siwi Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 siwi: W 35 jsou taky "berný".. Taky bych je mohl mít..:-)Já se rád podívám na každou fotku hodinek a věci okolo... Pokaždé je jiná..Teď nějak nevím, na co reaguješ. Pokud na fotku mých hodinek, tak je to typ W-780. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Myslím, že si Olin jenom popletl dvě červená autíčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Ty červený autíčka... Je to přesně tak a omlouvám se:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2019 Po dlouhé době Marliny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Orientalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Vybral jsi pěknou barvu u těch Orientů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Poslušně hlásím nový přírůstek - Casio F105 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Výborné!! Ty si snad koupím, nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Taky o nich už delší dobu uvažuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Jaky je tam rozdil oproti F91? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Jaky je tam rozdil oproti F91?Barva a illu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Dik. To se pak ve mne pere. Vzit legendu nebo lepsi verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Dik. To se pak ve mne pere. Vzit legendu nebo lepsi verzi? Není se co prát. Za ty ceny obě a fertig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Maji za mě promakanější a zajímavější pouzdro s nožkama, trochu jiné rozměry (jsou tlustší), jinak řešený displej a už zmíněný Illuminator. Až budu mít čas a trochu se spolu sžijeme, tak to udělám porovnání. Chtěl jsem malé a levné digi a když už mám zlaté F91, tak to chtělo něco jiného než jejich modrou variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Dik za info. Na srovnani se tesim. Ja posledni dobou dostal chut na nejake Timexy. Prekvapuje me, ze ty tady vybec nefrci. Kdysi jsem mel jedny digi ve vyberu a nakonec vzal rafiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Dneska jsem to střídal, abych nasál dojmy. Jinak na srovnání se už pracuje a jak bude čas, tak zase sesmolím něco do recenzí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Měnil jsem u nich baterky, tak jsem je na chvilku i nandal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Jak jsem slíbil, tak jsem zrobil. Krátké srovnání F91 a F105 v recenzích: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/128345-casio-f91wg-vs-f105/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Tak jsem ty 105 taky vzal, ale nadšení se bohužel nedostavilo. Je to fakt malý a ten řemínek při doteku doslova křičí do světa: "Jsem nekvalitní a za chvíli se ti odporoučím!!!" Měl jsem rovnou vzít ty červený W-215, o kterých taky uvažuju. No nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Dopoledne:Odpoledne: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se