Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dlubix
Odesláno

Díky náčelníku, že ses mě zastal :-)

Nemáš zač,...  ale howado seš, to jo   :bangin:

Odesláno

Ale di ty brepto... buranství?? Je to prostě styl kterej si může dovolit jen málo kdo... 

U nás si ho ve svý době moh dovolit leda Karel :-D A to vlastně v tý době nebylo ani u nás :-D

No já jsem teda ve skutečnosti reagoval jen na ty borce nahoře, tvoje fotka se mi tam načetla, až když jsem to odeslal :) Bylo mi jasný, že si děláš p.del, ale už jsem byl líný to editovat a počítal jsem s nesouhlasem :).

Nicméně hodinky přes košili asi nejsou ty koule, kvůli kterým Kostra tohle vlákno zakládal nebo jo?

Odesláno

No já jsem teda ve skutečnosti reagoval jen na ty borce nahoře, tvoje fotka se mi tam načetla, až když jsem to odeslal :) Bylo mi jasný, že si děláš p.del, ale už jsem byl líný to editovat a počítal jsem s nesouhlasem :).

Nicméně hodinky přes košili asi nejsou ty koule, kvůli kterým Kostra tohle vlákno zakládal nebo jo?

OK :cheers:

Já to pochopil, že to je vlákno o netradičním/stylovém nošení hodinek. Ať už se to týká strapů, sladění s oblečením a nebo právě způsobu... z tohohle pohledu nevidím problém... 

Odesláno

K tomu hadru na JLC - že má někdo na háku konvence a způsoby nemusí nutně znamenat, že má koule, ale klidně to může být jen tím, že je ignorant.

ale tak jako souhlas.
Odesláno

Přesně tak jsem myslel Tome a myslím, že tvůj první příspěvek jasně ukazuje, že jsi to pochopil na jedničku. No a tou následnou realizací na další fotce, jsi mě hezky rozsekal :lol2:  Musel jsem to taky zkusit a je to sakra nepohodlné. Nebo na to prostě jen nemám koule :cheers:

OK :cheers:

Já to pochopil, že to je vlákno o netradičním/stylovém nošení hodinek. Ať už se to týká strapů, sladění s oblečením a nebo právě způsobu... z tohohle pohledu nevidím problém... 

Odesláno (upraveno)

OK, jednu chvíli jsem uvažoval nad nápadem založit vlákno "Chronoburani", ale ono by se to možná dost překrývalo (podle úhlu pohledu), tak jsem to vzdal :)

Radši zkusím najít něco sem.

Upraveno uživatelem Muffik
Odesláno

Není to sice hodinkové, ale doslova a do písmene má určitě koule tento mladík. Nejen na zádech. Kdyby se ze stejného materiálu vyráběly řemínky na hodinky, i s těma chlupama, nosil byste to někdo? Měli byste na to koule?  :lol2: Nosit to třeba na Moonech nebo Roládách? .... Takhle nějak si představuju řemen ze pštrosa  :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Mne se docela libi Monaca s NATO remenem (foto z WUS)...Mozna svym taky neco poridim..

DSCF7823-XL.jpg

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno

vim, ze tu budu opet kritizovan, ale pred natem neni zadnej kult dost velkej... :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník dlubix
Odesláno

vim, ze tu budu opet kritizovan, ale pred natem neni zadnej kult dost velkej... :lol2:

Za mě super. Hlavně ty akváče. Jinak bych je asi ani nenosil, origo guma a tah jsou hnusný.

Odesláno

JLCčka a Pateky na hadru, no fujtajbl. To je jako lejt si do vína kolu, nebo si na oktávku přilepit V12 biturbo megasuperpower.

Ti pánové maj podle mě koule pěkně vyschlý teda..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...