shewcza Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Zkusit jsem to musel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 (upraveno) před 3 hodinami, shewcza napsal: @Sphinxx kolik stojí nový ten náramek? Na Ch41 mi to Provazník hrubě nastřelil na 25k. U Ch44 bych čekal něco podobného, možná vofous vejš. Upraveno 9. prosince 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Tak to je masakr. Na ty superoceany je za 15K a to mi nepřijde nějak přestřelený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 To ještě jde. Pětadvacet litrů je masakr, a osobně do toho nepudu. Buď nějakej noname aftermarket, nebo se na to vykašlu úplně. Ale sem tahovej, tak nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 (upraveno) před 33 minutami, Maxel napsal: To ještě jde. Pětadvacet litrů je masakr, a osobně do toho nepudu. Buď nějakej noname aftermarket, nebo se na to vykašlu úplně. Ale sem tahovej, tak nevim @Maxel na chronu jsi zkousel? https://www.chrono24.cz/search/index.htm?accessoryTypes=2000¤cyId=CZK&dosearch=true&manufacturerIds=32&maxAgeInDays=0&models=13&pageSize=30&redirectToSearchIndex=true&resultview=block&sortorder=1&watchTypes=Z Upraveno 9. prosince 2021 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Ten tah u Provaznika ma stal presne ocelový tah +1460 Eur, neviem kolko je to vasich penazi, ale le pre info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 @koveras On mi to každej rozmlouvá, tak nevim jestli se do prodeje dostanou, asi to vidim spíš na soukromý poptávky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Čas na oběd :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 před 3 hodinami, JoyStick napsal: @koveras On mi to každej rozmlouvá, tak nevim jestli se do prodeje dostanou, asi to vidim spíš na soukromý poptávky Tomu nikdo nerozumi Vsichni by je chteli, ale kurna cenik el brutale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Páteční porady jsou na focení hodinek ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 před 11 minutami, snake napsal: Páteční porady jsou na focení hodinek ideální Paráda. Jedny z nejfotogenictejsich béček. Jsem rád, že už konečně mám jedny černé na cestě ke mě pod stromeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 tady je proste vsechno za jedna: citelnost, prehlednost, harmonicnost SO II 42mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 k tematu B vs kridla - na takovyhle slusnaky to jde pekne, ale chronomaty by si kridla zaslouzily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 V 10. 12. 2021 v 15:04, Tenglis napsal: Paráda. Jedny z nejfotogenictejsich béček. Jsem rád, že už konečně mám jedny černé na cestě ke mě pod stromeček Řekl bych že jedny z koukavějších...na fotce se mi nedaří zachytit hloubku toho ciferníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Topky pani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 před 6 hodinami, Ondazz napsal: k tematu B vs kridla - na takovyhle slusnaky to jde pekne, ale chronomaty by si kridla zaslouzily krasny B heritage '57 ty se mi moc libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado85 Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Adventní pohodička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Nejvyšší čas koupit stromek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 V 10. 12. 2021 v 23:07, moralles napsal: tady je proste vsechno za jedna: citelnost, prehlednost, harmonicnost SO II 42mm Krásný SOčka - co to je prosím, na těch nožkách? folie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Křídla na cifru by jim slušela, ale už si na to Béčko zvykam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se