nividic Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Moc čtení tam není, neboť jsou to obě fotoknihy, ale mám z nich fakt velkou radost. Bretaň, oceán, majáky, lodě a lidi, kteří to všechno spojují. Fotky skvělý od fajn kluka, líbí se mi jeho přístup. Havel, to bude jednou legendární knížka. Fotky pecka, stejně jako celá úprava a tisk. Vymakaný to má Tomki do detailu. Vlastně obě jsou takové, koneckonců aby ne, když je oba fotografové vydali vlastním nákladem
Ondrej71 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Na Vánoce jsem dostal Dvě slova jako klíč od Josefa Formánka, pak Postel, Hospoda, Kostel - rozhovory s Z.Czendlikem a poslední věc od Jonase Jonassona - Zabiják Anders. Vše přečteno, vše mě bavilo, z Anderse mi chybí ještě asi 20 stran
Kulm Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Metro 2033 je skvělý, dobré je i pokračování Metro 2034 i když někomu nesedí.
Klotzman Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Já dostal od máti Poslední aristokratku od Evžena Bočka, kterou si koupila páč to vychválili v nějakým ženským časopise a nelíbilo se jí to a dobrý. Většinou jsem se u toho řehtal nahlas. Hrozný hlody. Začíná to tím, že pašují svoje zpopelněné příbuzné z Ameriky do Čech přesypaný v pytlíkách od slaných buráků, aby nemuseli platit za převoz ostatků...
habadej Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 (upraveno) Kotletu? Ale jo, krásně u toho utíká čas :-). Kotleta, Kulhánek, Kopřiva, Žamboch, všechno neobyčejně hodnotný čtení, člověka to obohatí a ve vlaku ta cesta uběhne cobydup. Před lety jsem narazil na tohodle borce: http://www.cbdb.cz/autor-29478-larry-correia. Je to víceméně stejná generace, ale je to z USA. Asi tam mají vyšší rozpočet i na brakovou literatůru, takže se mi to líbilo víc. Upraveno 9. ledna 2017 uživatelem habadej
Tomas_2002 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Super, díky za tip. Já teď mám od Kotlety podepsaný všechny tituly Teď ještě někde zlanařit Kulhánka
Murphy97 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Malicko odbocim od cteni, ale knih se to tyka...Nezkusil jste nekdo nekterou z audioknih od Jo Nesbo nactenou Hynkem Cermakem?Po precteni nekolika knih bych si rad neco poustil na cestach a mam pocit, ze kdyz vidim a slysim H.C., tak je to cely Harry Hole :-)
Murphy97 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Super, díky za tip. Já teď mám od Kotlety podepsaný všechny tituly Teď ještě někde zlanařit Kulhánka Vsak o tom podepisovani nacelnik furt mluvi! Uz abys prijel, to bude drahy :-)
Radik Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Kdo tu kdysi sháněl Peklo blízko nebe od J. Krakauera, tak vloni vyšlo 2. vydání...
utrejch Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 (upraveno) Malicko odbocim od cteni, ale knih se to tyka...Nezkusil jste nekdo nekterou z audioknih od Jo Nesbo nactenou Hynkem Cermakem?Po precteni nekolika knih bych si rad neco poustil na cestach a mam pocit, ze kdyz vidim a slysim H.C., tak je to cely Harry Hole :-)Ja je slysel vsechny a dobry. Az teda na to ze ty prvni dily jsou takovy jako no nevim. Ale prednes je dobrej. Nejlepsi provedeni je ale Peter May Skala, Muz z ostrova Lewis, Sachove figurky a Ostrov Entry od Jiriho Dvoraka Upraveno 15. ledna 2017 uživatelem utrejch
Tomas_2002 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Vsak o tom podepisovani nacelnik furt mluvi! Uz abys prijel, to bude drahy :-) Když jsem viděl fotky z autogramiády a těch lidí tam, tak mi ho bylo chvíli i líto
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Vobjednal sem si Dech tmy od Nicolaie Lilina. Sibiřská výchova i Volnej pád se četly jedním dechem, tak doufám, že nebudu zklamanej.
warann Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Ja je slysel vsechny a dobry. Az teda na to ze ty prvni dily jsou takovy jako no nevim. Ale prednes je dobrej.Hele, ale on nenamluvil všech 10 dílů nebo jo? Jinak klasika - ačkoli většina spíš kritizuje první (2 díly), tak já víc bojoval až s Červenkou a teď se Spasitelem. Tím se nějak nemůžu prokousat.
tommi_d Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Jozef Karika Trhlina... pre mňa má zvláštne čaro, lebo dej je situovaný do miest kde bývam...
F.B. Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2017 Konecne som sa pustil do Hight Output Management-u...kua, paradna vec. Andy Grove to napisal nadcasovo... F.
utrejch Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 (upraveno) Hele, ale on nenamluvil všech 10 dílů nebo jo? Jinak klasika - ačkoli většina spíš kritizuje první (2 díly), tak já víc bojoval až s Červenkou a teď se Spasitelem. Tím se nějak nemůžu prokousat.Ono jich je asi pet. Kupodivu prevedli prvni dva, pak posledni dva a nemesis jako rozhlasovou hru jeste snehulak namluvili slovaci, ten jsem neslysel. Posledni prirustek jsou svabi a to je asi ten druhej dil. A pravda je takova, ze ty prvni dva dily mi prijdou dost sitny. Od nemesis dal uz se mi to libilo, cervenka tak prumer. Od nesba je nejlepsi audiokniha (a mozna i kniha) Lovci hlav. To cte hammond z top gearu v ceskym dubbingu a dari se mu to podavat spravne ironicky. Ja toho posloucham hodne:dalsi detektivky co jsem slysel: Adler Olsen mi prijde taky jedno z toho lepsiho. Na Wallanderovi od Henninga Mankella je uz videt, ze se to odehrava v 90' takze to je takovy, ale prej to taky nabira na kvalite. Vsechny jsem zatim doposlouchal. Naprosto vyborna je Rychlopalba od Koprivy Robert Gailbrath (ta co napsala harryho pottera) je neposlouchatelna sracka, je to az prapodivne smesne. Kepler: Je to takovy trhly, kvalita ruznych dilu se dost lisi, ale vetsinou je to napinave, Rimsky podava dobrej vykon. Mraz od Bernarda Minniera se mi taky libil. Starsi, ale dobre se to posloucha jako rozhlasova, hra je Maigret s Hrusinskym v hlavni roli. Z nedektivek bych doporucil Dunu, Zaklinace od Sapkowskeho a Aliena: probuzeni. Upraveno 24. ledna 2017 uživatelem utrejch
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Werich namlouval Svejka vod roku 1953 do r. 1970. To je projekt!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se