Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Franto kup si nejakej poradnej remen, neco zajimavyho, tohle je takovy decentni (nudny) ;) neco z baseballovy rukavice, z jeans nebo z kozeny brasny instalatera by to chtelo :)

Upraveno uživatelem spiderer
Odesláno

Franto kup si nejakej poradnej remen, neco zajimavyho, tohle je takovy decentni (nudny) ;) neco z baseballovy rukavice, z jeans nebo z kozeny brasny instalatera by to chtelo :)

Fando, kdyby jsi chtel, mohu Ti poskytnout kousek moji stary brasny (je po jednom panu doktorovi, celkem stara...proste "REAL VINTAGE STYLE" :-)

Kousek Ti mohu odriznout...vsechno stejne nevyuziju...mam z toho jeden remen v tuto chvili...

post-10400-0-11183600-1484327965_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

2Maxel: Funebrácké GMT ještě nestihly chytnout první "vlasovku" a chronobundus už je tu - před půl rokem jsem měl to samé  :blush02:  

Každopádně placaté '42 rádiovky jsou teď na zimu vynikající, hlavně díky (v porovnání s "mercedesem") fantastické čitelnosti ze všech možných i nemožných úhlů...  B)

post-18308-0-86755200-1485468288_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

ten japonskej hadr by mě zajímal, můžeš prosím sem nebo do Sz více foto?

díky

Odesláno

Mě se to líbí vypadá to dobře, akorát si vždycky vzpomenu na ten folklor jak si někdo nechal vytetovat taky něco takového a pak zjistil že tam je ve skutečnosti napsáno "nudlová s knedlíky"

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...