FraK Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Tak jsem jednak dočetl Já, poutník od Terryho Hayese. Teaser na to byl: "...jediný thriler, který si letos musíte přečíst...". A Jako dobrý. Líbilo se mi to. Dobře se to četlo a mělo to pěkný spád. Akorát to byl takový ten typicky americký styl, ve kterém jsou všichni kromě Američanů buď totální looseři nebo padouši, se kterými si ale Američané dokážou nakonec poradit. Přesto doporučuji k přečtení těm, co mají rádi thrillery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Andrej Sapkowski - Zaklinac Bourkova sezóna. Konečně, čekal jsem na nějaké pokračování dlouha léta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 (upraveno) Včera jsem přečetl Varovný signál a dnes Poslední sbohem ... Mel bys to cist popradku - Jatka jsou prvni. A ma to vzestupnou tendenci. Rikam ja, kterej cetl celou serii 18 knih od nejnovejsi po nejstarsi, cili pozpatku .Bohuzel posledni Personal (c. 19) mi prijde hrozne neakcni . Upraveno 16. listopadu 2014 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 (upraveno) Včera jsem přečetl Varovný signál a dnes Poslední sbohem ...Ja to neznam pod ceskyma nazvama, ale za nejlepsi povazuju Persuader, The Affair, The Visitor, One Shot, Gone Tomorrow, The Hard Way, The Enemy a Worth Dying for. Zbytek ma promenlivou kvalitu, ale porad bych rekl, ze vzrustajici dle poradi v serii . Asi nejhorsi je imho 61 hours. Ale kazdy dle gusta . Upraveno 17. listopadu 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Andrej Sapkowski - Zaklinac Bourkova sezóna. Konečně, čekal jsem na nějaké pokračování dlouha létaNa to jsem hodne zvedavej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Na to jsem hodne zvedavej!Asi nejvíc to vystihuje - nostalgie. Pokud to čte člověk z tohohle úhlu, tak zklamaný nebude. Jinak teď jsem dočetl další(poněkud kratší knihu) Sex není zadarmo od Chestera Browna a je to přinejmenším zajímavý, dokonce to čte i partnerka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 (upraveno) Jinak teď jsem dočetl další(poněkud kratší knihu) Sex není zadarmo od Chestera Browna a je to přinejmenším zajímavý, dokonce to čte i partnerka. Ani bych moc nechtěl tuhle knížku s manželkou probírat, to by bylo minový pole Ale moje paní věří na romantický vztah Upraveno 17. listopadu 2014 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Čtu druhý díl trilogie Slabost Viktorie Bergmanové, zvanou Hladový oheň. První Vraní dívka mě bavila a teď jsem na straně 200 druhého dílu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Mycelium - zná to někdo? Stojí to za to? http://mycelium.argenite.org/page-uvod-saga#saga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Mycelium - zná to někdo? Stojí to za to? http://mycelium.argenite.org/page-uvod-saga#sagato nevypadá zle. přečti to a dej vědět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullit Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 (upraveno) Tomáš Dušek - Čaroděj. Kdo rád fantasy, tak vřele doporučuji!!! Upraveno 22. listopadu 2014 uživatelem bullit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 právě vyšla Atlasova vzpoura po letech čekání a doporučuju to všem. Vybrat si jednu knihu na pustej ostrov tak asi tuto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospa2006 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Zdravím, v poslední době čtu na oddech jussi adler olsena, jeho série o oddělení q je fakt dobrá, předpokládám, že je to dost profláknutý, takže asi nemusím představovat, nicméně doporučuji :-)a kdyby někdo neznal, tak vyzkoušejte stránku tisicknih.cz (snad neporušuji pravidla ohledně vkládání odkazů), na hledání knih to není špatné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Na letní dovolený jsem přečetl Muž jménem Ove... Koupeno, jen tak na zkoušku a byl jsem nadšenej... můžu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Tak jsem teď dočetl Cestu krve - Cynika od Kulhánka a moc příjemně mě to překvapilo. Nemusím Scifi a tohle jsem zhltnul na jeden zátah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 v kuchyni na stole mam len tak pohodenu knihu Sto rokov samoty od Gabriela García Márqueza, a casto len tak niekde otvorim a šklabím sa.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 To tam mas kvuliva tem modelkam ne? No lepsi, nez treba slovnik ... v kuchyni na stole mam len tak pohodenu knihu Sto rokov samoty od Gabriela García Márqueza, a casto len tak niekde otvorim a šklabím sa.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 To tam mas kvuliva tem modelkam ne? No lepsi, nez treba slovnik ...hehe, som rad, ze ta to az tak trapi, tie modelky... snad ti to vecer urychli ukoncit trapenie s tou tvojou ....skus prosim ta, aspon v tomto normalnom vlakne sa udrzat pod kontrolou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Tak to nas ale nesmis krmit takovejma blbabolama i tady. Uz jsme to řešili :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Tak to nas ale nesmis krmit takovejma blbabolama i tady. Uz jsme to řešili :-)nerozumiem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se