prischera Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 V excelové tabulce od paní Krskové. Jinak to chromované stojí s dýnkem a korunkou tuším 12,5 za což bych čekal nerez. Ale chtěl jsem je...
straspol Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 V excelové tabulce od paní Krskové. Jinak to chromované stojí s dýnkem a korunkou tuším 12,5 za což bych čekal nerez. Ale chtěl jsem je...On je ten nerez jinej než na PS2, například? Už peníze za pouzdro na IGENy jsou krvavý, ale ok, má to lunetu, tak to je komplikace.. ale TOHLE ? Jsem přesvědčený že ses musel splést. Chromovaný si dnes už koupí jen blázen. Zlacený mosazný z úcty k tradici ? OK , to má důvod. Ale z toho šitu musí být levnější než nerezové. Ten čtvrtinový poměr docela sedí. To mají udělané pěkně. Vydělit to celé cca osmi by vypadalo reálně...
bohus76 Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 TAková jen malá připomínka,nešlo by u Avataru Prim Teamu udělat nějaké značky,aby bylo jasné zda se bavím s Jarkem či Davidem ?
Jarett Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 TAková jen malá připomínka,nešlo by u Avataru Prim Teamu udělat nějaké značky,aby bylo jasné zda se bavím s Jarkem či Davidem ? Už jsem psal Davidovi, od teď najdete pod příspěvky podpis J. nebo D.
Návštěvník eloga Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 V renovační nabídce ? To si doufám děláš...konečník...tohle s tím konečníkem je dobře trefené, já to tvrdím dávno, když jsem si přepočítal ceníkové nuly za produkty fabričky... No, co asi se k tomu cekému tématu tady ještě vyklopím, bude to zase zábava pro trubky jako obvykle, ale neva. Nicméně teď by mě docela uspokojila vážná informace kolem Nerez pouzder a to na Traktory. Takže rovnou, jo tady rovnou, jedno pouzdro a traktory nerez je za kolik? Aha? Zbytek je detail, pouzdro je nejpodstatnější, jinak to nemá cenu řešit, bo šit. * Přeju všem prýmkařům klidný víkend. ** Financ - sem se rozepsal jak vidíš....
Ohm-Aztec Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Dobrá tak není 40mm ale 34mm. Nicméně za cenu 60tis jako by neměli. To je podle mě výsměch. (Alespoň tolik bylo v renovační nabídce od Eltonu). Jen pro porovnání - pouzdro na Expy 14270 - 55kKč
odjinud Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Já tedy nevidím moc pointu si nechat dělat repliky hodinek u originálů, které se v poho seženou za stejnou nebo i levnější cenu ve velmi slušné kvalitě. To je trochu na hlavu, ne?
straspol Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 (upraveno) Nicméně teď by mě docela uspokojila vážná informace kolem Nerez pouzder a to na Traktory. Takže rovnou, jo tady rovnou, jedno pouzdro a traktory nerez je za kolik? Aha? Zbytek je detail, pouzdro je nejpodstatnější, jinak to nemá cenu řešit, bo šit. No, pouzdro na Aeskulapy (2013) nás stálo cca 4500. Dýnko 1400. Ale byly tam nějaké práce navíc. Tohle je cena, ze které radostí neskáču, ale dovedu ji pochopit a rád si to dám. Ale pozor, Elton umí strašně rychle valorizovat... Upraveno 31. ledna 2015 uživatelem straspol
Návštěvník eloga Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 ok, díky, tuhle cenovku bych taky ještě přežil, tak asi do té desítky, pak už seikovatím raději.... Ale k tématu - je otázka, jestli toto celé je obecně vzato plus či mínus. Záleží samozřejmě na tom, kdo a z jakého důvodu to posuzuje a co od toho očekává. tedy klasické Cui bono. Případně jestli to skutečně přinese "obecné blaho" pro neviditelnou ruku trhu, i když jak jsem viděl, tak ta ruka se tu již mihla.... **
malda Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Já tedy nevidím moc pointu si nechat dělat repliky hodinek u originálů, které se v poho seženou za stejnou nebo i levnější cenu ve velmi slušné kvalitě. To je trochu na hlavu, ne? To je o úhlu pohledu. Já si třeba prostě na ruce nedokážu představit pochromovanou mosaz. Už ta barva chromu mi přijde hnusná a to nemluvím o tom, když se to prošoupe na mosaz. Mám renovované PSI s průhledem a jsou to pro mě úžasné hodinky, které nemám problém vzít do bazénu nebo do sauny. Jestli renovace s přepouzdřením za ty prachy stojí, to je věc každého, jak má nastavené své priority. Mně to za ty prachy stálo. Ještě podotýkám, že jsem se (zatím) nezbláznil natolik, že bych bral primky jako předmět sběratelské vášně. Jsou to pro mě hodinky na nošení.
