Kapo Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Na zimu mám péřák od Primy, na ostatní Jurek Hilly - prodává se za velmi dobrou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Tak to zatím vypadá asi na Condor VI DT. Česká výroba, doživotní servis. Ve výprodeji ho mají v hnusných odstínech za dobrou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Myslim ze budes spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Vypadá velmi dobře, i celá firma jako taková se jeví sympaticky :-) Ta vycpávka extra nohou za stopade je na zvážení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Jak už jsem psal výše - přesně tento máme (bez dodatečných úprav) a spokojenost (dcery jsou zpovykané, tak si furt stěžovaly na zimu - dostaly teplou vložku navíc a je klid).Kupoval jsem taky ve výprodeji (barvy co nikdo nechtěl) a po dvou letech (ale nijak extra je nevyužíváme) spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Help prosim. Chci novy spacak a neumim se rozhodnout mezi Primou a Snugpakem. https://www.top-armyshop.cz/spaci-pytel-tactical-3-snugpak https://www.prima-spacaky.cz/spacak-prima-classic-manaslu-220 Mam stareho Tulaka od Primy a spokojenost, jen uz to je dost hadr. Ted jsem kupoval deckam od Snugpaku Sleeper Extreme a dost dobry (vydrz se samo projevi az po case). Pro sebe chci ale neco lehciho...semo tamo to ponesu v batohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Mám starý od Primi, za mě super spacák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Koupil jsem toho kondora viz výše. Zatím jedna zkušební noc na zahradě v cca 10°C a naprosto spokojenej. Vypadá to na super poměr cena/výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 před 5 hodinami, nickolas napsal: Help prosim. Chci novy spacak a neumim se rozhodnout mezi Primou a Snugpakem. https://www.top-armyshop.cz/spaci-pytel-tactical-3-snugpak https://www.prima-spacaky.cz/spacak-prima-classic-manaslu-220 Mam stareho Tulaka od Primy a spokojenost, jen uz to je dost hadr. Ted jsem kupoval deckam od Snugpaku Sleeper Extreme a dost dobry (vydrz se samo projevi az po case). Pro sebe chci ale neco lehciho...semo tamo to ponesu v batohu. Vem Primu na podporu české výroby, jinak oba jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Prima používá osvědčené materiály. Ideálně ho vzít přímo z podnikovky nebo z krámu z věšáku. Umělina rychle slehává. Můj Jurek koupený kdysi dááávno byl taky první sezónu super ( kolem nuly jenom v trenkách a triku), ale za rok dva už to byl fesťákový spacák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 No ja bych rekl ze mi ten starej vydrzel docela dost dlouho drzet teplo. A to jsem ho skladoval narvany v obalu...coz mam v planu uz nedelat. Premyslel jsem i nad perim, vetsinou jsem v suchu, ale stejne mam trosku strach. Nevim kolik stoji to hydrofobni peri. Moc se mi nechce davat vic nez tu cca ctyrku. Ten Snugpak me laka vyzkouset. V Cesku neni az tak znamy, mimo vojaky, kulickare apod., ale jinak ma jmeno dobre. Fakt nevim a vaham. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 (upraveno) A není - 7 comfort pro plnohodnotné užívání moc teplej ? A to se podepisuje i na váze, a všeobecně vojenský věci jsou super, vydrží, počítá se s trochu extrémnějším zacházením, ale to nemusí vždy vyhovovat běžnému uživateli. Samozřejmě pokud ho chceš vyzkoušet, běž do toho, velmi rád si přečtu časem tvé postřehy, sám rád zkouším nové věci...ale mě by v tomto případě pokud chceš třísezónní odradil právě tepelný komfort, váha, a možnost spaní ve spacáku v botech Upraveno 6. května 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Já bych šel do Condora, už jsem ho tu doporucovalOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 před 55 minutami, nickolas