Tenglis Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Jj, chrona Breitling umí náramně. A už i já tady zase po roce můžu přispívat: -) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 A pardon za mírnou fotku. To si tyhle hodinky nezaslouží: -) tak druhý pokus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Ondro, to je pravda, bílé pozadí a lesklé ručky jsou obtížněji čitelné, ale i tak je to na bílou pěkná hodinka. Tyhle SO + PRO II = super kombinace. A hezká fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 1806 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 před 23 hodinami, ondrejm napsal: Bílé byly super, ale ta čitelnost nebyla nic moc. Všechno se lesklo, navíc ten světlý cifr.. Pro 2 je skvělý, ale i pro 3 mi přijde srovnatelně pohodlný. Dneska jsem je na něj hodil, i juniorovi se to líbilo Gratuluju, padnou Ti dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 (upraveno) před 3 hodinami, Toblin napsal: Gratuluju, padnou Ti dobře Díky! A rovnou sem hodím jednu další Upraveno 3. dubna 2021 uživatelem ondrejm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Taky mě dneska přepadla velikonoční chuť na vitamín Bé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 hodinky, které váží polovinu toho, co želva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cayman Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Dlouho jsem vybiral, ale mam z nich cim dal vetsi radost!Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 @cayman parada gratulace. kdyz to vydali tak jsem to hejtil, ale musim priznat, ze to casem obdivuju vic a vic. ja jsem si dneska vzal slusnkaky na dcerciny narozeniny. nehodi se to k nicemu, ale mam je rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cayman Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 To je hlavniSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Tak i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Moje horká novinka a mám z nich velikou radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Konečně se vetřu i do tohoto fóra. Po cca 2 letech jsem vyměnil kovový tah za gumu a nadšení se snad ani nedá popsat slovy. A jako bonus - známe to jistě všichni - s novým řemínkem jako by přišly nové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 před 33 minutami, adam.ra napsal: Konečně se vetřu i do tohoto fóra. Po cca 2 letech jsem vyměnil kovový tah za gumu a nadšení se snad ani nedá popsat slovy. A jako bonus - známe to jistě všichni - s novým řemínkem jako by přišly nové hodinky presne tak! parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 90% času na ruce toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 jedna sklepovka pred odjezdem na kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 V 7. 4. 2021 v 19:15, Radek Cigi napsal: Moje horká novinka a mám z nich velikou radost! Moc pěkná barevná kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Před hodinou, tommasini napsal: Moc pěkná barevná kombinace. Tommasini, děkuju . Před hodinou, tommasini napsal: Moc pěkná barevná kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se