Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?

Krrtek

Doporučené příspěvky

před 50 minutami, Kalifx napsal:

Díky. Já na ně taky právě myslel. Skoro furt, i v noci. No a po té, co mě sundávali hasiči z římsy, na který jsem v pyžamu pochodoval sem a tam a s nataženejma rukama ve spánku furt dokola mumlal "leštěnky, vocucanej bonbón, brzdič houpaček, machrindex..." jsem odolávat přestal.

..tak to jsi na ne myslel trochu intenzivneji a tudiz sis je zaslouzil vic 😊

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Kalifx napsal:

Díky. Já na ně taky právě myslel. Skoro furt, i v noci. No a po té, co mě sundávali hasiči z římsy, na který jsem v pyžamu pochodoval sem a tam a s nataženejma rukama ve spánku furt dokola mumlal "leštěnky, vocucanej bonbón, brzdič houpaček, machrindex..." jsem odolávat přestal.

Staří pardálové se vrací, to mám radost 🙂 

Odkaz ke komentáři

A zároveň se tímto po letech loučím s původně nejoblíbenější dvojkou, kterou už jsem víc než rok nenosil, 46mm po ztrátě 20kg cca, už na moji ruku opravdu není a nebude.. SO jdou do Maďarska, Navitimery zůstanou v CZ. Člověk se hodinkově vyvíjí a směruje to vždy jedním směrem. Ale na ostatní B, UN, IWC, Tudory, některé Seika a podobně nezanevřu ani tak.

Budou místo nich Suby date, nebo bi-colory..

IMG_6123.thumb.jpeg.cba25e26e8020b4b29bcfd78353a26fe.jpeg

IMG_0502.thumb.png.235bce758b87fab7b1df3f76ef6ab4a3.pngIMG_0503.thumb.png.b27ad151ad8d99907fd0f8d56e5b9e12.pngIMG_6132.thumb.png.6946d4c78b21bb1fcbe592cd5bbbe70f.png

Upraveno uživatelem PetrSefl
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...