Murphy97 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Ten tady chybel, Komenskej z Olomooca :-)
USER47 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 ...Vezmu si prosím dovoliš li příklad z tvé větné skladby a z tvého použití interpunkčních znamének například před slovem "být" nebo "tak'...offtopic - zrovna ty čárky před "být" a "tak" má Bobisek správně. (a číst ten tvůj dlouhej post bylo vskutku poněkud bolestivý)
long Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 offtopic - zrovna ty čárky před "být" a "tak" má Bobisek správně. (a číst ten tvůj dlouhej post bylo vskutku poněkud bolestivý)Také jsi nemusel
long Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Také jsi nemuselNapsal jsem mu že děkuji na že si z něho vezmu příklad, četl jsi doufám to samé. A jak jsem psal toto téma je již vyčerpané.Kamarád mi veze hodinky tak se jdu těšit. Pa kluci,tady se to bude hádat.
straspol Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Mohl bys to nějak rozvést, moc tomu nerozumím. To je jako bys třeba řekl, že Tudor dělá schválně technicky pokurvené modely.Ježiš to ne. Spíš to byla narážka na Škodovku, protože se mi zdá že si koncern pozuce jednotlivých svých značek dost přísně hlídá. Možná jsem to napsal neobratně..
Návštěvník Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Longu mimochodem tvůj esej se fakt nedá číst, pořád je snad čeština i nástroj komunikace, ne? A s těmi dotacemi také běžte někam. Jak si to ČR nastavila, takové to má a že jsme banda tupců, co darované peníze rozkrade bez efektu, to si vyčítejme tak akorát sami sobě. Držáku o zemědělství víš zdá se zhruba stejně jako o objednávání hodinek po internetu, být ale tebou, tak raději koupím jednu dvě kravky, ať ten hlad nepřijde Milý radile z Olomouce, Vezmu si prosím dovoliš li příklad z tvé větné skladby a z tvého použití interpunkčních znamének například před slovem "být" nebo "tak' Ústav pro jazyk český, pobočka Chronomag Longovi jsem tam napočítal 11 čárek, ale způsobil si to svojí barokní stylistikou. Kritik Bobisek stačil najebat těch chyb ve skladbě 5 v podstatně kratším textu. Bobisku nastudovat věty vedlejší a čárky za oslovením! Jinak po přeloukání longova traktátu musím říct, že má v mnohém pravdu.
Bert Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Ústav pro jazyk český, pobočka Chronomag Longovi jsem tam napočítal 11 čárek, ale způsobil si to svojí barokní stylistikou. Kritik Bobisek stačil najebat těch chyb ve skladbě 5 v podstatně kratším textu. Bobisku nastudovat věty vedlejší a čárky za oslovením! Jinak po přeloukání longova traktátu musím říct, že má v mnohém pravdu. Nejjednoduší by bylo, kdyby se oba vyjadřovali ve větách holých, nikoli rozvitých. Místo mrtvoli leželi psali bezvládná těla ležela :-) Avšak vzhledem k tomu, že Longův příspěvek má vysokou vypovídací hodnotu, zatímco Bobiskův je pouhý blábol, má u mne Long 100 bodů a názor na Bobiska neměním.
eloga Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Nejjednoduší by bylo, kdyby se oba vyjadřovali ve větách holých, nikoli rozvitých. Místo mrtvoli leželi psali bezvládná těla ležela :-) Avšak vzhledem k tomu, že Longův příspěvek má vysokou vypovídací hodnotu, zatímco Bobiskův je pouhý blábol, má u mne Long 100 bodů a názor na Bobiska neměním.s tím jsem zajedno, díky....
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Nejjednoduší by bylo, kdyby se oba vyjadřovali ve větách holých, nikoli rozvitých. Místo mrtvoli leželi psali bezvládná těla ležela :-) Avšak vzhledem k tomu, že Longův příspěvek má vysokou vypovídací hodnotu, zatímco Bobiskův je pouhý blábol, má u mne Long 100 bodů a názor na Bobiska neměním. Tak nějak
Mirek Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Tak já jim věřím (ELTONU), že aspoň teď to nové vedení myslí upřímně. Co takové dnešní eurozemědělství. Dnešní zemědělci by bez dotací nemohli existovat, nebo by rohlík stál 10,- Kč a 1litr mléka třeba 200,- Kč. Z toho taky jednou může být velký průser a to se pak bude týkat nás všech, protože hlad máme všichni. A s těmi dotacemi také běžte někam. Jak si to ČR nastavila, takové to má a že jsme banda tupců, co darované peníze rozkrade bez efektu, to si vyčítejme tak akorát sami sobě. Držáku o zemědělství víš zdá se zhruba stejně jako o objednávání hodinek po internetu, být ale tebou, tak raději koupím jednu dvě kravky, ať ten hlad nepřijde Zemědělci se dneska řídí heslem "Nemusí uzrát, hlavně když zhnije!", tak jestli to v Eltonu nemaj vobčíhlý, třeba na každou reklamaci dostávají dotaci...
