T1000 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Nové LHC vypadají naživo celkem fajn a líbí se mi možná víc, než klasika. Zato nové SO s čísly mě vůbec neoslovily - teda zkoušel jsem jen černou variantu. Byl jsem zvyklý na Steelfishe, kterým se nové SO nemůžou vyrovnat snad v ničem. Pro mě krok zpět špatným směrem, působí fakt nehodnotně až mdle.
Tomak Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Taky se mi víc líbí původní SO i původní Longines - přeci jen ty plastické indexy působí zajímavěji a hodnotněji než dvanáct tištěných čísel. Takové rozvržení čísel se už pomalu blíží cifru pilotek.
xcmaniax Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Má tu vlastně tyhle nový Béčka někdo? Po týhle kritice se k tomu nikdo nerozhoupe:-)
T1000 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Určitě je tu někdo má. Každému se líbí něco jiného, což je dobře. Vyřčená kritika vzhledu je pouze věc názoru přispívatelů. Mně se taky na obrázku líbily, ale naživo byly pro mě zklamáním. Manželce se třeba líbí a brala by je hned. Jináč jsem nahodil gumu a dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 jak už jsem psal, mě u nových oslovuje nižší výška pouzdra a lumibod na lunetě. Zbytek bych musel vidět. V zásadě jsem ale rád, že to nemusím řešit. U mě taky dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Muze se nekdo hodit fota srovnani nove vs. stare? Dik, nejak se v tom ztracim .
Pavelpu27 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 (upraveno) Tady je to vidět Edit: vše v modré Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. ledna 2016 uživatelem Pavelpu27
tano Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 (upraveno) Zajimave, no. Ty prostredni se mi libi nejvic, ale na tech nejstarsich bych vyzved kovovou lunetu, vydrzi asi nejvic. Ty uplne nove imho maji horsi citelnost a ten system 24 , jako ty nejstarsi a pritom tu gumu v lunete. Vzal bych ty prostredni, pak nejstarsi a nakonec ty neu. Edit: diky za srovnani, bych malem zapomnel. Upraveno 13. ledna 2016 uživatelem tano
Ondrej71 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Ze včerejška - nový přírůstek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jörg8X Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Pěkné, to Colty měly ještě pořádnou WR
Wrch Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Ta černá guma k nim moc hezky pasuje. Já mám s černou barvou u Coltů s bílým číselníkem trošku problém - přijde mi to moc velký kontrast, ale k těm Tvým je to fakt paráda
Ondrej71 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Pěkné, to Colty měly ještě pořádnou WR Jj, nejhezčí model Coltů a nej WR Ta černá guma k nim moc hezky pasuje. Já mám s černou barvou u Coltů s bílým číselníkem trošku problém - přijde mi to moc velký kontrast, ale k těm Tvým je to fakt paráda Na gumě se mi taky líbí nejvíc, tah mi k nim moc nepasuje. Ještě pořeším nějakou kůži. Ty tvé bílé jsou parádní, to byly mé první Breitlingy cca 2 roky zpět.
Wrch Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Na gumě se mi taky líbí nejvíc, tah mi k nim moc nepasuje. Ještě pořeším nějakou kůži. Ty tvé bílé jsou parádní, to byly mé první Breitlingy cca 2 roky zpět. Škoda, že se nedělá origo bílá guma (nebo o tom alespoň nevím), ta by mi k nim pasovala, ale asi zkusím přikoupit i tah. Jinak jsem před nedávnem procházel Tvé vlákno a objevil tam foto těch mých a pak mi to i potvrdil Marcel, že jsou to přímo ony . Inu, jsem zvědav, jak dlouho zůstanou u mě, ale asi je jen tak nepustím (teda pokud mě zase neskolí nečekaně ta děsná choroba ). Každopádně jsou stále v moc hezkém stavu .
mery Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Ty Colty jsou fakt pěkný kousek! Dle mého jedny z nejpovedenějších Béček. Občas melancholicky zavzpomínám, zejména na jejich krásný cifr v kombinaci s antireflexem, ale žel jsem se nikdy neubránil pocitu, že na mou ruku patří zkrátka něco většího a musel jsem se s nimi rozloučit.Nic proti gumě, ale myslím, že jim nejvíc sluší tah
siwi Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Ze včerejška - nový přírůstekTy v tom jedeš krutopřísně A le volba dobrá. Ostatně, tenhle model mě nasměroval k B. i když jsem ho na konec nikdy neměl.
Ondrej71 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 (upraveno) Ty Colty jsou fakt pěkný kousek! Dle mého jedny z nejpovedenějších Béček. Občas melancholicky zavzpomínám, zejména na jejich krásný cifr v kombinaci s antireflexem, ale žel jsem se nikdy neubránil pocitu, že na mou ruku patří zkrátka něco většího a musel jsem se s nimi rozloučit.Nic proti gumě, ale myslím, že jim nejvíc sluší tah Na mých 19,5 jsou ideální Ty v tom jedeš krutopřísně A le volba dobrá. Ostatně, tenhle model mě nasměroval k B. i když jsem ho na konec nikdy neměl.jj . Colty jsou super Dnes jsem přezul na kůži a taky dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. ledna 2016 uživatelem Ondrej71
jonas1 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Večerní pohodlí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Moje vstupenka do zdejšího vlákna. ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paradajka Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 guzmic, tak to je teda velka parada ! Gratulujem ) v ktorom roku sa vlastne vyrabali ?
guzmic Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Pokud mám dobré znalosti, tak 1986 až 1991 a potom v různých verzích snad do roku 1999/2000.Moje jsou snad 1988-90
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se