Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Hele a toho Keplera jsi četl celou sérii, případně aspoň víc dílů nebo jen téhle kus? Já četl jedničku, teď mám trojku - Svedkyni ohně. Spíš teda poslouchám než čtu. No, těžká oddechovka, a i v rámci žánru, ale jde to. Ale jestli dám celou sérii si teda nejsem jistej. Možná zkusím toho Adlera Olsona nebo jak se jmenuje.

Nebo jsou venku audioknihy od Miniera, taková oddychová detektivka.

https://www.cbdb.cz/knizni-serie-1592-martin-servaz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebo jsou venku audioknihy od Miniera, taková oddychová detektivka.

https://www.cbdb.cz/knizni-serie-1592-martin-servaz

Díky, už jsem si opatřil prví díl.  Zatím jsem to pustil jen na zkoušku, takže na hodnocení knihy je brzo, v každým případě vypadá dobře přednes Jiřího Žáka, což velmi oceňuju.

Odkaz ke komentáři

English is easy,Csaba is dead.

Toto je taka sranda čitať, v žiadnej hnihe nieje toľko nadavok, urobili podľa knihy aj divadelnu hru a v telke davuju na SK serial Mafstory, ale to nieje také dobré ako kniha, ešte že som to čítal skôr ako natočili Mafstory

post-38493-0-35927400-1549194382_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Info:

Pod pseudonymem Peter Doktorov se Klimáčkovi podařilo vylíčit příběh mafiánského poskoka Eda, který zažívá rozkvět i pád jedné mafiánské rodiny. Děj se odehrává neznámo kde, avšak všechny parodované indicie napovídají na území Myjavy na Slovensku. Kniha je psána drsným jazykem, který si nebere servítky téměř s ničím. Pro milovníky černého, morbidního humoru přímo dělané. Na pohled povrchní příběh má však i zajímavou zápletku a konečnou pointu.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem od Vánoc přečetl/poslechl nějaké ty Wallandery, Joony Linny, Martiny Servaze a pořád to nějak není ono.

Teď zkusím Lincolna Rhyma (Sběratel kostí, na čemž mě mj. láká, že audioknihu čte můj oblíbenec J. Vondráček), pak snad ještě Fina Macleoda (série Ostrov Lewis) a případně ještě Případy oddělení Q.

No, a pokud ani nic z toho nezabere, bude jistý, že se ai budu muset poohlídnout po jiným žánru. Jenže tak nějak tápu co. Něco relativně nenáročnýho, současně záživnýho a ne úplně pitomýho.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Tak teda, když už to tady pitvám, tak Sběratel kostí vypadá o dost lepší, než ty 3 "konkurentni" co jsem postoval výše. Zejména co se týče popisu charakterů, jejich vnitřních pochodů, motivací jednání atd. Především se tady vyskytuje podstatně míň takový to " XY měl pocit, že něco není v pořádku, ale ještě nevěděl co", "z ničeho nic měl pocit, že ho někdo sleduje" atd.

Nicméně, stejně by měl zajímalo, jestli v současný produkci najdu detektivku, kde není sériovej vrah, kterej vraždí nějakým mimořádně obskurním způsobem. A kdyby ještě k tomu byl detektiv nějakej relativně obyčejnej chlápek, a ne takovej ten týpek, co je rozvedenej, má trochu problémy s chlastem či třeba sexuální orientací (abysme byli úplně moderní) a kromě zločinců samozřejmě taky pemanentně bojuje s nadřízenejma (ačkoli samozřejmě dycky má naposledy pravdu on) byla by to fajn změna.

Odkaz ke komentáři

Tak teda, když už to tady pitvám, tak Sběratel kostí vypadá o dost lepší, než ty 3 "konkurentni" co jsem postoval výše. Zejména co se týče popisu charakterů, jejich vnitřních pochodů, motivací jednání atd. Především se tady vyskytuje podstatně míň takový to " XY měl pocit, že něco není v pořádku, ale ještě nevěděl co", "z ničeho nic měl pocit, že ho někdo sleduje" atd.

Nicméně, stejně by měl zajímalo, jestli v současný produkci najdu detektivku, kde není sériovej vrah, kterej vraždí nějakým mimořádně obskurním způsobem. A kdyby ještě k tomu byl detektiv nějakej relativně obyčejnej chlápek, a ne takovej ten týpek, co je rozvedenej, má trochu problémy s chlastem či třeba sexuální orientací (abysme byli úplně moderní) a kromě zločinců samozřejmě taky pemanentně bojuje s nadřízenejma (ačkoli samozřejmě dycky má naposledy pravdu on) byla by to fajn změna.

Vlastovka, kocka, ruze, smrt.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...