Sphinxx Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Popravdě kolem toho cifru neumím odpovědět, ale pokud jde o ty praktické důvody, tak souhlasím - tenhle náramek chytá vlásenky i ze vzduchu, ale celkově je to pecka v kompletu. Naopak ten satinovaný u větších bráchů v podobě GMT je dost velký držák, tam už člověk musí vyloženě něco seknout, aby to bylo vidět. Všechno má své pro a proti. A jinak ten řemen, co máš Ty je asi jeden z nejlépe padnoucích k Chronomat. No nic, dost bylo zábavy, jdu makat. Tak ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Díky! Taky tak! Hezký víkend! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Béčka a hra s antireflexem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Nojo, když vy na to máte pracku. Já bych s chronomaty vypadal jako blázen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Stejně tak Leda bych si je dal na nohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Taky béčka. A to jsem je nikdy nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Kuncák: jsou epesní. Měl jsem to podobně. Pak jsem si pořídil Steelfishe a byla to láska jako trám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Na chvilku na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Pondělní kancldiving po dovolené a jedny z mých definitivních, které si nechám a nepustím je. #Steelfish Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Colt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 ColtSuper - týchto nových Coltov som tu ešte moc nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 41? Jestli jo, super, furt na ne taky myslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 před 18 minutami, Vladino125 napsal: Super - týchto nových Coltov som tu ešte moc nevidel. Ani nevím, jestli zrovna tento model tady vůbec je... před 2 minutami, Micey napsal: 41? Jestli jo, super, furt na ne taky myslim. Jojo, 41 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 V 7. 7. 2020 v 14:33, tommasini napsal: Nojo, když vy na to máte pracku. Já bych s chronomaty vypadal jako blázen. Super, Tome! Vypadá to skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Díky .Já se divím, že po těch GMT ještě nikdo neskočil. Za ty prachy a po Tobě budou určitě jak ze žunálu, vím jaký jsi pedant na škrábanečky Jen jak jsem psal, chce to víc chlapskou ruku, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Dneska jsem nasadil SO. Baví mě ta žlutá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 před 21 hodinami, tommasini napsal: Díky .Já se divím, že po těch GMT ještě nikdo neskočil. Za ty prachy a po Tobě budou určitě jak ze žunálu, vím jaký jsi pedant na škrábanečky Jen jak jsem psal, chce to víc chlapskou ruku, no. Chce to minimálně 20cm v obvodu, na druhou stranu je fakt jen málo "chlapáckých" Breitlingů, než těchto, tohle je velká pecka, navíc s in-house a pravidelnými prohlídkami, čili v pořádku, o limitce nemluvě. Jsou výrazné, ale ne okázalé, nicméně když se neprodají, půjdou do trezoru, za nějaký nesmysl nemá cenu je prodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 esočka, úplně miluju jak to má tlustý sklo a ty nalepený indexíky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Starý colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Nový colty Ty starý jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se