napsal: No ja bych rekl ze mi ten starej vydrzel docela dost dlouho drzet teplo. A to jsem ho skladoval narvany v obalu...coz mam v planu uz nedelat. Premyslel jsem i nad perim, vetsinou jsem v suchu, ale stejne mam trosku strach. Nevim kolik stoji to hydrofobni peri. Moc se mi nechce davat vic nez tu cca ctyrku. Ten Snugpak me laka vyzkouset. V Cesku neni az tak znamy, mimo vojaky, kulickare apod., ale jinak ma jmeno dobre. Fakt nevim a vaham. Já už bych umělinu asi nechtěl, pokud bych nejel někde kde je fakt vlhko. Peří mi max vyhovuje (mám letní i zimní). A ty hodrofobní a jiné úpravy, k tomu jsem, mírně řečeno, skepitcký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 před 41 minutami, African napsal: A není - 7 comfort pro plnohodnotné užívání moc teplej ? A to se podepisuje i na váze, a všeobecně vojenský věci jsou super, vydrží, počítá se s trochu extrémnějším zacházením, ale to nemusí vždy vyhovovat běžnému uživateli. Samozřejmě pokud ho chceš vyzkoušet, běž do toho, velmi rád si přečtu časem tvé postřehy, sám rád zkouším nové věci...ale mě by v tomto případě pokud chceš třísezónní odradil právě tepelný komfort, váha, a možnost spaní ve spacáku v botech Uprimne, nemyslim si ze to s tou teplotou bude tak divoke. -7 komfort a -12 extrem...no, myslim ze -7 bude spodni limit a komfort kolem nuly. Rekl bych, ze si s tou Primou budou hodne podobne. Nejsem vylozeny zmrzlik, spis naopak, ale radeji 2/3 noci odepnuty, nez jednu noc klepat kosu. Jinak Condora jsem si vsiml, ale tim mi to spis komlikujete, nez usnadnujete Jeste lehce okouknu nejake peri, aby se nereklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Jasný, však uvidíš, on to má také každý výrobce s tím komfortem trochu jinak. Já mám na léto lehkou malou lemru od Hannah komfort okolo deseti plus s kterou se spíš přikrývám, jaro, podzim a různé úlety v zahraničí Pingiuna s komfortem - 1C. Jsem spíš zmrzlík, ale upřímně po celé léto se v tom nedá být, proto jsem to zmiňoval. Aspoň budeš v teple, to já také rád a hlavně záleží kde a kdy ho budeš užívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ade_jirka Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Ahoj, kdyby někdo potřeboval teplej péřák, měl bych tu jeden spacák na zakázku od p. Červenkové / spacáky Alka / . Na 200cm, 95/5 peří husa 1100g + dalších extra 100g na nohy. Celková váha necelých 1400g. Pro zmrzliny k němu ještě vnitřní péřové botičky cca 100g. Nepoškozen, správně skladován, odzkoušen nad 4 tisícovkách v -25. Nechal bych ho kolem 5tis. Skladovací a přenosový obal v ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 (upraveno) V 6. 5. 2020 v 11:06, nickolas napsal: Help prosim. Chci novy spacak a neumim se rozhodnout mezi Primou a Snugpakem. https://www.top-armyshop.cz/spaci-pytel-tactical-3-snugpak https://www.prima-spacaky.cz/spacak-prima-classic-manaslu-220 Mam stareho Tulaka od Primy a spokojenost, jen uz to je dost hadr. Ted jsem kupoval deckam od Snugpaku Sleeper Extreme a dost dobry (vydrz se samo projevi az po case). Pro sebe chci ale neco lehciho...semo tamo to ponesu v batohu. Určitě Primu, mám od nich 3 roky Mini 500 (500g) a teď nově Annapurnu 220 (1000g) a maximální spokojenost A vzít přímo https://www.spacaky-stany-batohy.cz/ skvělá komunikace, rychlost.... Upraveno 7. května 2020 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Ať to teda nekomplikuju Condorem. Kdybych ve výběru nezohledňoval cenu, beru jednoznačně Primu. Měl jsem ji doteď (25 let) a spokojenost, na současné modely slyším jen pozitivní ohlasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Od Jurka mám spacák Hilly, za pár korun. Používám ho od června do září, jindy používám péřák od Primy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se