straspol Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 V 27. 1. 2015 v 22:12, Flipik napsal: Zkrátka, kdo v Eltonu nic nereklamoval, je houby Primkař ...Nojo, pořádný bezchybnatý hodinky si prostě musíš zasloužit !!
Flipik Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 V 27. 1. 2015 v 22:49, straspol napsal: Nojo, pořádný bezchybnatý hodinky si prostě musíš zasloužit !! A to jsme si mysleli, že stačí zaplatit (nebo spíš přeplatit)
odjinud Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Za mě účast na dvou limitkách (replikách), toho, co se už blbě a draze shání - Eltonů Sport a Orlíků a reklamace u obou.Eltony - ohlá vteřinovka, Orlíky - pár mirko ťubek na lunetě. Obojí akceptováno, nicméně je pro mě zbytečná práce a čas chodit dávat a vyzvedávat hodinky na prodejnu, zvlášť když je zjevné, že to někdo blbě smontoval a pak další blbě (nebo vůbec) zkontroloval. Tohle u hodinek za x desítek tisíc podle mě není možné a pokud v tom Elton bude pokračovat, tak nasere těch pár nás magorů, co mu dělají kšefty, a bude moci zavřít. Vím, že tady pár lidí má kontakty na vedení Eltonu, tak by nebylo od věci jim poslat link na toto vlákno. Sice to pro ně nebude lehký čtení, ale mě taky nikdo nelitoval. Místo "Vyrábíme hodinky, prodáváme radost" bych spíš mluvil o starostech.
financ Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Nejen že to tu někdo čte, děje se i něco víc.Brzo se dozvíte
Beet Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 V 28. 1. 2015 v 10:12, financ napsal: Nejen že to tu někdo čte, děje se i něco víc. Brzo se dozvíteTak něco naznač. Nebo vy nemůžete ani naznačovat?
odjinud Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Já jim jako fandím, ne že ne, a právě proto tam budou muset na sobě zamakat.
mars65 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 V 28. 1. 2015 v 10:12, financ napsal: Nejen že to tu někdo čte, děje se i něco víc.Brzo se dozvítemno...nejdřív ceny jako pro LDN a pak to asi zabalit. S takovejma magorama to snad ani nejde. A nebo magor je magor a tak je ho potřeba pořádně podojit.
PRIM team Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) Vážení kolegové. Všem z vás, kteří se setkali s problémy, jenž souvisí s kvalitou produkce ELTONu je a bylo jasné, že s tím je potřeba něco udělat. Vzhledem k mým kontaktům v ELTONu, jsem tedy začal věc řešit přímo s novým vedením. Výsledkem byla nabídka ke konstruktivní spolupráci, na kterou jsem kývl a přizval i Finance, který je pro mě zárukou profesionálního a odborného přístupu. S novým generálem se znám, jak jsem již psal jinde, skoro dvacet let, takže mi bylo jasné, že jde o manažera, který když se zakousne, tak nic nepustí dokud z toho nedostane co očekává. Do ELTONu nastoupil v září a od té doby se primárně a bezesporu úspěšně řeší ekonomičtí kostlivci ve skříních a hlavně otáčení kormidla směřování firmy, směrem od propasti k prosperitě a spokojenosti zákazníků. Nyní se dostává ELTON do období, kdy se na první místo dostávají změny obchodně výrobní, tedy obchodní politika, prodejní zastoupení, struktura modelů a jejich kvalita. V tomto okamžiku jsem přesvědčen, že jsou na správné cestě a spolu s Financem jsme se rozhodli jim i aktivně pomoci. Než stát se založenýma rukama a nadávat, tak aktivně přiložit ruku k dílu se nám jeví smysluplnější. ELTON prochází dynamickým a složitým obdobím, ale rozhodně je na správné cestě. My tady na Chronomagu jsme dobrým lakmusovým papírkem, který nový ředitel ELTONu rozhodně respektuje. Takže panové, dost pesimismu a hurá do toho Tímto vám všem představujeme projekt PRIM team, který by měl být spojovacím článkem mezi ELTONem a Chronomagem a jeho členy. Budeme vám představovat nejen novinky, konzultovat stávající stav, naslouchat vašim připomínkám ve snaze je uvést v život. Uděláme vše pro to, aby byl pro vás i nás PRIM potěšením a spokojení byli všichni zúčastnění. Samozřejmě disponujeme celou řadou nástrojů k realizaci vašich přání, jsme schopni zajistit vám nadstandardní servis. Týká se to nejen dodání nových hodinek, realizaci limitovaných edicí či renovací. Proto se neváhejte na nás obrátit s dotazy a přáními. Jsme připraveni je řešit Jarett / JarekFinanc / David Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem PRIM team
