Murphy97 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 50 minutami, Kalifx napsal: Díky. Já na ně taky právě myslel. Skoro furt, i v noci. No a po té, co mě sundávali hasiči z římsy, na který jsem v pyžamu pochodoval sem a tam a s nataženejma rukama ve spánku furt dokola mumlal "leštěnky, vocucanej bonbón, brzdič houpaček, machrindex..." jsem odolávat přestal. ..tak to jsi na ne myslel trochu intenzivneji a tudiz sis je zaslouzil vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Před hodinou, Kalifx napsal: Díky. Já na ně taky právě myslel. Skoro furt, i v noci. No a po té, co mě sundávali hasiči z římsy, na který jsem v pyžamu pochodoval sem a tam a s nataženejma rukama ve spánku furt dokola mumlal "leštěnky, vocucanej bonbón, brzdič houpaček, machrindex..." jsem odolávat přestal. Staří pardálové se vrací, to mám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 @Maxel Jsou bomba, společně se superchronomaty to nejlepší (pro mě) co jde dnes u Breitlingu koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 5 hodinami, Frantik napsal: Staří pardálové se vrací, to mám radost Franto staří určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 První a stále nejoblíbenější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 Colt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterOva Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Je to hezky vlastnit troje béčka a ráno řešit, který na ruku . Mám je všechny moc rád a rozhodnout se je mazec. Možná lehká výhoda Aerospace a B1 v baterce, navitimery spíš odlozim do trezoru a pak je musím serizovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 @spona asi tak! baterka je presna a spolehliva, nechapu ze furt zdrzuji uvedeni novych aerospace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 V 4. 12. 2023 v 9:57, Kalifx napsal: Po mnoha letech detoxu zase v háji... Ale ale ale hezky videt te zpet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Před hodinou, spiderer napsal: Ale ale ale hezky videt te zpet Jojo. A koukal jsem, že už zase máme sladěnou "B" periodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Furt to samý… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Včera jsem je fotil do jiného vlákna a zase mě moc zaujaly svou čitelností (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 před 22 minutami, Piplík napsal: Včera jsem je fotil do jiného vlákna a zase mě moc zaujaly svou čitelností (-: Ta naše loňská výměna nás, zdá se, oba trošku mrzí... Tyhle SO jsou naprosto geniální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Už pár minut včera: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 (upraveno) A zároveň se tímto po letech loučím s původně nejoblíbenější dvojkou, kterou už jsem víc než rok nenosil, 46mm po ztrátě 20kg cca, už na moji ruku opravdu není a nebude.. SO jdou do Maďarska, Navitimery zůstanou v CZ. Člověk se hodinkově vyvíjí a směruje to vždy jedním směrem. Ale na ostatní B, UN, IWC, Tudory, některé Seika a podobně nezanevřu ani tak. Budou místo nich Suby date, nebo bi-colory.. Upraveno 12. prosince 2023 uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 (upraveno) Ho-Ho-Ho Upraveno 17. prosince 2023 uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Vzal jsem leštěnky na vejlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se