morbo Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 (upraveno) Dovolím si upozornit na Fotoportréty od Pavla Scheuflera. Je to kniha o focení (portrétů), takže asi ne úplně pro každého, nicméně pokud by to přeci jenom někoho zajímalo, tak je momentálně k mání v Levných knihách za 79 CZK, když budete mít cestu kolem. Náhled zde. Upraveno 30. listopadu 2021 uživatelem morbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Tak to by jsme měli - Dmitrij Rus - Válka z cyklu Hraju abych žil - dočteno Michail Atamanov - Obránce perimetru - Sektor osm - přečteno - Za smrtí - přečteno - Nová smlouva - přečteno - Hra bez pravidel - 3/4 přečteno - čtivé, jen mne tam furt ruší vpisky se statusy osob a v tabletu nabito : Michail Atamanov - série Temný bilinkář 1-4 A Ježura avizoval nového Kotletu/Sněgoňová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Za dovolenou teď: Arthur Hailey - Účinný lék - Kola - Penězoměnci - Přetížení Daniel Defoe - Deník morového roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Jojo, Hailey je dobrej. Ještě doporučuji klasiku, Hotel, Letiště a Let do nebezpečí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 před 4 hodinami, Wanderer napsal: Jojo, Hailey je dobrej. Ještě doporučuji klasiku, Hotel, Letiště a Let do nebezpečí. jj, díky, vím, mám všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 V 24. 12. 2021 v 12:37, Radik napsal: jj, díky, vím, mám všechny Takže jistě i Konečnou diagnózu..? Ta je totiž nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Ježíšek zavelel, ze se mam vzdělávat a ne zevlovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 3 hodinami, M.K. napsal: Takže jistě i Konečnou diagnózu..? Ta je totiž nejlepší Jasně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Hotel jsem dal před Mikulášem, dobrý. A teď mám zase Zikmunda s Hanzelkou. Prokládám to Elstnerem, staré autojízdy, to žeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Od H+Z mám taky pár v záloze. Jen kdyby člověk pořád nečuměl na tohle fórum a rači si šel číst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Tak to souhlasí, budu si dávat před půlnocí budíka... aby - "je to paráda, lehnout si na záda a číst knížku..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Já teď frčím Leigh Bardugo - cokoli od tý báby je překvapivě čtivý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Momentálně tohle a musím říct že dobrý je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Kotleta-Sněgoňová - " Rudý vrabčák " ze série Legie - parádní jako vždy, jen ten slovník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Příjemně strávený čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Muž z Everestu super. Doporučuju i knihu Himalájští tygři. Moje oblíbená dvojka na tohle téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 před 23 hodinami, Radik napsal: Muž z Everestu super. Doporučuju i knihu Himalájští tygři. Moje oblíbená dvojka na tohle téma. Děkuji za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 https://www.kosmas.cz/knihy/239412/hodiny-z-olova/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huno Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Nejaku dobu rozcitany Peter Matthiassen - Snezny leopard a teraz som sa konecne pustil k Ako som vozil Norov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se