straspol Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) V 28. 1. 2015 v 14:15, PRIM team napsal: Vážení kolegové. Všem z vás, kteří se setkali s problémy, jenž souvisí s kvalitou produkce ELTONu je a bylo jasné, že s tím je potřeba něco udělat. Vzhledem k mým kontaktům v ELTONu, jsem tedy začal věc řešit přímo s novým vedením. Výsledkem byla nabídka ke konstruktivní spolupráci, na kterou jsem kývl a přizval i Finance, který je pro mě zárukou profesionálního a odborného přístupu. S novým generálem se znám, jak jsem již psal jinde, skoro dvacet let, takže mi bylo jasné, že jde o manažera, který když se zakousne, tak nic nepustí dokud z toho nedostane co očekává. Do ELTONu nastoupil v září a od té doby se primárně a bezesporu úspěšně řeší ekonomičtí kostlivci ve skříních a hlavně otáčení kormidla směřování firmy, směrem od propasti k prosperitě a spokojenosti zákazníků. Nyní se dostává ELTON do období, kdy se na první místo dostávají změny obchodně výrobní, tedy obchodní politika, prodejní zastoupení, struktura modelů a jejich kvalita. V tomto okamžiku jsem přesvědčen, že jsou na správné cestě a spolu s Financem jsme se rozhodli jim i aktivně pomoci. Než stát se založenýma rukama a nadávat, tak aktivně přiložit ruku k dílu se nám jeví smysluplnější. ELTON prochází dynamickým a složitým obdobím, ale rozhodně je na správné cestě. My tady na Chronomagu jsme dobrým lakmusovým papírkem, který nový ředitel ELTONu rozhodně respektuje. Takže panové, dost pesimismu a hurá do toho Tímto vám všem představujeme projekt PRIM team, který by měl být spojovacím článkem mezi ELTONem a Chronomagem a jeho členy. Budeme vám představovat nejen novinky, konzultovat stávající stav, naslouchat vašim připomínkám ve snaze je uvést v život. Uděláme vše pro to, aby byl pro vás i nás PRIM potěšením a spokojení byli všichni zúčastnění. Samozřejmě disponujeme celou řadou nástrojů k realizaci vašich přání, jsme schopni zajistit vám nadstandardní servis. Týká se to nejen dodání nových hodinek, realizaci limitovaných edicí či renovací. Proto se neváhejte na nás obrátit s dotazy a přáními. Jsme připraveni je řešit Jarett / JarekFinanc / DavidMilý PRIM teame, děkuju, ale s Eltonem jsem zvyklý jednat sám a budu rád když se mezi mne a fabriku nikdo další stavět nebude.Taktéž TRVÁM na tom, že si svoje limitky budu řešit sám. Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem straspol
Mr. Hodinar Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 2 straspol: absolutně souhlasím asi se bojej
straspol Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 V 28. 1. 2015 v 14:44, Mr. Hodinar napsal: 2 straspol: absolutně souhlasím asi se bojejOno je to bohužel ještě jinak. Ale klid- právě jsem hovořil s paní Krskovou a kdo bude chtít, bude si moci své renovace a limitky řešit nadále sám.
Držák Odesláno 28. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Tak abych se trochu přiznal, tak vlastně s tímto prvotním úmyslem jsem zakládal toto téma, čili aby se někdo chytil za nos.Jsem rád, že se ozval někdo, kdo může mít nějaký vliv (aspoň doufám) na věci, které se dějí a fungují v ELTONU.Osobně si myslím, že stejně někdo z managementu ELTONU toto vlákno četl již od začátku, určitě Acutron, tedy pan Hovorka, kde jinde by se dozvěděli, jaký je jejich produkt a co si o něm lidé myslí. Takže fandím PRIM teamu a všeobecně ELTONU a jejich výrobkům a budu se "modlit" aby to nebyli jen plané sliby jako od našich politických představitelů, ale vážně myšlená vize a koncepce firmy.Držák
VintageLover Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Já to chápu tak, že se Jarett a financ stali součástí Eltonu. Tzn., když budeš jednat s Davidem nebo Jarkem (Jarett & financ), tak budeš jednat s Eltonem.Co víc si přát?
Mr. Hodinar Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 nestali se součástí ELTONU, mluví o sobě jako o SPOJOVACÍM ČLÁNKU
cigi Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Důležité je, co bude team prim dělat - jestli bude vylepšovat elton, nebo oblbovat chronomag.
VintageLover Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Tady to je zase plné chytráků...
gougy Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 V 28. 1. 2015 v 15:14, cigi napsal: Důležité je, co bude team prim dělat - jestli bude vylepšovat elton, nebo oblbovat chronomag. nebo si to projde ještě jednou a zavřou dveře Každopádně zaplaťpánbů (respektive zákazník), že s tím začal dělat něco někdo, kdo viděl i jiné hodinky než z NMnM, protože zoufalost z faktu že je na chronomagu aktivní minimálně jeden ve svém oboru machr a přestože je s Primem spojen předlouho, zpětná vazba šla do kýble s hnojem, už byla místy zbytečná..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se