casiotron Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Kromě povytažení na nařizování je to u hodinek s více funkcemi pak i zmáčknutí - přepnutí na další funkci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Polygony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Padesát šestky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Frostie... nemáš náhodou ještě jedny.. asi bych je potřeboval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 (upraveno) Rád bych, ale nemám a nejlevnější jsem viděl u Spot on times na ebay cca za 11 tausendů z Hkg bez DPH... Nebo pak je varianta GXW 56, cca za 4.500 Kč bez daně. Téměř shodný modul, navíc r/c Upraveno 24. února 2018 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Slíbené vážení digitálek. 92 gramů je opravdu víc než mnohé mechanické hodinky. Jsou sice na tahu, ale ten není příliš robustní. Na druhé fotce pohled na ?korunku?. Můžeš mi vyfotit sponu a způsob uchycení na poslední článek tahu? Jsem až dodatečně zjistil že na mých je ta asi nějaký neoriginální bastl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Nevim, presne jsi potreboval videt, tak snad to na jedne z tech fotek je videt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Díky, to jsem přesně potřeboval. Zajímalo mě jak má vypadat ten poslední článek tahu jako je na první fotce. Na mých se s ním asi něco stalo a někdo to napojení dobastlil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Moje nejoblíbenější.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Moc pěkný..mě taky DW-290 snad nikdy nepřestanou bavit...a takovýhle motorky taky ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Jdeme plavat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Moc pěkný..mě taky DW-290 snad nikdy nepřestanou bavit...a takovýhle motorky taky ne :-)DW 290..určitě ne.. A Jawa Californian 350 r.v. 1971.. Jak já říkám.. svezení za odměnu..parádní. Dík Chilliluk:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 nový Výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Hezkýýý! A dokonce moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 (upraveno) Vintage BM-610 Pro-Trek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. února 2018 uživatelem saboter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Tak to je ovšem parádní stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 To je dobry maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 (upraveno) Mám k tomu aj dobový remienik, akurát mi je veľký. Ilustračné foto (môj je chlp viacej opotrebovaný). Prvý test v horách ešte nebol. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. února 2018 uživatelem saboter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Moc zajímavý, pěkný Casio stromeček.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se