Marcus Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Odesláno 2. února 2015 Rychlé a férové jednání. Jak došlo k dohodě, přišla hned i platba.Martina můžu jen doporučit a přestože jsme se osobně nesetkali, myslím si, že je to spolehlivý a slušný chlap.
VintageLover Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Martina můžu všem vřele doporučit, další sympaťák na fóru. Škoda, že jsme nepokecali déle. Tak snad příště.
lucid Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Přidávám se k ostatním a Martina vřele doporučuji. Vše na jedničku.
Piplík Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Osobní předání hodinek s Martinem proběhlo jak jsme se dohodli. Bylo fajn posedět u kávy a něco se dozvědět o hodinkách. Jako bonus k hodinkám jsem dostal několik odkazů na užitečné stránky a videa.
madrider Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Odesláno 25. února 2016 Všem můžu Martina jen doporučit, perfektní a korektní jednání. Jak jsme se doluvili vše proběhlo na jedničku :-)
Fany Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Všechno na jedničku. Kupoval jsem hodinky. Sice bez osobního setkání, ale jednání velmi příjemné, kamarádské. Vše jak se dohodlo, tak platilo. Ještě jednou díky.
Mikefux Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Osobní předání hodinek proběhlo učebnicově. Škoda že nebylo víc času na pokec. Doporučuji!
rumi Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Vse probehlo ok, domluva super, rychla platba Doporucuji!
VojtaB Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Jako prodávající super - rychlá dohoda, vše platilo, prostě 1*
Hatan Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Také se přidávám k pochvalám, všechno proběhlo dle domluvy. Mohu jen doporučit!! Martine, díky za obchod i pokec.
Franta1973 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Odesláno 30. října 2018 S Martinem super obchod.férové a bleskove jednání.mohu jen doporučit Odesláno z mého SM-A320FL pomocí Tapatalk
tommasini Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Také bych chtěl Martina pochválit. Hodinky bezvadně popsané a jeho přístup absolutně férový. Navíc si vážím toho, že hodinky odeslal ve chvíli, kdy ještě neměl přijatou platbu. Moc děkuji a přeji si, aby takoví byli všichni.
jonyyy Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2019 Také přidávám svou pozitivní zkušenost. Díky.
tommasini Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Odesláno 21. února 2019 Tak potvrzuji předchozí. Hodinky v krásném stavu a mám z nich velkou radost. Díky za obchod a gentlemanské chování.
mAra_ Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2020 Obchod proběhl dle domluvy, vše v naprostém pořádku a s excelentní rychlostí. Mohu vřele doporučit! Pět praček Whirlpool z pěti
Tomas8 Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2021 I já se přidávám s kladným hodnocením - ochota, rychlost a nějaké kouzelné zařízení bleskového doručení přes Českou poštu skoro do druhého dne Martine díky ... jinak hodinky jsem otevřel, vyvětral, odmlžil a zdá se že už je vše ok.
Cukov Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2022 Jsem rád, že se můžu zařadit do fronty s další příjemnou zkušeností. Obchod s Martinem proběhl v naprostém pořádku, příjemné jednání a domluva, prostě vše OK...až Martina drobet zpracuju, tak si to rád zopakuju. Ještě jednou díky za obchod
actionman1 Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Odesláno 29. června 2022 Dlho sme to dohadovali a este dlhsie cely deal realizovali (z mojej strany), ale vsetko klaplo a martinovi tymto dakujem. Snad este nieco niekedy dokopeme. Dakujem!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se