pciza Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 SOH Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 V 24. 4. 2018 v 12:06, siwi napsal: Marceli, ty jsi šel do žluťáků??? Ty jsou fakt krutopřísný. Jinak potvrdím tu rozdílnost ve stěžejkách Měl jsem ke svým SO42 jak kůži, tak náramek a k oběma byly vlastní. Rozdíl jsem ale taky nezkoumal.Jasný,Vojto.Změna je život.Martin mi říkal,že k moonům musím mít něco veselého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Dobře jsi vybral, Marceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 #beforeGeorgesKern Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 jj už jsem je obdivoval na insta jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Krásný to máte, všichni, nemůžu se dočkat návratu do Breitling rodiny :-) Bojím se ale sám zkrátit kaučuk a na tah jsem prodal šroubovák který přijde nový zítra, aj aj, zatím natahuji v krabičce ručně...takže již brzy vás tady budu prudit s těmi nejšerednějšími Béčky na planetě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 To bych asi nevydrzel Guma je v pohode, to zvladnes. Co jsi koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Steelfish Chronograph Daydate, no vlastně i SO keramiku jelikož jsem se nemohl rozhoupat :-) No a jelikož letošní léto pojmu "extrémně", srdíčko se rozhodlo pro to tlusté, těžké kladivo, SO chudinka v prodeji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 To nejsou vubec spatna Becka Tluste a tezke B maji byt, to je taky v poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Jsem stejného názoru :-) Jinak ohledně té gumy, jednou už jsem ji zkracoval před lety na SO, docela to i šlo, než sem zjistil že mám mikroregulaci otevřenou na plno a gumu zkrácenou. A šla do koše, od té doby se toho bojím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 B1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly04 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Dnes poprvé bez tahu a výsledek je super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 To jsi chtěl dát asi jinam,néé?Ale jinak dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 V 26. 4. 2018 v 17:36, stenly04 napsal: Dnes poprvé bez tahu a výsledek je super.To bude fejk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly04 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Omlouvám se, spletl jsem si vlákno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Teda vy tu válíte ... taky jedna, po dlouhé době na ruce Avengery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 A proč je chceš vlastně prodávat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Protože mám chuť na větší Super Avenger a nebo Chronomat 47 a už chci mít klid. Nicméně rozhodnutý nejsem, mám je rád a hlavně jsou v kompletu a krásně lehké. No uvidíme, zase mi yebe , klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Digi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chronik Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 napodobne :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se