Arthur N. Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Mam rozectenou "tuto" knihovnu a je to na cely zivot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2024 Když teď máme za rohem válku s Rusem, tak jsem si téma Rusko a Ukrajina odlehčil skvělou knížkou. František Ringo Čech: Ruský týden. Takhle už jsem se dlouho nezasmál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radasw Odesláno 16. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2024 Marcel Proust: Hledání ztraceného času - Uvězněná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 2. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2024 Po více než deseti letech (tak dlouho trvalo vydání jednotlivých dílů) jsem dočet epické, třídílné postapo "Přechod" od Davida Cronina. https://www.cbdb.cz/knizni-serie-1589-prechod Čte se to velice dobře, občas mě i zamrazilo při pomyšlení " co kdyby". Konec ve mně vyvolat silné pocity u kterých jsem několikrát musel zamačkávat slzu. Vřele doporučuji :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 Ani nevím, jestli mám říct, že se teším na novou knížku od Jiřího Padevěta Český bestiář https://www.academia.cz/knihy?id=3275 Rozhovor s autorem na ČRo Plus https://www.irozhlas.cz/kultura/literatura/nekteri-lide-si-mysli-ze-konaji-dobro-i-kdyz-pachaji-zlo-domniva-se-spisovatel_2409250809_jar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 Dočítám relativní novinku Šikmý kostel, třetí díl a super. Karin Lednická to zase posunula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 Nejake tipy na super knihy o prvej svetovej? Storm of steel, Fire and blood, The Guns of August a The Zimmermann Telegram mam - potrebujem nieco dalsie, na rovnakej top urovni. Diky F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 před 3 hodinami, juk napsal: Ani nevím, jestli mám říct, že se teším na novou knížku od Jiřího Padevěta Český bestiář https://www.academia.cz/knihy?id=3275 Rozhovor s autorem na ČRo Plus https://www.irozhlas.cz/kultura/literatura/nekteri-lide-si-mysli-ze-konaji-dobro-i-kdyz-pachaji-zlo-domniva-se-spisovatel_2409250809_jar Myslíš kvůli tématu té knihy ( udavači atp. …) nebo něčemu jinému…? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2024 před 10 hodinami, Drda napsal: Myslíš kvůli tématu té knihy ( udavači atp. …) nebo něčemu jinému…? Jojo, tématu. Nějak se mi do toho nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 11. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2024 Ušlechtilá stezka - Peter May opět nezklamal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daffounek Odesláno 28. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2024 Husitská Epopej - Vondruška. Úchvatná literatura, sedm knih a zhltnul jsem je hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2024 Letos jsem začal číst fantasy příběhy od Bena Aaronovitche a furt mě to baví https://www.databazeknih.cz/vydane-knihy/ben-aaronovitch-82645 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2024 V 28. 10. 2024 v 12:58, Daffounek napsal: Husitská Epopej - Vondruška. Úchvatná literatura, sedm knih a zhltnul jsem je hned. Já to pravda nehltám tak rychle, ale jsem u šestýho dílu a moc se mi to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daffounek Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2024 Od pana Vondrušky jsem četl více knih (Křišťálový klíč, Přemyslovská epopej) a teď mám rozečtenou Lucemburskou epopej, ale ta Husitská mne bavila nejvíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2024 Já čtu od Rudiše Winterbergovu poslední cestu a dobrý. K tomu simultánně námořní dobrodružství Aubreye a Maturina od Patricka O´Briana, to si dávám čas od času opakovaně, skvělé knihy s nenápadným anglickým humorem. Kdo má rád historické romány a plachetnice, rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 30. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2024 Rudiš je výborný...za dva dny přečteno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 31. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2024 Sudetenland Leoš Kyša Moc dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Tento rok me zaujaly “jen” tyto dve knihy, ktere si urcite jeste v budoucnu opetovne prectu: 1. Az uvidis more 2. Neviditelne koreny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Prokousal jsem se dalším dílkem dua Kotleta Sněgoňová z řady Legie - Mirská ruleta . Přesně knížka na jednu noc Další díl Aristokratky od Bočka je už takový ....... sice pobaví, ale první díly byli čtivější. Dotáhl jsem manželčina oblíbeného Vondrušku - Nevěsta Kristova a Smrt šumavského poutníka - už se dost opakuje, chtělo by to nějakou změnu. Zhltl jsem Atamanova Temného bylinkáře a Obránce perimetru a na dnešní noc mám připravenýho oblíbeného Pratchchetta - Pyramidy - vždy se u toho uklidním, a kdyby mi ještě něco chybělo, nahlídnu do synova ježury - Mijamoto Musaši - Příběh psaný mečem od Jakuba Zemana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 V 31. 10. 2024 v 13:48, Logarex napsal: Sudetenland Leoš Kyša Moc dobrý Vidíš, a mne to moc nenadchlo, stejně jako jeho další počin - Syndikát. Legie, Spad, Hustej nářez, Poutník, Lovci,..... to jsem zhltl vždy za noc, tohle mi k němu nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se