Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Waw tak to musela být super akce, taky bych zašel pokoukat na GS a sushi toho bych se užral :) Present na závěr taky pěkný, prpisku bych rozhodně uživil a nad katalogem GS by člověk mohl slintat od rána do noci :) Sakra k čemu všemu ty se tam nedostaneš...

Odesláno

Panove, dekuju. Slovy klasika: doufam, ze duveru ve me kladenou nezklamete

Bylo to vazne super, tak doufam, ze to nebyla uplne posledni akce, i kdyz asi byla v tomto roce.

Jinak ja mam radost i z tech darku. Priznam se, ze se v nabidce GS ne uplne orientuju, tak mam aspon moznost se dovzdelat. Poznamkove bloky ve stylu Moleskin mam rad, takze to se mi hodi. No a ta propiska, nechci tvrdit, ze je nejak luxusni, ale rozhodne to neni smejd za dva dolary, jak obcas clovek nekde vyfasuje...

Odesláno (upraveno)

Další nádherný report z akce!

Obdoba proběhla asi rok zpět i v Koscomu, kde byl zástupce GS z DE, bylo vystaveno mraky modelů i jen strojky pod lupou, sushi, český samuraj s živou ukázkou a soldní sešlost lidí z chronomagu. Někde tu k tomu bylo i vlákno. Dokonce i dárková taštička byla, jen místo propisky bylo saké a nějaké voňavčičky. :)

EDIT: vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/89762-pozv%C3%A1nka-na-grand-seiko-ve%C4%8Der-v-koscomu/?hl=koscom&do=findComment&comment=1554560

Upraveno uživatelem Locky
Odesláno (upraveno)

V současné době ano, spolu s Karlovým jsou to 2 vlákna, která lze číst pořád a pořád...

Opět super čtení: jak Vánoční New York (já tam byl na jaře, sice na sněhu, ale už bez té výzdoby) tak i  Rado hodinky. Jsou parádní a osobité. Myslím, že 35 mm Ti padne jako ulita.

Tohle Tvoje vlákno je momentálně asi nejopečovávanější (delší slovo už je jen nejneobhospodařovatelnými, že :D ) vlákno, které tady na fóru znám.

Díky za Tvé vlákno, taky mám rád tuto hlášku krále komiků. 

Panove, dekuju. Slovy klasika: doufam, ze duveru ve me kladenou nezklamete

Upraveno uživatelem zbuddy
Odesláno

Jeste jednou diky, panove.

Co se tyka srazu, tak bych milerad dorazil, ale mam to nejak daleko. Ted me mine i ten brnensky

@Locky to zni dost dobre, jsem rad, ze se neco takoveho deje i v CR, i kdyz je jasne, ze ten trh a kupni sila je nekde jinde. Kluci hodinarsti tu ale delaji dost dobrou praci, si myslim.

Odesláno

Andy díky za další super reportáž a nezbývá než tiše závidět (samozřejmě v dobrém).

A jen čistě ze zvědavosti, jak se na takovou akci člověk v NY dostane? Je tam toho moc, takže stačí sledovat a přijít nebo se musí člověk postupem času vloudit do address listů a pak jen doufat?

Odesláno

Jako slepej k houslim, pane Kostra, jako slepej k houslim :)

Na fejsbuku na me vyskocil odkaz s vystavou hodinek ve spolupraci s Watch Time Magazine. Reportaz odtud jsem sem taky daval. Bylo to v pulce rijna. Takze odtud meli na me kontakt. Na vystave samotne jsem se tu a tam zapovidal s ruznymi lidmi a vymenili jsme si vizitky. No a po te vystave mi v emailu pristal formular na feedback z vystavy, kde jsem i zakrouzkoval znacky, o ktere mam zajem (GS jsem tam oznacil). No a za par tydnu se mi v emailu objevila pozvanka primo na tenhle event. Takze moje prvni veta v tehle odpovedi je v podstate spravne :)

Odesláno

To je jak Sophiina volba. Ale v duchu mistniho fora bych mel zvolat Damasko!

Realne nevim. Respektive pokud by to byly potapky, tak spis Suby. GS maji sportovni modely bohuzel obrovske. Pokud by prisla na pretres velikost do 40mm, tak fakt nevim. DJ ma svoje caro, GS je ale taky super. Nastesti tohle resit nemusim

Odesláno

Panove, pridam sem jeste trosku fotek. Nazval jsem je "Vanoce mezi mrakodrapy". Vypravil jsem se do Bryant parku, je tu neco jako vanocni trhy, ale obcas to spis pripomina boj o holy zivot

20a5190bf34ca0cf073d4f4470cc2639.jpg

c5bdada66741e27540e54fb5ece52e0e.jpg

Stromek samozrejme nesmi chybet

12a318849017033a70d2402af7557baf.jpg

09e7ca3c52e4c993f6ac2c13422d82c7.jpg

a4ac42e80bb848ae30f11ebb45c50115.jpg

Je tu postavene zimni mestecko...

b92f998ea15949296c02117f3293ecb5.jpg

...v ramci ktereho se muzete jit klouzat

9d911e18752c239986656c4c1bcccb6f.jpg

Trosku mi tu zatim chybi snih. Porad je pomerne teplo. Je to ale celkem sranda. Bavil jsem se s Brazilci a ti mi vypraveli, jak o vanocich chodi na plaz, grilovat atd. Vanoce na plazi by pro me nebyly vanoce. Ja proste k tomu tu zimu potrebuju

Odesláno

No mezi nami vanocni trhy v Praze jsou hezci :) i bez snehu :)

Odesláno

@minimus80 good job!

@tano To je jen reportaz. Vanocni trhy tady jsou prelidnene a celkem o nicem. Diky tomu, ze se nesmi na ulici pit alkohol, tak na svarak nebo punc clovek muze rovnou zapomenout.

Jinak co se tyka vanocnich trhu, tak ty nejlepsi jsem videl asi v Olomouci. Ma to atmosferu a ja to tam miluju. A to nerikam jen jako patriot. Staromak ma taky svoje caro, ale uz je to tam prelidnene diky turistum. Brno je cajk, ale jeste tri roky zpatky tam podavali strasne brecky. Jizni Morava a s urovni svaraku jsem tam byl dost nespokojen a pak tam delaji ty svoje Svobodacky, Moravacky atd., kde smichaji co je napadne. Snad se to zlepsilo, dva roky jsem tam nebyl, ale olomouckym puncum to nesahalo ani po kotniky.

Pry je dobra Plzen, ale mam to jen zpristredkovane...

Par fotek z Olmiku z lonska. Uz se tesim

a9b1179f9f300579a87b4d539b8e244c.jpg

2fef265e4ec8ad792bee46c3fc0151fc.jpg

598c145c660a0284371e19ba53ac095f.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...