Jörg8X Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Já dnes Avengery GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tkol Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Já dnes Avengery GMT P-3_ 5_ 2016_9ae46597-916b-4686-a394-29c36d9aadc6.jpgTy Seawolfy vypadaji jako šíleně nenositelný kladivo oproti krásně vyváženým GMT... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jörg8X Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Já zas myslím, že ty GMT jsou moc placaté
tkol Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 GMT moc placaté, Seawolfy moc tlusté, co je teda ideál?
tkol Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Na mě asi trochu fádní ty staré, a nové mě vůbec neoslovily... :-/
Jörg8X Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 GMT moc placaté, Seawolfy moc tlusté, co je teda ideál? Netuším, musíme hledat Já dnes za pilota. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kubas Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 taky sem prezul na letni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
969 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 korporátní šeď rozbíjí... nekorporátní Breitling! :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tkol Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 korporátní šeď rozbíjí... nekorporátní Breitling! :-)Jooooo! Modrej "xicht" s černym chronem je bomba! Taky jsem nad nima uvažoval, ale 46 je na mě moc...
969 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Jooooo! Modrej "xicht" s černym chronem je bomba! Taky jsem nad nima uvažoval, ale 46 je na mě moc... bez filtru, jsou fakt démonický... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jörg8X Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 SOH chrona jsou pěkná, jak 44, tak 46 Ale lug to lug je u 46 už na mě trochu moc... Každopádně pěkné to máš
tkol Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 SOH 46 jsem měl (modrá/modrá) a bylo to na mojí ruku moc... Rád bych zkusil 44chrono, nebo 42klasiku, ale nikdo nechce pustit...
tkol Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 bez filtru, jsou fakt démonický... Ta barevná kombinace je fakt bomba! Moc se mi to líbí, škoda tý velikosti...
969 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 SOH chrona jsou pěkná, jak 44, tak 46 Ale lug to lug je u 46 už na mě trochu moc... Každopádně pěkné to máš Moc díky, přitahujou vážně pozornost.. až nečekaně hodně. Ta barevná kombinace je fakt bomba! Moc se mi to líbí, škoda tý velikosti... Možná je potřeba ještě trochu zestárnou a ztloustnout. :-D
tkol Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Moc díky, přitahujou vážně pozornost.. až nečekaně hodně. Možná je potřeba ještě trochu zestárnou a ztloustnout. :-DDobrá úvaha, takhle jsem nad tim nepřemýšlel... někdo nějaký tip jak ztloustnout na zápěstí?
Sphinxx Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Dnes mám volno, které od rána trávím venku ... ani nevím, jestli mám tyhle profesionály prodávat nebo to stáhnout, nějak se to ve mě zase hýbe ... Ten titan je super.
African Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Jsou super, bude tě to jednou mrzet.....jediné co by mě ukecalo je absence vteřinovky"
Sphinxx Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Jsou, ale dole na displayi si můžu vteřiny zobrazit, takže v poho. Já jsem z 95% procent přešel na baterkáče. mám jen dvoje automaty, jinak všechno baterkáče, to je zase dilema . No uvidím, nechám tomu volný průběh, ale dnes ráno jsem je nahodil a jsou vážně dobré. Co Ty? Máš ještě SO?
Jörg8X Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 Já právě myslím, že ta poskakují vteřinovka nechybí vůbec, že to je takto lepší
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se