Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Doporučuji:Bílé peklo,Camp4,Pavouk(nevím předně ale tuším, nemůžu už jí najít, je to o prvovýstupu na Eiger,Stíny nad námi:)

Dík za tip:) Pravidelně koukám na aukro, i když si poslední dobou říkám, že s tím musím aspoň na chvíli přestat, protože toho mám v zásobě už fakt dost:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozečteno: Svědectví - S. King; Černí baroni - Švandrlík; Golem - Meyrink; Smrt je mým řemeslem - Merle; Běsi - Dostojevskij. A čekám na Dobrodružství v temných uličkách od Foglara, to bude nářez! To jsem četl naposledy před patnácti lety.

Dobrodružství v temných uličkách? - jsem na tom podobně, možná by neškodilo si to po takový době znova přečíst :)

Odkaz ke komentáři

Právě dočítám asi po desáté "Moře v plamenech" od Miloše Hubáčka. Je to jeden z mých oblíbených spisovatelů literatury

faktu. Ještě od něj mám Pacifik v plamenech,Ofenzíva v Pacifiku a Vitězství v Pacifiku.

Dálem pak mám o ponorkách Smrt na všech mořích a Záhadné miniponorky.Všechny tyto knihy mohu jen doporučit.

Odkaz ke komentáři

Rozečteno: Svědectví - S. King; Černí baroni - Švandrlík; Golem - Meyrink; Smrt je mým řemeslem - Merle; Běsi - Dostojevskij. A čekám na Dobrodružství v temných uličkách od Foglara, to bude nářez! To jsem četl naposledy před patnácti lety.

Baroni jsou skvělí, alespoň jednou za dva roky do nich vždycky kouknu:)
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Návštěvník ducati.corse

Trilogie od Kmenty...co díl to nepředstavitelný shit aktuálně James Herriot - To by se zvěrolékaři stát nemělo ! super ,jednoduchý čtení a člověk se opravdu od plic zasměje ! doporučuji

Upraveno uživatelem ducati.corse
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

už potřetí čtu Ubavit se k smrti od Neila Postmana, teďka protože jsem o ní psal práci do školy a při té příležitosti jsem narazil na tuto pasáž. nemáte náhodou někdo tu knihu Technika a civilizace od Mumforda? jinak Postman je tady:

http://www.uloz.to/4839961/neil-postman-ubavit-se-k-smrti-rar

post-11423-096380500 1303787045.jpg

post-11423-020685700 1303787058.jpg

Odkaz ke komentáři

už potřetí čtu Ubavit se k smrti od Neila Postmana

ta kniha je sračka... autor si hraje na demaskování určitých stereotypů a přitom je sám typickým příkladem západního stereotypu... např. jeho teorie nad tím jak americkou kulturu vytvářeli v době osidlování pouze vzdělanci mě naprosto rozsekaly

Odkaz ke komentáři

Na doporučení známého na fb jsem koupil The Shallows: What the Internet Is Doing to Our Brains [Kindle Edition] a pustil se do čtení střídavě na kindle a kindle na iphone, což je v kontextu knihy podstatné. Ve stručnosti je to o tom, jak se z internetu blbne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...