Red Dwarf Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Terry Pratchett - Obléknu si půlnoc. Vždycky si říkám, že další kniha od něj už nemůže být lepší a vždycky se nakonec přesvědčím o opaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 James Herriot - Zvěrolékař a kočičí historky - zasmál jsem se i zaslzel. Na těchhle výběrovejch vydáních je na houby, že se jen recyklují stořky z celý tý ságy, která má IMHO 5 nebo 6 dílů. A často jde o jinej překlad, než byl ten původní. Ale jinak jo, Herriota čtu už asi 20 let a mám ho pořád rád . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 My tu ságu máme komplet + tyhle výběrovky . A je to bomba ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Jj, já ho taky moc rád Ale teď se mi povedlo sehnat poslední díl Jobánka: Tvář bohyně Tanit Připodobnil bych to k Waltariho Sinuhetovi, či spíše, bo je to sci-fi, k Vaňkové Mostům přes řeku času. Jobánek je fakt dobrý autor - krásná čeština i slovní zásoba (no, teď je třeba i na toto brát zřetel ). Jo a v mezích žánru se drží faktů a krásně propracoval zápletku & děj. Jsme zvědav na třetí díl protože ten jsem ještě nečetl ale začínám od začátku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piket Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Právě jsem začal číst knížku "Cityboy" od Gerainta Andersona. Je svědectvím o každodenním životě finančního světa v londýnské City. O obrovských penězích, sexu, drog, intrik a alkoholu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Právě jsem začal číst knížku "Cityboy" od Gerainta Andersona. Je svědectvím o každodenním životě finančního světa v londýnské City. O obrovských penězích, sexu, drog, intrik a alkoholu. trochu pritazeny za vlasy ale. nicmene jako oddych je to fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Trochu oneskorený Ježiško ma dnes potešil dvojicou moderných Verneoviek: - Jacques Piccard, The Sun Beneath The Sea (rozprávanie o tridsaťdňovej púti ponorkou Ben Franklin v hĺbkach Golfského prúdu)- Jacques Piccard & Robert Dietz, Seven Miles Down (príbeh batyskafu Trieste a rekordného zostupu na dno Mariánskej priekopy v bode Challenger Deep) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Naposledy to bola kniha poviedok od Zdenka Sveraka. Teraz som sa opätovne zacital do Sto roku samoty od G.G.Marqueza, proste magicky realizmus, magicka kniha, ktoru som precital uz hadam 100x.A caka Umbero Eco a Prazsky hrbitov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 ad Prazsky hrbitov: diky vsem za tip. zminil jsem to Jeziskovi a ten mi to najezil rovnou dvakrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Chuck Palahniuk - Snuffa potom ma caka Pygmej /ten isty autor/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 (upraveno) momentálně čtu Černou labuť , čte se jedním dechem, všem všeználkům doporučuju... ještě jedna recenze Upraveno 2. ledna 2012 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 U mna trochu klasiky a aj trochu medernej literatury: Alexandr Solženicyn - Jeden deň Ivana Denisoviča, Joseph Heller - Zavíráme! a Maxmim E. Matkin - Nie na ústa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Josef Čapek: Stín kapradiny John Steinbeck: O myších a lidech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Umberto Eco: Pražský hřbitov a můžu ještě doporučit od stejného autora Foulcaltovo kyvadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Henryk Sienkiewicz: Ohněm a mečem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Tak jsem během 4 dnů přečetl životopis Steeva Jobse od Waltera Isaacsona (678 stran) a jsem opravdu unešen. Je to nesmírně inspirativní kniha o člověku, který vybudoval 3 společnosti a z toho dvě nesmírně cenné v globálním měřítku (Apple je nyní firma prakticky s nějvětší tržní hodnotou - 341 mld., tedy násobně větší než Microsoft). Je až k neuvěření, co dokáže jeden člověk a doporučuju přečíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 (upraveno) ...Apple je nyní firma prakticky s nějvětší tržní hodnotou - 341 mld., tedy násobně větší než Microsoft... No, násobně asi ne, dnešní tržní kapitalizace jabka je 380 mld, mrkvosoft 230 mld., to taky není špatný. Jobs byl určitě výjimečný člověk, to jo. Exxon je dnes 412, takže je zrovna před jabkem na prvním místě. Upraveno 4. ledna 2012 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Alchymista od Coelha, fakt mě to chytlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Píseň ledu a ohně - Bouře mečů druhá část, aneb ja ja tudle ságu nesnášim a zárověň miluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit3k Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2012 Václav Havel - Prosím stručně. Vzhledem k všichni víme čemu není špatný se dozvědět něco ze zákulisí, byť to někdo označí za populistický ode mě. Není, spoustu jeho her jsem četl ještě dávno za jeho života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se