenzi na 2-10 klicu jich tam daly max 8 (ruzna tloustka klice v CR a USA pravdepodobne), ale to muzes resit priplacenim dvou dolaru a koupit model 2-16 klicu nebo ti musi vystacit 8, resp. 7 (s bazmekem na klice od auta - ja to budu pouzivat na chip).

Takze pokud se chce nekdo pridat k objednavce a mit postu zdarma, tak me poslete SZ.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...