spiderer Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Ja porad stejne a jeden detail z boku.
Jeronimo Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Béček není nikdy dost. Ještě se mi klepou ruce z D1
Jeronimo Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Gratulace pane! Musím je zkusit, někdy Díky, konečně pořádné železo na tahu. Jarku Colty ti sedí lip Neříkej. To zjistíme za pár dní a pak někdo dostane černého petra a myslím, že to budou právě Colty.
Jeronimo Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 ty B1 jsou supr!Tak tak, díky. Je to velmi zachovalý kousek s notama a hlavně na tahu. Vzhledem k mnoha funkcím myslím, že bavit budou dlouho. Měl jsem jiný kousek asi dvakrát půjčený a fotit takové hodinky byla radost... Dýnko, AR, noční podsvícení, atd.. Moc se těším.
guzmic Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Béček není nikdy dost. Ještě se mi klepou ruce z D1 Jsou parádní, velká gratulace zo Slovenska. To Ti zase musel někdo dobře poradit, co koupit.
Akam Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Jarku myslel jsem velikostně musíme dát to kafe rád je omrknu
Jeronimo Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Jsou parádní, velká gratulace zo Slovenska. To Ti zase musel někdo dobře poradit, co koupit. Díky. Kdepak, nákup byl docela spontánní až překotný. Rozum šel stranou a neomezený průchod dostaly pocity. Gulášek je sice fajn, ale já chci zkusit i řízeček, že jo. Jarku myslel jsem velikostně musíme dát to kafe rád je omrknuJe mi to jasné. Přiznám, že je to na hraně, ale jde to. Kafe dlužím, tak plánuj.
African Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Béček není nikdy dost. Ještě se mi klepou ruce z D1 Hm, krásná časomíra, toolwatch jak mají být :-) Gratuluji...
Jeronimo Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Hm, krásná časomíra, toolwatch jak mají být :-) Gratuluji...Díky, je to fakt hračka pro chlapy. Byly Jarda si je užije Užiju, ještě jednou díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se