Irwinek Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 před 8 hodinami, Lynx12 napsal: Momentálně dávám trilogii od Davida Morrela Bratrstvo růže, Bratrstvo kamene a Svazek noci a mlhy v audiu... pak se pustím do Kotlety: Poutníka z Mohameda & Alláhův hněv a Vlci... Poutník je dobrej, ale jinak umí Kotleta i líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Dočetl jsem Haileyho Hotel a pustil jsem se do Konečné diagnózy. Jako dobrý na to, že jsem na tenhle žánr nikdy nebyl a doteď jsem si vybíral většinou cestopisy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Další díl "Zapomenutých příběhů" do M.Kechlibara. Stejně jako předešlé knihy tohoto autora přečteno na jeden zátah. Tenhle díl s podtitulem "Pověšen za krk, dokud nezemřeš" je věnován hrdelním procesům ve Velké Británii napříč časem. Zajímavé a poučené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 před 10 hodinami, Radik napsal: Dočetl jsem Haileyho Hotel a pustil jsem se do Konečné diagnózy. Jako dobrý na to, že jsem na tenhle žánr nikdy nebyl a doteď jsem si vybíral většinou cestopisy. Mě se nejvíc líbila Kola a Letiště, ale Hotel má své čaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 (upraveno) Detektiv je taky dobrej... Upraveno 6. listopadu 2020 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Začínám Ústav od Kinga, tak jsem zvědavý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Trochu jsem podpořil jeden oblíbenej antikvariát, tak bude na čas o zábavu postaráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 V 14. 11. 2020 v 20:14, Radik napsal: Trochu jsem podpořil jeden oblíbenej antikvariát, tak bude na čas o zábavu postaráno. Pán má vytříbený vkus Já včera : Digitální pevnost od Dana Browna - trošičku jsem odbočil z rozečtené ságy scifi Lovci monster Larryho Correie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tominius Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Začetl jsem se do dokumentu Erebus, zajímavý a čte se dobře ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 před 6 hodinami, Irwinek napsal: Pán má vytříbený vkus To bych úplně netvrdil Spíš jsem doplnil chybějící knihy od jednoho autora. Podle oblíbenýho filmu jsem si kdysi přečetl Letiště, což bylo super, ale tak nějak jsem do podvědomně čekal. Do Hotelu jsem se nechal spíš nastrkat a překvapilo mě, že jsem u toho vydržel. Jsem zvědavej na další. Bohužel tempem mýho čtení to poznám možná až za pár let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 před 2 hodinami, Radik napsal: To bych úplně netvrdil Spíš jsem doplnil chybějící knihy od jednoho autora. Podle oblíbenýho filmu jsem si kdysi přečetl Letiště, což bylo super, ale tak nějak jsem do podvědomně čekal. Do Hotelu jsem se nechal spíš nastrkat a překvapilo mě, že jsem u toho vydržel. Jsem zvědavej na další. Bohužel tempem mýho čtení to poznám možná až za pár let to se poddá mám rozečtený : "Tři mušketýři ještě po deseti letech" už od 12 - ti let :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 na chytro https://www.databazeknih.cz/knihy/sapiens-uchvatny-i-udesny-pribeh-lidstva-231135 a na oddech: https://www.databazeknih.cz/knihy/pirati-454894 a takova pohadka pro kluky z obdobi Napoleonskych valek: https://www.databazeknih.cz/serie/sharpe-771 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 (upraveno) Sáhnul jsem po osvědčený klasice. Erebus zmiňovaný výše si určitě taky časem pořídím a rád přečtu. Díky za inspiraci. Jinak na to, že máme 2020, jsme dost pozadu Místo toho pořád jen korona... Upraveno 23. listopadu 2020 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Italské prázdniny - Werich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 V 6. 11. 2020 v 7:17, KurtCz napsal: Další díl "Zapomenutých příběhů" do M.Kechlibara. Stejně jako předešlé knihy tohoto autora přečteno na jeden zátah. Tenhle díl s podtitulem "Pověšen za krk, dokud nezemřeš" je věnován hrdelním procesům ve Velké Británii napříč časem. Zajímavé a poučené. Ja ho objevil diky Martarovi, prave mi dorazilo neco na poslech: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 V 16. 11. 2020 v 12:32, Irwinek napsal: Pán má vytříbený vkus Já včera : Digitální pevnost od Dana Browna - trošičku jsem odbočil z rozečtené ságy scifi Lovci monster Larryho Correie Lovci monster jsou super .... v podobě audioknih to povýšil o další level skvělý rétor Jiřík - Jiří Pobuda (tč zotavující se po mrtvici) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 David Morrell: Bratrstvo růže Bratrstvo kamene Svazek noci a mlhy Akčné a trochu zromantizované thrillery zo sveta špionážnych služieb. Nadväzujú, no každá kniha sa dá čítať aj samostatne. Napísané sú skvele, netuším, ako mi tieto veci z prvej polovice deväťdesiatych rokov mohli ujsť. Obdoba klasických Ludlumových knižiek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Trošku sci-fi - Marko Kloos : Smlouva na život ; Blokáda ; Dezerce ; Evakuace - tady asi není co dodat, klasické dobře čtivé odpočinkové scifi a troška k zamyšlení Bernhart Schlink - Předčítač můj cap of tea to tedy není, ale když už jsem se prokousal Plechovým bubínkem, Nabarveným ptáčetem a Skleněným pokojem, tak by něco chybělo. Jen bych doporučoval číst v určitém odstupu. Přečetl jsem všechny během necelého roku a občas jsem se v tom chronologicky motal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Já si konečně vypůjčil Vzpomínku na Zemi, poslední to díl trilogie od Liou Cixina (takhle se to prej správně píše po našem), natěšenej jsem velmi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 37 minutami, M.K. napsal: Já si konečně vypůjčil Vzpomínku na Zemi, poslední to díl trilogie od Liou Cixina (takhle se to prej správně píše po našem), natěšenej jsem velmi... Jaké byly ty předchozí díly? K tomuhle číňanovi jsem se zatím nedsotal, ale pokukuju po něm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se