tenge Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 (upraveno) Zas jsem mezi vámi. Bez vitámínu B to prostě nejde. Dvojky. Trojky. A od dnes i současné Colty. Aneb... když Breitling dlouhodobě se sportovními modely ignoruje rozměr 39-41mm, nic než ty Colty na mojí haxničku nezbývaj. Ale dobrý sou, to zas ne že ne Upraveno 9. května 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 Tomu říkám výběr Coltů. Za mě ty bílý jsou top. Musím někde mrknout na ty nový, až se otevře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 Před hodinou, Maxel napsal: Zas jsem mezi vámi. Bez vitámínu B to prostě nejde. Dvojky. Trojky. A od dnes i současné Colty. Aneb... když Breitling dlouhodobě se sportovními modely ignoruje rozměr 39-41mm, nic než ty Colty na mojí haxničku nezbývaj. Ale dobrý sou, to zas ne že ne Hezkypěkně, jsem zvědav na srovnání s předchozími generacemi a těším se, že je sem hodíš i na části tvé sbírky řemenů PS.: pořád tam jsou ty 41mm chronomaty, za mě jsou bílé airborny pecka. Ale tady na foru snad nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 (upraveno) @ondrejm Na chronomaty 41 si pořád myslim, jo Ke Coltům mam i origo gumu, na kterou je hodim. Plus stopro prubnu něco dalšího, strapgames budou. Čistě subjektivně jsou mi pořád nejblíž dvojky, měly všechno, co pro mě Breitling představuje. Tyhle nové jsou bezesporu parádní, ale už na ně ček (aspoň já) musí nahlížet z pohledu dnešní doby; tzn. jsou to skvělé kukačky, ale už ne tak okázalé naleštěné extravaganty, jako byly starší modely. A to je za mě škoda, obyčejné hodinky umí kdejaký... Rolex Upraveno 9. května 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 před 1 hodinou, Maxel napsal: Zas jsem mezi vámi. Bez vitámínu B to prostě nejde. Dvojky. Trojky. A od dnes i současné Colty. Aneb... když Breitling dlouhodobě se sportovními modely ignoruje rozměr 39-41mm, nic než ty Colty na mojí haxničku nezbývaj. Ale dobrý sou, to zas ne že ne První fotka, na který se mi ty nový Colty líbí, až mě to skoro nutí se na ně jít podívat naživo Pěknou sbírku máš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 (upraveno) Jooo, bejt to tak sbírka To je jen průřez historií... za cca 4 roky. Nejdýl vydržely dvojky, trefně skoro dva roky. Upraveno 9. května 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2021 Tak super, gratuluju. Mně se v zásadě líbí všechny varianty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Mé nejoblíbenější colty byly GMT. Chybí mi... A taky mi chybí to místo a ta doba, kdy byla tahle fotka focená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Volantovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 před 2 minutami, Maxel napsal: Volantovka Ten cifr hezky meni barvu, az clovek nevi jestli jsou cerne nebo sede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2021 Je to tak Za mě je rhodiový cifr obecně jeden z nejzajímavějších. Bylo to tak na DJ41, a stejně je to tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Na hromadeni hodinek sem chudej, tak hromadim aspon spony:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 před 5 minutami, Micey napsal: Na hromadeni hodinek sem chudej, tak hromadim aspon spony:) Sponu prodej mi a kup si nejake hezke Seiko 5 do komba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 A dyk jo, vydrz prtka, ja si jenom trochu zablbnu..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Jen blbni je to celkem zajimave, tohle by me nikdy nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Před hodinou, krutor napsal: Sponu prodej mi a kup si nejake hezke Seiko 5 do komba. Hlásím se do řady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 moje nejkrasnejsi kancldajvery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se