(Miloš) Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Gratuluju ke spokojenosti, ale úplně nevím, jestli je to vážně pochvala, nebo ironie. Asi potřebuju brejle, ale až po zvětšení jsem objevil výměnu skla a zmatnění těch dojebanejch barev? Možná si mohl na začátek napsat, kolik rozdílů mám najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
absolut Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Leželo to pod stromem a moc se mi to zatím líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 V 4. 1. 2023 v 13:47, absolut napsal: Leželo to pod stromem a moc se mi to zatím líbí ty jsou pěkný, dobře to Ježíšek vybral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Moje první QUARTZ - solární dobíjení. Zatím spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1985 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Tyhle keramické "quartzky" mě nepřestávají bavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Si tu s dovolenim odlozim nekolik obrazku... Hledam nejake GPS, zacal jsem u seika ale tyto jsou na mou tlapku moc. Citizen uz jsou na tom i diky jinemu tvaru lepe. Na foto to mozna ani tak nevypada, ciselne vyjadreno 17 vs 15,4mm -no v realu v / na ruce je rozdil velky. Asi i diky 126g vs 98g. F950 pohodlne snesu, ale stejne zkusim jeste neco. Novejsi seiko nez tyto starsi by mely bejt preci jen kompaktnejsi. Pokud to dopadne tak jeste doplnim. Pisu odlozim, protoze Astrony pujdou dale, zajem v mem okoli nejakej je. Jen moc nevim kolik mam chtit... -pri cca 6k by snad mohlo nastat oboustranne kvitovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicmoc Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Casio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 (upraveno) Nedávno, zde na foru, pořízené quartzy a zatím nám to klape... Upraveno 25. února 2023 uživatelem petr4612 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TH1RT3N Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 @TH1RT3N moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacilll Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Nové Laco Quartzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupo Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Darecek od manzelky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Pole Pole, ale neznamená to pole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubik Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 (upraveno) Po pár letech v šuplíku. Výměna skla, korunky, přetěsnění a výměna baterky... zase jako dříve Upraveno 30. května 2023 uživatelem Ubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radis09 Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanRZ21 Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Tohle je náhodou dobrý vlákno. Mělo by se zdržovat. Quartzky prostě nesmí chybět v žádný hodinkovnici. Bezúdržbovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2023 Nějak jsem nevydržel, cena dost vysoká, zas jsem chtěl hodinky s EOL a zároveň jsem chtěl hamiltony (asi do páru k murphům), takže jsem to nakonec udělal... a pořád si na ně zvykám, jsou lehoučké, tenoučké, narozdíl od murphů je o něco lepší čitelnost - zas nemají ten zvláštní šmrnc jako murphy... je to dost jinej svět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Dnes dorazily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Mám je týden a nemůžu se na ně vynadívat. Jsou prostě dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se