TCF Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Staronové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Máte někdo Combat Sub 46 mm? Hledám něco rychlého na plavání a Glycine zatím vycházejí hodně dobře v poměru cena/výkon a chci zkusit právě 46 mm (obvod roku mám cca 19.5 cm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 V 13. 5. 2021 v 22:04, x591 napsal: Máte někdo Combat Sub 46 mm? Hledám něco rychlého na plavání a Glycine zatím vycházejí hodně dobře v poměru cena/výkon a chci zkusit právě 46 mm (obvod roku mám cca 19.5 cm) Rozšířit Tak to máš medvědí pracku, 46 mm bude stopro sedět v pohodě. Ani nemají nějak dlouhé nožky, nejsou vysoké, podle mě by tenhle typ unosila i užší ruka. Ale záleží samo na vkusu každého soudruha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 V 14. 5. 2021 v 6:33, Chronopetr napsal: Tak to máš medvědí pracku, 46 mm bude stopro sedět v pohodě. Ani nemají nějak dlouhé nožky, nejsou vysoké, podle mě by tenhle typ unosila i užší ruka. Ale záleží samo na vkusu každého soudruha. Rozšířit Já právě chci něco většího. Zatím mám největší 43mm pilotky. Každopádně GL0258 jsou na cestě, tak se pochlubím až dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 V 14. 5. 2021 v 9:19, x591 napsal: Já právě chci něco většího. Zatím mám největší 43mm pilotky. Každopádně GL0258 jsou na cestě, tak se pochlubím až dorazí. Rozšířit Ať ti to rychle uteče a přijdou v pořádku! Já už čekám na ty svoje přes USPS třetí týden a začínám být z toho dost nervózní. Poštovné $40 a jde to pomaleji než free shipping přes Hongkong Post... Ale když přijdou v pořádku, tak i kdybych čekal třeba 2 měsíce, bylo by to úskalí brzy zapomenuto :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 V 14. 5. 2021 v 9:28, Chronopetr napsal: Ať ti to rychle uteče a přijdou v pořádku! Já už čekám na ty svoje přes USPS třetí týden a začínám být z toho dost nervózní. Poštovné $40 a jde to pomaleji než free shipping přes Hongkong Post... Ale když přijdou v pořádku, tak i kdybych čekal třeba 2 měsíce, bylo by to úskalí brzy zapomenuto :-). Rozšířit To bych nepřežil Já je koupil od prodejce z Holandska a teď už jsou předané Fedexu. Tak držím palce ať brzo dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 V 17. 5. 2021 v 10:40, x591 napsal: Rozšířit Dyť jsem to říkal! Super, gratulace, sedí jak prdel na hrnec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 V 17. 5. 2021 v 10:44, Chronopetr napsal: Dyť jsem to říkal! Super, gratulace, sedí jak prdel na hrnec! Rozšířit Nečekal jsem, že padnou tak dobře. Teď už je mi z nich líto dělat otloukánky Za cenu, kterou jsem dostal je to pořádný kus hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 gratulujem !!! PADNú TI ! nedocenené hodinky za skvelú cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 V 5. 5. 2021 v 7:37, TCF napsal: Staronové Rozšířit kde rostou tyhle verze bez loga? nebo byla korunka na přání odstraněna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 To je ešte starý model pred zlúčením s Invicta Watch Group. Niektoré ciferníky nemali logo korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Jsem rád, že tohle vlákno žije. Combat Suby jsou moc fajn hodinky. Kdybych měl větší ruku, tak je nosím furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 (upraveno) Citovat To je ešte starý model pred zlúčením s Invicta Watch Group. Niektoré ciferníky nemali logo korunky Rozšířit diky rozumim, mam take jedny Incursore bez korunky... imho nejlepsi layout! Upraveno 20. května 2021 uživatelem geralt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Dycky Glycky Subíky jsou opravdu fajné. Mimořádná je na nich právě ta malá tloušťka - tedy na kancldivery (příjemné se to nosí, a je tam i menší pravděpodobnost, že s nimi člověk někde zavadí) a bezkonkureční výběr barevných kombinací a cifrů, Zpracování na tu cenu velmi dobré - lícující luneta (chahá Seiko), plné dýnko, které mi na potápkách prostě nikdy nesedělo, příjemný odpor korunky při natahování bez vůlí a obecně pěkně seřízený strojek (co jsem četl na netu do přesnosti v COSC standartu). Já vybral tuhle limitku navíc i kvůli použitelnému kykplopovi kterýho už bohužel potřebuji... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Podepisuji. Jedny z nejpříjemnějších letních hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Potvrdzujem, sú to univerzálky. Pekne sedia na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 V 8. 6. 2021 v 18:31, TCF napsal: Potvrdzujem, sú to univerzálky. Pekne sedia na ruke Rozšířit Moc hezky na tom meshi a tahle v černý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Mě pořád dělají radost. Momentálně třeba jen tím, že stabilně dělají 3s/den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Mám ich rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se