Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?

Krrtek

Doporučené příspěvky

před 16 minutami, Tenglis napsal:

Jo, a je třeba mě teď brát s rezervou, protože se ty chronomaty chystám taky pořidit, a tak se sám presvedcuji, jak jsou super 😉

Jediné, co jsem řešil, je ne úplně ideální likvidita. Neuměl bych je koupit nové za 270. Naštěstí byly B vždy moje vysněné, a proto jsem neřešil a jsem nadšenej. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, Tenglis napsal:

Jo, a je třeba mě teď brát s rezervou, protože se ty chronomaty chystám taky pořidit, a tak se sám presvedcuji, jak jsou super 😉

Kratce v Breitlingu o Zenithu🤣

Pres chrono24 jsem u renomovaneho prodejce z Madridu poridil Chronomaster El Primero na modrem krokodylovi. Cena 140 u nas kolem 180. V te dobe, tak ctyri roky zpet, me jednoznacne nejdrazsi a myslel jsem, nejlepsi hodinky. Sbirku jsem jeste zadnou nemel, jen starou Eternu.. Prisly, ja blbec je ani nenosil a jak svaty gral je dal do winderu. 

Ocumoval je kazdy den, a s uctou na ne ani nesahal. Po trech tydnech sok!! Staly. Klid, asi malo otacek. Dotahl jsem rucne a dal na cely den na ruku. Ano, v praci me vsichni chvalili, byly neprehlednutelne. Na noc v pracce, pres den na ruce. Treti den staly.. Me zklamani bylo obrovske. To male zelvy od Seika, ani zadne jine - hergot nejaka Miyota no name, uz nevim, neudelaly ani po letech. Panika - domluvil jsem to s hodinkami Beny - servis se zarucni kartickou pres Vanoce ( na to nezapomenu, 3,4 tydny ) - navrat - myslim, ale nechci kecat, ze ten listek byl Carollinum - mechanicka porucha na automatickem mechanismu - to bylo vse. Uz jsem je nosil a chtel mit radost. Za tyden to same😩. Servis, reklamace v zaruce. Navrat - me obrovske zklamani a neduvera. Vse vypadalo ok. Ze servisu papir s jednou vetou. Kdyz jsem volal s dotazem do / fakt myslim servis Carollinum nebo Dusak, ale opravdu uz nevim / slecna mi rekla, sla se zeptat hodinare, ze to je tezke. Ze jde o jemny mechanismus skladany rucne a ze se chyba bohuzel muze stat!! Neduvera, nelibost - za dva, tri mesice - PO TRETI - staly!! Beny je poslali do Svicar. Po navratu - okamzite!! - prodej pres chrono24. Ztrata asi 40 litru, jestli si pamatuju. A se zajmem to taky tak horke nebylo. Probirat likviditu je tady straaaasne moderni. Podobnou ztratu uz jsem zazil jen u Casia MRG. To se Vam Damy a Panove u Moonu a u Deytony!!!!!! nikdy, nikdy nestane:whistle::whistle:
Vratil jsem se od kamaradu z tahu, cumim na telku a zapijim to jeste necim bilym s magneskou. Taky me berte s rezervou - Moony jsou nejlepsi hodinky na svete, technicky - a hlavne na ruce - Patek a vsechno dalsi muze jit do prdel*. I kdyz je na nich vsechno spatne. Pises, datum, sklo ja nevim co vsechno u Brejli.. Kuva Moony nemaji ani hacking!! A stejne BEST.

Tak a tohle jsem napsal na Breitling vlakne, ted me admin smaze! :blow:Zachranim to, kdyz napisu, ze Breitlingy jsou luxus? :tomcat:

Sorry borci, ma spatna zkusenost a asi moc piju🤪

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Postal80 napsal:

Breitlingy jsou luxus? :tomcat:

Sorry borci, ma spatna zkusenost a asi moc piju🤪

Ty jo, to je špatný. Neštěstí na kus. Chápu potom Tvůj názor. Určitě tady (ne tady ve vlákně, ale na Chmagu) bude spousta lidí, kteří budou mít rádi El Primero a nedají na něj dopustit. Stejně tak na Moony a i na luxusní Breitle 😊 Drž se a ať to tiká! 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Violoncello napsal:

Ty jo, to je špatný. Neštěstí na kus. Chápu potom Tvůj názor. Určitě tady (ne tady ve vlákně, ale na Chmagu) bude spousta lidí, kteří budou mít rádi El Primero a nedají na něj dopustit. Stejně tak na Moony a i na luxusní Breitle 😊 Drž se a ať to tiká! 

Jj, vidim to stejne. Netrefil jsem kus, to se muze stat asi vsude.. 

Jinak jak jsem napsal, tve chrona jsou paradni. Moc gratuluju, at se dari:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, Postal80 napsal:

Jj, vidim to stejne. Netrefil jsem kus, to se muze stat asi vsude.. 

Jinak jak jsem napsal, tve chrona jsou paradni. Moc gratuluju, at se dari:smile_anim:

Každopádně jsi mě přiměl přečíst si něco víc o El Primero. Ta strojovna bude asi skvělá a stejně, jako Alfa Romeo (lepší přirovnání mě nenapadlo) bude mít svá úskalí a bude vyžadovat určitý typ pozornosti (servisu). 

Měj se dobře! 

Odkaz ke komentáři

před 31 minutami, Violoncello napsal:

Každopádně jsi mě přiměl přečíst si něco víc o El Primero. Ta strojovna bude asi skvělá a stejně, jako Alfa Romeo (lepší přirovnání mě nenapadlo) bude mít svá úskalí a bude vyžadovat určitý typ pozornosti (servisu). 

Měj se dobře! 

Presne, ta strojovna je hlavne docela slozita. Ty moje mely snad nejakych 330 soucastek. To uz je fakt hodne. S tou Alfou jsi to dal presne.. 😆

Kazdopadne Breitling ma skvele strojky, vzdyt tva B01 se cpe i do Tudoru BB chrono. :notworthy:

@stejne zajimave spojeni Breitling a Tudor - to kdyz na tebe mama Rolex sere🤣

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...