Jeronimo Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Tak to já taky už rok bez nákupu Já od zimy Pan Europy a Aquaracery. Oboje vydržely asi měsíc. Mám všechno co jsem chtěl. Nevím kam dál. Občas bych jen tak pro radost zkusil co jsem ještě neměl a to jsou vlastně i ty dva poslední případy. Tak jsem rád, že se můžu taky připojit do klubu. Ty jsem měl také na zkoušku. Jsou parádní. Dneska logaritmické...Ale todle jsem ještě neměl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanlacaZ Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 ... na novém řemenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 A svet je zase v poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 ses hledal až ses našel co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Popravde jsem zkusil zapatrat v pameti po kolikate uz je mam a to cislo bude odhadem nekde kolem 15 kusu steelfishu (spis asi vic,ale trosku se stydim)...zamyslel jsem se jestli fakt nejsem magor,ale nejsou krasny?-kdo by odolal... Klasicky breitle jsou proste moje krevni skupina a jak prijde nabidka nemuzu odolat...jo a magor nejsem treba SOH jsem mel vic jak 30x... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Jseš magor.. A rybky parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Člověk si občas případne, že je divnej ale tady si vždycky uvědomí, že je úplně normální a vše je jak má být :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Marná věc, ten kontrast lesku ruček, luminiscenční vrstvy, a tmavého ciferníku je díky skvělému oboustrannému antireflexu doslova dechberoucí. Svého času jsem se toho u svých SO42 taky nemohl nabažit. Tohle moc hodinek fakt nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 V Praze mezi plameňáky blaze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Jedna večerní skoro až noční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Superocean Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flax Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 (upraveno) Ceramic power :-) Krása, musím mrknout do trezoru jestli je tam ještě vůbec mám... :-) Upraveno 15. května 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Přišla nová hračka. Jen nevím jestli těch 42mm není málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Přišla nová hračka. Jen nevím jestli těch 42mm není málo.Držím se hesla 40mm není málo, 45mm není moc, takže za mě ok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Eva :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Držím se hesla 40mm není málo, 45mm není moc, takže za mě ok :-) a 49mm je tak nějak akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 a 49mm je tak nějak akorát 20180518_064631.jpgPřesně :-) Krásný to máš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Přišla nová hračka. Jen nevím jestli těch 42mm není málo. Uplne v pohode A dobry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se