azeppelin Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Hele a toho Keplera jsi četl celou sérii, případně aspoň víc dílů nebo jen téhle kus? Já četl jedničku, teď mám trojku - Svedkyni ohně. Spíš teda poslouchám než čtu. No, těžká oddechovka, a i v rámci žánru, ale jde to. Ale jestli dám celou sérii si teda nejsem jistej. Možná zkusím toho Adlera Olsona nebo jak se jmenuje.Nebo jsou venku audioknihy od Miniera, taková oddychová detektivka.https://www.cbdb.cz/knizni-serie-1592-martin-servaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Nebo jsou venku audioknihy od Miniera, taková oddychová detektivka.https://www.cbdb.cz/knizni-serie-1592-martin-servazDíky, už jsem si opatřil prví díl. Zatím jsem to pustil jen na zkoušku, takže na hodnocení knihy je brzo, v každým případě vypadá dobře přednes Jiřího Žáka, což velmi oceňuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Právě čtu Lži Lockeho Lamory od Scotta Lynche a hodně dobrý. A vůbec se mi nechce věřit, že to je autorova prvotina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Teď jsem dojel Život George Lucase - Brain Jay Jones. Jak jsem nikdy neviděl ani díl StarWars v celku, tak fakt příjemny životopis. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Afrika snů a skutecností. Vydání 1952 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Nakoupil jsem audioknihy od Dominika Dána. Je toho dost. Našel jsem dvě řazení, chronologicky podle děje příběhu a nebo dle vydání knih. Jak je lepší jej konzumovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Určite podľa postupnosti príbehu. Nie podľa roku vydania. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 https://www.databazeknih.cz/knihy/bude-to-bolet-doktore-379467 Věrná sonda do života lékaře v Británii.Legrace a občas brutus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Velká kniha o kávě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 English is easy,Csaba is dead.Toto je taka sranda čitať, v žiadnej hnihe nieje toľko nadavok, urobili podľa knihy aj divadelnu hru a v telke davuju na SK serial Mafstory, ale to nieje také dobré ako kniha, ešte že som to čítal skôr ako natočili Mafstory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Info:Pod pseudonymem Peter Doktorov se Klimáčkovi podařilo vylíčit příběh mafiánského poskoka Eda, který zažívá rozkvět i pád jedné mafiánské rodiny. Děj se odehrává neznámo kde, avšak všechny parodované indicie napovídají na území Myjavy na Slovensku. Kniha je psána drsným jazykem, který si nebere servítky téměř s ničím. Pro milovníky černého, morbidního humoru přímo dělané. Na pohled povrchní příběh má však i zajímavou zápletku a konečnou pointu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Právě poslouchám moji letitou srdcovku, ke které jsem se poprvé dostal jako kluk asi před 40 lety... Jaroslav Šikl - Mrtvé komando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Dočítám Cesty na Sibiř od Martina Ryšavého. Hodně osobitý vhled do života některých sibiřských národů (Jakuti, Evenkové) v kontrastu s Rusy. Hodně mi to sedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
10mm Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Herbert A. Werner Železné rakve. Moc pěkná kniha . Vzpomínky velitele německé ponorky na " bitvu o Atlantik" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 (upraveno) Tak jsem od Vánoc přečetl/poslechl nějaké ty Wallandery, Joony Linny, Martiny Servaze a pořád to nějak není ono. Teď zkusím Lincolna Rhyma (Sběratel kostí, na čemž mě mj. láká, že audioknihu čte můj oblíbenec J. Vondráček), pak snad ještě Fina Macleoda (série Ostrov Lewis) a případně ještě Případy oddělení Q. No, a pokud ani nic z toho nezabere, bude jistý, že se ai budu muset poohlídnout po jiným žánru. Jenže tak nějak tápu co. Něco relativně nenáročnýho, současně záživnýho a ne úplně pitomýho. Upraveno 13. února 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Nabarvené ptáče - neskutečné, čím vším si ten kluk prošel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Nabarvené ptáče - neskutečné, čím vším si ten kluk prošel.. Marhoul už natáčí film, se Stellanem Skarsgardem Harveym Keitlemhttps://www.youtube.com/watch?v=AyZeKc1jC5I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Vím, že to Marhoul točí, ale některé scény si dost dobře nedokážu představit ve filmové podobě. V nějakém rozhovoru říkal, že některé složité scény úplně vynechá. No, uvidíme jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Tak teda, když už to tady pitvám, tak Sběratel kostí vypadá o dost lepší, než ty 3 "konkurentni" co jsem postoval výše. Zejména co se týče popisu charakterů, jejich vnitřních pochodů, motivací jednání atd. Především se tady vyskytuje podstatně míň takový to " XY měl pocit, že něco není v pořádku, ale ještě nevěděl co", "z ničeho nic měl pocit, že ho někdo sleduje" atd. Nicméně, stejně by měl zajímalo, jestli v současný produkci najdu detektivku, kde není sériovej vrah, kterej vraždí nějakým mimořádně obskurním způsobem. A kdyby ještě k tomu byl detektiv nějakej relativně obyčejnej chlápek, a ne takovej ten týpek, co je rozvedenej, má trochu problémy s chlastem či třeba sexuální orientací (abysme byli úplně moderní) a kromě zločinců samozřejmě taky pemanentně bojuje s nadřízenejma (ačkoli samozřejmě dycky má naposledy pravdu on) byla by to fajn změna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Tak teda, když už to tady pitvám, tak Sběratel kostí vypadá o dost lepší, než ty 3 "konkurentni" co jsem postoval výše. Zejména co se týče popisu charakterů, jejich vnitřních pochodů, motivací jednání atd. Především se tady vyskytuje podstatně míň takový to " XY měl pocit, že něco není v pořádku, ale ještě nevěděl co", "z ničeho nic měl pocit, že ho někdo sleduje" atd. Nicméně, stejně by měl zajímalo, jestli v současný produkci najdu detektivku, kde není sériovej vrah, kterej vraždí nějakým mimořádně obskurním způsobem. A kdyby ještě k tomu byl detektiv nějakej relativně obyčejnej chlápek, a ne takovej ten týpek, co je rozvedenej, má trochu problémy s chlastem či třeba sexuální orientací (abysme byli úplně moderní) a kromě zločinců samozřejmě taky pemanentně bojuje s nadřízenejma (ačkoli samozřejmě dycky má naposledy pravdu on) byla by to fajn změna.Vlastovka, kocka, ruze, smrt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se