ondrejm Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Víkendové venčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Taky jsem to dnes vsechno vyvencil. A raci prezul na neco vodotesnyho:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Kůže jim sluší, ale stejně půjdou zpátky na tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Colt 44. Jsou moooc fajn, ale zkusil bych ty Farkyho Avengery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Jojo, Colty jsou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Dneska nečekaná výměna, jejímž výsledkem je ale vstupenka do tohoto vlákna. Od mechaniky trochu odklon ke kosmickým technologiím. Ale každej chronomagor by asi měl mít jedny quartzky. A už jsem skoro zapomněl, jak se tváří brajtlí antireflex. Ten svým výsledným kontrastem bohatě vynahrazuje absenci barviček, který občas na hodinkách hledám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Já si říkal, co ste s Tengem upekli. Asi ti nebudou zrovna malý, ale hodinky jsou to fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Radik, gratulácia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Já si říkal, co ste s Tengem upekli. Asi ti nebudou zrovna malý, ale hodinky jsou to fajne. Máš prostě přehled S velikostí patří k těm větším, ale nic hroznýho. Trochu jen zápolím s nepoddajným kaučukem, ale to je řešitelnej detail. Ale jsou super, to se musí nechat. Radik, gratulácia. Díky, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Tohle budou navíc jedny z mála hodinek, u kterých je možná kaučuk těžší než tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) Ahoj všem, přidávám se do klubu a hned jak se naučím zmenšit fotku na 2Mb tak dopošlu. Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem sobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jdem se projít do lesa, tak na gumu s nimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) Už.... Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem sobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Colt 44. Jsou moooc fajn, ale zkusil bych ty Farkyho Avengery Ty vystouplý destičky na nápisy vypadají takhle na fotce dost dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Tohle budou navíc jedny z mála hodinek, u kterých je možná kaučuk těžší než tah To asi jo. Navíc s tím kaučukem jsem se moc nezkamarádil. Tak jak jsem tahovej, tak mi přijde hlavně u spony strašně nepoddajnej a chybí mi na něm ještě tak dvě dírky. Budu to řešit NATO kouskem. Tak jak mám rád tahy, tak v tomhle případě takovej magor zase nejsem Ale nadšení zatím přetrvává baterce navzdory. A budu se opakovat, ale ten antireflex.... Ve spojení s inverzníma displejema z nich "vyzařuje" temnota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Ten tah k nim je podle mě lepší. Jinak je to ale moc pěkný kousek... Sakra já bych taky něco koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 To nepochybně, ale když si vzpomenu na dodatečně kupovanej tah na SO42, tak tady jsem si vyloženě zakázal i jen zjišťovat, na kolik by v titanu vyšel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Foto včerejší, ale na ruce i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 To nepochybně, ale když si vzpomenu na dodatečně kupovanej tah na SO42, tak tady jsem si vyloženě zakázal i jen zjišťovat, na kolik by v titanu vyšel Jsem kupoval na Avengery titanovej tah za cca 22 tehdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Jsem kupoval na Avengery titanovej tah za cca 22 tehdy Tehdy.... Tak já jsem zatím koupil hadr, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se