Sherkey Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Dotykový displej od Casia rok 2002Odesláno z mého SM-G998B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 59 minutami, Sherkey napsal: Dotykový displej od Casia rok 2002 Odesláno z mého SM-G998B pomocí Tapatalk Super! Měl jsem (asi) předchůdce PV-200 i s kolíbkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Tak jsem prohrabnul suplik v praci Po BBcku se mi obcas styskaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Obě Nokie jsem měl a spokojenost. Zkusím pohledat náš první telefon do auta, měl bych ho mít ještě s anténou a tou nabíjecí stanicí k tomu :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Jo BlackBerry, to byla krasna doba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 37 minutami, kuncák7 napsal: Obě Nokie jsem měl a spokojenost. Zkusím pohledat náš první telefon do auta, měl bych ho mít ještě s anténou a tou nabíjecí stanicí k tomu :-))). anténu tedy nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Tiez ju este niekde mam. Vzdy ma smrtka obchadzala, ked mi prisiel ucet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 2 minutami, Irwinek napsal: anténu tedy nemám Mám červenou, dvě antény a snad najdu i držák do auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 9 minutami, kuncák7 napsal: Mám červenou, dvě antény a snad najdu i držák do auta. Jsi lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Právě teď, Irwinek napsal: Jsi lepší Mám to po tátovi a neměl jsem sílu to vyhodit. Ta anténa je navíc magnetická a když to dáváš na auto, tak zničíš lak. Ta druhá se tuším vrtala ( ale to je dohad, už si to přesně nepamatuju ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Před hodinou, kuncák7 napsal: Mám to po tátovi a neměl jsem sílu to vyhodit. Ta anténa je navíc magnetická a když to dáváš na auto, tak zničíš lak. Ta druhá se tuším vrtala ( ale to je dohad, už si to přesně nepamatuju ). Měl jsem jí přes takovou tenkou gumovou podložku, drželo to dobře. Nevyhazuj to, za chvíli budeš děckám vysvětlovat, co to bylo a není nad praktickou ukázku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 A měl tu někdo Psion? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Tak snad to sem patri, dvouzoomovej fotak...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 S65 byla legenda, alternativni fw apod.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 A ve svy dobe vykvet techniky co me stal vic nez auto a stale jeste fungujeSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 A pozor, se skoro 30 let starou baterii to jelo 2 vterinySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 S55 můj druhý mobil, dal se k němu přikoupit i modul s kamerou Kdyz se nabije, tak ještě funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Trochu jsem pohledal a walkman wm-fx19 a minidisc od Sony taky funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Ja si tak rikam, proc jsem to neprodal, kdyz to jeste melo aspon nejakou cenu a susim to tu doma.Prvni ultrazoom, aspon v reklame to tenkrat rikali DV kamera a celych 1.3 megapixelu a starej walkmanSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 ... ano, mám i ten PSION. A další dva zajímavé kousky přidávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se