straspol Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Zemědělci se dneska řídí heslem "Nemusí uzrát, hlavně když zhnije!", tak jestli to v Eltonu nemaj vobčíhlý, třeba na každou reklamaci dostávají dotaci...Nemám si číst Chronomag při jídle. Zrovna u toho večeřím a málem jsem se kvůli Tobě udusil :lol2: :lol2:
tombed Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Poctivě jsem pročetl všem 13 stran a zde je výsledné resumé: Konráda na vás holoto a Damasko s vámi..!
kuncák7 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Tak jsem to konecne docetl cele a reknu k tomu jen jedno-Jarett a Financ,preju pevne nervy a odvahu ( tu ostatne ukazujete uz tim,ze se nebojite ukazat se verejne) a at vam vyjde vas zamer,posunout znacku,vyrobky,kvalitu,.... vys.
malda Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Zkusím teda využít prim team a zeptat se. Nedávno jsem na Eltonu poptával renovaci primek v soudkovitém pouzdru. Chtěl jsem nové, nerezové, pozdro. Paní Krstková mi poslala vyčerpávající informace (za což jí i tímto způsobem děkuji - takhle si představuji nabídku pro zákazníka se vším všudy). Bohužel jsem se ale dozvěděl, že takové pouzdro Elton v nerezu nedělá. Pokud bych na něm trval, musel bych si zaplatit jeho kusovou výrobu, což by asi bylo dražší, než rolády. Alternativy, které mi nabídla, mi taky nevyhovovaly. Takže se ptám, jestli je možno někde zjistit, jaké nerezové pouzdra má Elton pro renovace hodinek z dob ČSSR v programu a jestli se na tomto poli něco mění (rozšiřuje se nabídka). Já teda vím jen o pouzdrech pro PSI a II. Je jich víc? Pánové, nechcete si na takové dotazy založit vlastní vlákno?
PRIM team Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Zkusím teda využít prim team a zeptat se. Nedávno jsem na Eltonu poptával renovaci primek v soudkovitém pouzdru. Chtěl jsem nové, nerezové, pozdro. Paní Krstková mi poslala vyčerpávající informace (za což jí i tímto způsobem děkuji - takhle si představuji nabídku pro zákazníka se vším všudy). Bohužel jsem se ale dozvěděl, že takové pouzdro Elton v nerezu nedělá. Pokud bych na něm trval, musel bych si zaplatit jeho kusovou výrobu, což by asi bylo dražší, než rolády. Alternativy, které mi nabídla, mi taky nevyhovovaly. Takže se ptám, jestli je možno někde zjistit, jaké nerezové pouzdra má Elton pro renovace hodinek z dob ČSSR v programu a jestli se na tomto poli něco mění (rozšiřuje se nabídka). Já teda vím jen o pouzdrech pro PSI a II. Je jich víc? Pánové, nechcete si na takové dotazy založit vlastní vlákno?Ahoj, na renovace připravujeme vlastní vlákno, během února bych to sem chtěl dát.Nerezová pouzdra jsou momentálně k dispozici pro Prim Sport I, Prim Sport II, Traktory a Diplomaty, poměrně často se dělá přestavba původního strojku do pouzdra Prim Linea.
prischera Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Ahoj, na renovace připravujeme vlastní vlákno, během února bych to sem chtěl dát.Nerezová pouzdra jsou momentálně k dispozici pro Prim Sport I, Prim Sport II, Traktory a Diplomaty, poměrně často se dělá přestavba původního strojku do pouzdra Prim Linea.Renovační pouzdro na diplomaty je chromovaná mosaz (i když cena tomu rozhodně neodpovídá). Nerezové je k dispozici pouze se safírovým sklem a to bude v rozměru 40mm. Nicméně jeho cena je posazena tak, aby si ho nikdo neobjednal.
PRIM team Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Renovační pouzdro na diplomaty je chromovaná mosaz (i když cena tomu rozhodně neodpovídá). Nerezové je k dispozici pouze se safírovým sklem a to bude v rozměru 40mm. Nicméně jeho cena je posazena tak, aby si ho nikdo neobjednal. Elton má pro Diplomaty ve velikosti 34mm nerezové pouzdro se safírem i mosazné (pochomované, pozlacené) s plastovým sklíčkem.
bohus76 Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 (upraveno) Tam ta cena také bude astronomická.Je jedno jestli rozměr 34mm,nebo 40mm. Možná by nebylo od věci v novém vlákně věnovaném nerezovým pouzdrům sdělit také ceny. Upraveno 31. ledna 2015 uživatelem bohus76
prischera Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Elton má pro Diplomaty ve velikosti 34mm nerezové pouzdro se safírem i mosazné (pochomované, pozlacené) s plastovým sklíčkem.Dobrá tak není 40mm ale 34mm. Nicméně za cenu 60tis jako by neměli. To je podle mě výsměch. (Alespoň tolik bylo v renovační nabídce od Eltonu).
straspol Odesláno 31. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2015 Dobrá tak není 40mm ale 34mm. Nicméně za cenu 60tis jako by neměli. To je podle mě výsměch. (Alespoň tolik bylo v renovační nabídce od Eltonu).V renovační nabídce ? To si doufám děláš...konečník...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se