Xenomorfus Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 cena tech Rado...to je masakr....bych to akceptoval ve "zlotych" pred revoluci :-).Jako hodinky parada, ale tohle? :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 No, tak,ze jste to vy, tak bylo...Navod sem teda v tuhle chvili nenasel,ale zbytek viz foto...Jo! Tetelim se blahem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Ty Rado jsou perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Někde jsem to tu už psal. Původní cena je dosti vysoko. Viz foto z prodejny:Ale byla na to ta neodolatelná slevička kolem výlohy u dušáka se občas projdu (jen abych zjistil, že švýcary nepotřebuju ) takže slevu znám. ale stejně seš šílenec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Někde jsem to tu už psal. Původní cena je dosti vysoko. Viz foto z prodejny:x20150723_153640.jpgAle byla na to ta neodolatelná slevička ..tak tohle ja bych si doma neprosadil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 To se pozná skutečný nadšenec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 To se pozná skutečný šílenec.To jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Protože jsem nebyl v práci ani u vody tak zase to porcelánový nádobí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Koukám, že jsou docela mohutný...snesly by i silnější zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Stačilo vložiť baterku a aj po viac ako dvadsiatich rokoch ukazujú staré otcove digitálky čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Stačilo vložiť baterku a aj po viac ako dvadsiatich rokoch ukazujú staré otcove digitálky čas Jee, nádherné eighties! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Koukám, že jsou docela mohutný...snesly by i silnější zápěstí.To jo, tah je stejně širokej jako hodinky. Stačilo vložiť baterku a aj po viac ako dvadsiatich rokoch ukazujú staré otcove digitálky čas Ty jsou moc pěkkný, líbí se mi ten čtverečkovanej display. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Ďakujem páni,aj ja mám z nich radosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Stačilo vložiť baterku a aj po viac ako dvadsiatich rokoch ukazujú staré otcove digitálky čas No ale ovšem... Tomu říkám klasika. Gratuluju a trošinku závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Primalex resistant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Primalex resistant IMG_1452.JPGPár sprch v teplé vodě a bude vše ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Zase radary, už trochu otravujou. Pořád na ruce aby jim nedošla šťáva. Sakra s obyč lithiovkou by byly o trochu méně technicky zajímavý, ale o mnoho uživatelsky přívětivější. Proto jsem se nikdy neskamarádil s automatama. Nemám vinder, s diginama ho nepotřebuju. Nebo jo? Taky by mohly mít osvětlení. A ten plast, ach jo. Copak to maj v téhle kategorii zapotřebí? A taky by mohly být bílé, to rado umí na ručičkovejch modelech. Mohli by mít pozitivní display: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 (upraveno) Co říct, když jsem nikdy digi neuznával a po otevření jednoho osudovýho vlákna je mám za tejden z nenadání na ruce?! Tady už fakt končí p...l... Upraveno 16. srpna 2015 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 t2: Jak plast? To má plastové sklíčko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Ne sklo je safír. Plast je zespodu. Fotku udělám zítra.(dneska) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se