Violoncello Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Slíbil jsem B01 na novém canvasu 109w. Když potápky, tak na látce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Tak ten Canvas jim sedne, to jsem nečekal. Ani nevím, že by na něj šla dát překlápěčka místo klasický trnový spony. Velká paráda, užívej si je, jsou to zase nový hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 před 3 hodinami, Luky napsal: Tak ten Canvas jim sedne, to jsem nečekal. Ani nevím, že by na něj šla dát překlápěčka místo klasický trnový spony. Velká paráda, užívej si je, jsou to zase nový hodinky. Díky, Luky! Překlápěčka byla podmínkou koupě, kterou jsem si předem zjistil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 středeční moudro : blbe na vybornych a pohodlnych hodinkach je to, ze vsechny ostatni uz najednou tak vyborne nejsou, a stanou se velice nepohodlnymi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 V 21. 10. 2020 v 18:39, farkyostrava napsal: středeční moudro : blbe na vybornych a pohodlnych hodinkach je to, ze vsechny ostatni uz najednou tak vyborne nejsou, a stanou se velice nepohodlnymi S tím se ztotožňuji a od té doby co mám tyhle, chci si nechat jen je a Seika Sarby...jen abys věděl, co jsi způsobil Máš je skvělé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uhkrtek Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Taky v rachotě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uhkrtek Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Avenger Automatic GMT 45 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 vednevnoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Krasavci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja111 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Ja jsem stale spokojenej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 (upraveno) odpoledne / večer Upraveno 13. listopadu 2020 uživatelem Davidofs.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nagano98 Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nagano98 Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 před 25 minutami, nagano98 napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 vednevnoci 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 vednevnoci 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 V 21. 10. 2020 v 10:21, Violoncello napsal: Slíbil jsem B01 na novém canvasu 109w. Když potápky, tak na látce Narazil jsem na to až teď.. Fantastická kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Právě teď, KAL napsal: Narazil jsem na to až teď.. Fantastická kombinace Moc díky! Souhlasím s Tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Musim uznat, ze Breitling jsou neskutecne fotogenicke hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se