Klotzman Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Nevím kam s dotazem, tak to zkusím tady. Neporadíte mi nějakou aplikaci do telefonu, která by uměla slušně přečíst e-knihu..?
AndyAaron Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Pro iphone pouzivam BookPlayer a spokojenost: https://apps.apple.com/cz/app/bookplayer/id1138219998
busmil Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Kindle má dobrou aplikaci pro iPhone a pokud používáš Kindle čtečku, tak je super synchronizace atd…
Irwinek Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Zalovil jsem u mladýho v poličce a celkem překvapilo
Zmrzlinar Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna V 14. 4. 2025 v 14:18, Irwinek napsal: Zalovil jsem u mladýho v poličce a celkem překvapilo Rozšířit To jsem dočetl asi před měsícem. Pro mě jako fanouška Civilizace už od jejího 1. dílu byla tahle knížka povinnost a nebyl jsem zklamaný. 1
Irwinek Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna V 18. 4. 2025 v 5:38, Zmrzlinar napsal: To jsem dočetl asi před měsícem. Pro mě jako fanouška Civilizace už od jejího 1. dílu byla tahle knížka povinnost a nebyl jsem zklamaný. Rozšířit Hmm, naposledy jsem hrál DOOM.
eloga Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Dal jsem četbu Vojtěch Zamarovský. Jejich veličenstva Pyramidy. Konečně o tom vím o něco více než před četbou. Informací až až.
Irwinek Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna V 18. 4. 2025 v 8:35, eloga napsal: Dal jsem četbu Vojtěch Zamarovský. Jejich veličenstva Pyramidy. Konečně o tom vím o něco více než před četbou. Informací až až. Rozšířit Jojo, jedna z nejlépe hodnocených knih i v odborných kruzích
M.K. Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Pád titánů, první část trilogie Století, od Kena Folletta. Obsáhlý, ale velmi čtivý. Ještě nemám dočteno celý, ale zatím příjemný překvapení...
Jiří Sedlák Odesláno čtvrtek v 15:17 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:17 V 19. 1. 2025 v 16:05, vojta74 napsal: Vzpomněl jsem si na tuhle knížku, občas se k ní vracím. https://www.databazeknih.cz/knihy/asijska-saga-kral-krysa-57285 Rozšířit Vynikající. Právě mám rozečteno Jak jsem vyhrál válku od Patricka Ryana a ještě Černý barony.
eloga Odesláno čtvrtek v 15:27 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:27 To je taková běžná potrava, o Černých baronech je super seriál s Kefalínem/hraje R.Holub .
Jiří Sedlák Odesláno čtvrtek v 15:29 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:29 Jo, je přesnější a obsáhlejší než film.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se