M.K. Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Přečteno tuším potřetí, tentokrát mi geniální pan Zelazny dělal společnost na dovolený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 No, uvidíme… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Arthur C. Clarke - Setkání s Rámou Podařilo se mi nedávno sehnat tohle legendární sci-fi. A nemělo to chybu - tak inteligentní příběh, tak poučně a přitom krásně popisované všechny přírodní zákony, tak zajímavě popisované prostory (mozek mi u toho hodně pracoval), a skvělé rozuzlení a ukončení v pravý moment. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Však jo, Clarke je moje číslo 1. Třeba Konec dětství se dá číst pořád dokola a pořád husí kůže. Totéž Město a hvězdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Pecka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Na dovolenke jsem se válel a dal 4 kousky a musím se pochválit, sama pecka Doporucuju. https://www.databazeknih.cz/knihy/byvali-jsme-bratri-415278 https://www.databazeknih.cz/knihy/protivnik-pevnost-60701 https://www.databazeknih.cz/knihy/posledni-batalion-2825 https://www.databazeknih.cz/knihy/krysi-stezka-laska-lzi-a-zlociny-nacistickeho-uprchlika-463651 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Před hodinou, Diamondking napsal: Pecka: Mam to v hledáčku Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Jestli máte rádi Jiřího Kulhánka (za mě Bůh České literatury), tak doporučuji přečíst tohle. Za mě příjemný vtipný závan Kulhánkoviny https://www.databazeknih.cz/knihy/projit-ohnem-445538 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 Tak a pana Gaimana mám asi komplet (kromě komiksů, na to moc nejsem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 V 25. 8. 2022 v 6:28, Zmrzlinar napsal: Arthur C. Clarke - Setkání s Rámou Podařilo se mi nedávno sehnat tohle legendární sci-fi. A nemělo to chybu - tak inteligentní příběh, tak poučně a přitom krásně popisované všechny přírodní zákony, tak zajímavě popisované prostory (mozek mi u toho hodně pracoval), a skvělé rozuzlení a ukončení v pravý moment. V 25. 8. 2022 v 8:42, M.K. napsal: Však jo, Clarke je moje číslo 1. Třeba Konec dětství se dá číst pořád dokola a pořád husí kůže. Totéž Město a hvězdy. Clarka taky můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Nejak toto vlakno chciplo, takze ozivim. Vlastne je to kratka "povidka" od Chucka Palahnika nebo jak sa menuje, no ten co napsal Klub rvacu. Jmeno toho dilka je Streva. Je to i prima navod pro nepoucitelne onanisty. Upozornuju ze cimprlich tomu neprijde na chut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Nojo, škoda, že to tu nežije víc, občas jsem se tu inspiroval. Aktuálně čtu Clarka - Město a hvězdy. Další kniha ale nebude sci-fi, chci si od toho dát oddych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 @JanKuc To je v tom bazénu? Jinak od něj jsem už četl skoro všecko a neomrzelo mě to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 Po dlouhý době jsem si znovu přečetl Quo vadis a začínám Gluchovskýho Metro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 Včera jsem dolouskal Povídky z jedné a druhé kapsy od Čapka. Některé povídky jsou úžasné, vtipné, některé smutné. Bohužel mi přišlo, že pak už se to docela opakovalo a hlavně ty poslední povídky už šla dolů kvalita a chyběly jim nějaké pointy. Kdyby měl někdo zájem, označil jsem si pár povídek, co rozhodně stojí za přečtení, abyste nečetli vatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 Tyvole ja to zrovna zacal vcera cist. Plus k tomu od nerudy povitky malostranske. A kua ja to poctive prectu vse az do konce. Nerikam ze soucasna literatura je sama sracka, ale tady ty klasiky maji neco do sebe. Teda vic nez neco. A kniha mesice, honore de balzak - otec goriot. Delal sem bordel ve skrini, nalezevse muj stary ctenarsky denik z prumky. A tam to bylo, hodnoceno 10/10, cetl sem to v 17ti a nadseni. Uplne sem si to vybavil a je jasne ze ten epub nekde najdu. Tak chlapci, cteme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 Jó, a místo abych si četl, tak čumím na hodinky a YT. Kua, a přitom je to tak jednoduchý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 Dárek pro tátu je doma. Z předprodeje a s věnováním od autora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 jsem se konečně dostal k nový rowlingový a je to teda skvělý. https://www.knihydobrovsky.cz/e-kniha/predprodej-neklidna-krev-447542500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Já poutník - četl jste to někdo? Doporučil mi to kamarád, jako že fakt hodně dobrý. Tak jsem to zkusil. Jsem kde, na 50. stránce? Chtěl jsem to zahodit hned jak se hlavní hrdina začal vychloubat. Říkám si, dobrý, přistupuj k tomu jako ke Kulhánkovi, nebo k Bondovi. Ale nejde mi to. Tu nadsázku tam od autora necítím. Jako by to myslel vážně. A to nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se