Ondrej71 Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Deník pražského studenta - Pavel Kos. Ač jsem o generaci starší tak se mi to moc líbilo a přečetl jsem to za jeden večer. Sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Ja precetl obe pokracovani, a nejak zvlast spatny mi to nepripadalo. Ten pribeh uz je podle meho nazoru vydojenej az na kost, ale styl Larssonova psani, myslim, trefil dost dobre. Ach jo, podruhý jsem se nechal nachytat a rozečetl od Lagercrantze pokračování Milenia (to druhý), já nevím jestli je to fakt tak špatný nebo je to překladem, ale pro mě utrpení... Varuju ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Zakoupen poslední díl od dvojice Lars Kepler - Lazar. Jsem cca v polovině a nejde se odtrhnout. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Vysel novy Wilbur Smith Korist. Lazara od Keplera uz mam v kindlu take. Se tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Zakoupen poslední díl od dvojice Lars Kepler - Lazar. Jsem cca v polovině a nejde se odtrhnout. Sent from my iPhone using Tapatalktato seria bola pred Lazarom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Je to stejna serie,pokracovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 je kompletna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Pokud myslíš kompletní před vydáním Lazara tak ano. Je to dárkové balení prvních šesti dílů krimisérie. Lazar je 7 díl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Stačí první 3, pak to jde dolu. Jako Harry Hole - tam prvních 5 a pak uz o ničem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Zdar, jestli se zde nachází nějaký fanoušek Miroslava Žambocha, který ještě nemá přečteného posledního Baklyho (Hledání smrti), tak směle do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 (upraveno) Stačí první 3, pak to jde dolu. Jako Harry Hole - tam prvních 5 a pak uz o ničem.Ten Lazar taky, jo? V tom případě mně tady dlužíte tři kila. Anebo ne - dluží mně je Bert, von je tady za to odpovědnej. Upraveno 7. listopadu 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Toho sem jeste nečetl, ale upřímně pochybuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Je to stejný jako první tři Adler-Olsen taky pecka a pak uz vo hovne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 (upraveno) Je to stejný jako první tři Adler-Olsen taky pecka a pak uz vo hovne.Tak mně je dlužíš ty nebo já už nevím kdo. To už máme šest set korun. Knihu sem nečet a částka taky nesedí. Upraveno 7. listopadu 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Tak mně je dlužíš ty nebo já už nevím kdo. To už máme šest set korun. Knihu sem nečet a částka taky nesedí.Nic ti nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 hmmmm, cert aby sa v tom vyznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Franta Se teda nechci vnucovat. Kdyz se na mne Zmiziku v budoucnu obratis,rad pomohu.... Nejsi zlej hoch,mam pro Tebe slabost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drooz3R Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) Na dovolené jsem po prvních třech dnech lehl s rýmičkou z klimatizace a asi za 2 dny intenzivního ležení jsem přečetl 13 knížek. Bylo to fajn Kromě nějakých sbírek povídek mě neznámých sci-fi a fantasy autorů jsem přečetl skoro celou ságu Kroniky Amberu, nebylo to zlé. Ale hlavně Solaris od Stanislawa Lema. To byl hodně nevšední zážitek. Film jsem neviděl ale knihu jsem přečetl jedním dechem, kdyby měl někdo zájem tak jí pošlu dál. Právě teď mám na nočním stolku Andrzej Pilipiuk - Conan Destilátor Stále víc se utužuji v přesvedčení, že Poláci mají na psaní fantasy a sci-fi nějaký speciální talent protože to je taky pecka, stejně jako zbytek série o Jakubu Vandrovcovi. Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem Drooz3R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Jestli jedeš na polský vlně, tak dej od Lema Kyberiádu (Kyberiáda: bajky kybernetického věku) . Obecně bych řekl, že Poláci a Rusové píšou jinak než zbytek světa a vždycky je to hodně netradiční zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drooz3R Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Tak Kyberiádu mám objednanou, snad do víkendu přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se