Bobisek Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Milý radile z Olomouce,nepsal jsem Tobě, ale mojim kamarádům a známým zde.Jestli, že se Ti nelíbí co a jak píší nečti to prosím.Při psaní jsem jaksi kladl důraz na obsah a jen pro klid v Tvé duši píší v leže z postele při chřipce.Ale jsem rád, že jsi mi pomohl odhalit moji další slabinu a vím již nyní kde se mohu zlepšit.Vezmu si prosím dovoliš li příklad z tvé větné skladby a z tvého použití interpunkčních znamének například před slovem "být" nebo "tak'Obecně se dá říci ze tvůj příspěvek viz výše měl přínos a vysokou výpovědní hodnotu obzvláště pro toto téma.Děkuji ti Longu, pokud se tě moje poznámka dotkla, omlouvám se. Nebylo to myšleno nijak zle, pouze jsem si dovolil naznačit, že tvé myšlenky by se s trochou péče četly příjemněji Nevím, pro koho jsi psal, v onom příspěvku adresáti vymezeni nebyli. Jestli to bylo pouze pro kamarády a nikoliv nás ostatní, jsou tu SZ. Ten tady chybel, Komenskej z Olomooca :-) Ústav pro jazyk český, pobočka Chronomag Longovi jsem tam napočítal 11 čárek, ale způsobil si to svojí barokní stylistikou. Kritik Bobisek stačil najebat těch chyb ve skladbě 5 v podstatně kratším textu. Bobisku nastudovat věty vedlejší a čárky za oslovením! Jinak po přeloukání longova traktátu musím říct, že má v mnohém pravdu. Nejjednoduší by bylo, kdyby se oba vyjadřovali ve větách holých, nikoli rozvitých. Místo mrtvoli leželi psali bezvládná těla ležela :-) Avšak vzhledem k tomu, že Longův příspěvek má vysokou vypovídací hodnotu, zatímco Bobiskův je pouhý blábol, má u mne Long 100 bodů a názor na Bobiska neměním. s tím jsem zajedno, díky.... Tak nějak Vidím ovšem, že oni kamarádi se neopomněli realizovat v davovém šílenství, že si někdo dovolil na longa šáhnout. Na pravopis se tady upozorňovalo asi tisíckrát (Roman I. v čele...), ale asi se jde v tomto směru navážet jen do neurozené třídy Co má dělat bydliště s obsahem mé připomínky je mi rovněž nejasné. Berte za (nulové) obodování příspěvku děkuji, budu se pro příště snažit, abych dosáhl na minimálně čtvrtinu průměrné hodnoty tvých mistrovských komentářů.
Návštěvník Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Bobisku, az budes mit potrebu dalsi sociologicke analyzy vztahů v tlupě, tak si poznač, že Roman I. a long měli mnohé názorové střety, z nichž některé byly i dost vyhrocené. To však neznamená, že jeden nebo druhý nebudou souhlasit s názorem druhého, který je v souladu.To, že děláš chyby v čárkách, je celkem normální. V psaném projevu, který má charakter chatu, se hodně pereme s jeho podobou, jenž inklinuje k mluvené češtině. Co se týká mé češtiny. Z chyb si tady dělám legraci. Český jazyk a literaturu jsem studoval, a přesto jsem jako starý prase dokázal napsat cit. text je proložen veršy. Kým, čím, že . Venku je hezky, užij si pěknou neděli, a pokud to půjde, tak přestaň pištět jak operetní subreta. Není k tomu důvod
Bert Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Berte za (nulové) obodování příspěvku děkuji, budu se pro příště snažit, abych dosáhl na minimálně čtvrtinu průměrné hodnoty tvých mistrovských komentářů. Neblázni, to se Ti stejně nepovede. Hezkou neděli.
Návštěvník eloga Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 bych jen dodal, že kvalita hodinek Prim není závislá na počtu čárek v textu pisatelů v diskusi o jejich názorech, to je snad každému jasné.... **
gougy Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 (upraveno) Orlík je u Primu top. Pro mě jde o nejpovedenější hodinky z nabídky a s fajn příběhemTak oni pánové od Omegy nebyli žádní blbci a snížit vodotěsnost, to už zvládnul i soudruh, no né?(na TOP model pořád slabý příběh, druhá generace je s prominutím designem hrozná, třeba vyjde ta třetí osobně za špičku považuji Igeny, mít 40-42mm, ooooh) Upraveno 1. února 2015 uživatelem gougy
Jarett Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Tak oni pánové od Omegy nebyli žádní blbci a snížit vodotěsnost, to už zvládnul i soudruh, no né?No jistěěě, každému dle možností
Jata Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Kiez by sa Igeny vyrabali v priemere puzdra 40-42....to je iba sen
straspol Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Kiez by sa Igeny vyrabali v priemere puzdra 40-42....to je iba sen Vyrábějí něco většího v tom stylu. Nemá to nádech retro, ale taky se na to dá koukat. Třeba by se dala na základě nových Sportů udělat edice hodinek, které by byly ideově Igenům o trochu blíž..
Jata Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Vyrábějí něco většího v tom stylu. Nemá to nádech retro, ale taky se na to dá koukat. Třeba by se dala na základě nových Sportů udělat edice hodinek, které by byly ideově Igenům o trochu blíž..Viem ze vyrabaju Prim Sport 45....to su uz moc velke hodinky. 40mm priemer dizajnovo najblizsie k Igenom (mozno aj ten isty dizajn) by bol ideal.
financ Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Mě se nový velký Igeny líbí, plastický cifr se povedl. Jen na to nemám ruku, ve čtyřicítce bych je bral hned.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se