Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rychlé a férové jednání. Jak došlo k dohodě, přišla hned i platba.

Martina můžu jen doporučit a přestože jsme se osobně nesetkali, myslím si, že je to spolehlivý a slušný chlap.   

• po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Osobní předání hodinek s Martinem proběhlo jak jsme se dohodli. Bylo fajn posedět u kávy a něco se dozvědět o hodinkách. Jako bonus k hodinkám jsem dostal několik odkazů na užitečné stránky a videa.

• po měsíci...
Odesláno

Všechno na jedničku. Kupoval jsem hodinky. Sice bez osobního setkání, ale jednání velmi příjemné, kamarádské. Vše jak se dohodlo, tak platilo. Ještě jednou díky.

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Také se přidávám k pochvalám, všechno proběhlo dle domluvy. Mohu jen doporučit!! Martine, díky za obchod i pokec.

• po měsíci...
  • Po roku...
  • po měsících...
Odesláno

Také bych chtěl Martina pochválit. Hodinky bezvadně popsané a jeho přístup absolutně férový. Navíc si vážím toho, že hodinky odeslal ve chvíli, kdy ještě neměl přijatou platbu. Moc děkuji a přeji si, aby takoví byli všichni.

• po měsíci...
  • Po roku...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

I já se přidávám s kladným hodnocením - ochota, rychlost a nějaké kouzelné zařízení bleskového doručení přes Českou poštu skoro do druhého dne 🙂

Martine díky 

... jinak hodinky jsem otevřel, vyvětral, odmlžil a zdá se že už je vše ok.

• Po roku...
Odesláno

Jsem rád, že se můžu zařadit do fronty s další příjemnou zkušeností. Obchod s Martinem proběhl v naprostém pořádku, příjemné jednání a domluva, prostě vše OK...až Martina drobet zpracuju, tak si to rád zopakuju. Ještě jednou díky za obchod:)

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...