peetrys Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Jak říká filmový citát : "je to tak nějak podle vkusu každého soudruha"
Návštěvník dlubix Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Díky náčelníku, že ses mě zastal :-) Nemáš zač,... ale howado seš, to jo
bandicoot Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 K tomu hadru na JLC - že má někdo na háku konvence a způsoby nemusí nutně znamenat, že má koule, ale klidně to může být jen tím, že je ignorant.
Muffik Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Ale di ty brepto... buranství?? Je to prostě styl kterej si může dovolit jen málo kdo... U nás si ho ve svý době moh dovolit leda Karel :-D A to vlastně v tý době nebylo ani u nás :-D No já jsem teda ve skutečnosti reagoval jen na ty borce nahoře, tvoje fotka se mi tam načetla, až když jsem to odeslal Bylo mi jasný, že si děláš p.del, ale už jsem byl líný to editovat a počítal jsem s nesouhlasem . Nicméně hodinky přes košili asi nejsou ty koule, kvůli kterým Kostra tohle vlákno zakládal nebo jo?
Kristian.nov Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 No já jsem teda ve skutečnosti reagoval jen na ty borce nahoře, tvoje fotka se mi tam načetla, až když jsem to odeslal Bylo mi jasný, že si děláš p.del, ale už jsem byl líný to editovat a počítal jsem s nesouhlasem . Nicméně hodinky přes košili asi nejsou ty koule, kvůli kterým Kostra tohle vlákno zakládal nebo jo? OK Já to pochopil, že to je vlákno o netradičním/stylovém nošení hodinek. Ať už se to týká strapů, sladění s oblečením a nebo právě způsobu... z tohohle pohledu nevidím problém...
Kid_A Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 K tomu hadru na JLC - že má někdo na háku konvence a způsoby nemusí nutně znamenat, že má koule, ale klidně to může být jen tím, že je ignorant. ale tak jako souhlas.
Kostra Odesláno 9. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Přesně tak jsem myslel Tome a myslím, že tvůj první příspěvek jasně ukazuje, že jsi to pochopil na jedničku. No a tou následnou realizací na další fotce, jsi mě hezky rozsekal Musel jsem to taky zkusit a je to sakra nepohodlné. Nebo na to prostě jen nemám koule OK Já to pochopil, že to je vlákno o netradičním/stylovém nošení hodinek. Ať už se to týká strapů, sladění s oblečením a nebo právě způsobu... z tohohle pohledu nevidím problém...
Muffik Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 (upraveno) OK, jednu chvíli jsem uvažoval nad nápadem založit vlákno "Chronoburani", ale ono by se to možná dost překrývalo (podle úhlu pohledu), tak jsem to vzdal Radši zkusím najít něco sem. Upraveno 9. února 2015 uživatelem Muffik
Exiztence Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Ty Moony vypadají švihácky s tím oblečením, ale ty UT na hadru je fakt zločin.
gougy Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Já teda nevím, ale Taloši asi nosí hodinky nad manžetou dodnes, zrovna na Vánoce jsem jednoho potkal v báru v Praze
mr.BSE Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Když koule, tak koule Než se nacetla tvoje fotka, tak mě omracila ta nejhorší predstava - nato kolem varlat :-D
michalval Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 a co třeba tyhle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Není to sice hodinkové, ale doslova a do písmene má určitě koule tento mladík. Nejen na zádech. Kdyby se ze stejného materiálu vyráběly řemínky na hodinky, i s těma chlupama, nosil byste to někdo? Měli byste na to koule? Nosit to třeba na Moonech nebo Roládách? .... Takhle nějak si představuju řemen ze pštrosa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Tvl,tak sem se pred spanim malem poblil...
nAscA Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 (upraveno) Mne se docela libi Monaca s NATO remenem (foto z WUS)...Mozna svym taky neco poridim.. Upraveno 9. února 2015 uživatelem nAscA
Kid_A Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 vim, ze tu budu opet kritizovan, ale pred natem neni zadnej kult dost velkej... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dlubix Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 vim, ze tu budu opet kritizovan, ale pred natem neni zadnej kult dost velkej... Za mě super. Hlavně ty akváče. Jinak bych je asi ani nenosil, origo guma a tah jsou hnusný.
Kristian.nov Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Vono je to taky hodne o tom NATO... jednobarevny vetsinou sedne... ale ty strakaty slusi uz malocemu...
Jeremy Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 JLCčka a Pateky na hadru, no fujtajbl. To je jako lejt si do vína kolu, nebo si na oktávku přilepit V12 biturbo megasuperpower.Ti pánové maj podle mě koule pěkně vyschlý teda..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se