filo-boxer Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Dneska kdysy zlatý A 657 G. Taky takový starý vojny. Odřený, opoužívaný, ale s obrovským charisma!Stopky na desetinu, žárovička. Prostě neodolatelný. Prostě vintage. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 IMG_3663.JPGTo je nejaky novy ulovek? Ty jsem u tebe jeste nevidel. Takova krasna vintazni osmdesatkova klasika. Akorat, ze uz onehda mi byl kratky pasek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Mam uz je nejakou dobu, ale dostal jsem se k nim az dnes. Jsem zvedavy co vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Mam uz je nejakou dobu, ale dostal jsem se k nim az dnes. Jsem zvedavy co vydrzi.Jsou krasny a gratuluji. Budeme se tesit na tvoje dalsi postrehy (presnost, komfort noseni a pod. :-) ). Jak vlastne dlouhy je ten jejich pasek a kde ty spatrujes mezni velikost zapesti pro mozne noseni? Uz je to preci jn nejaky cas, co jsem si je zkousel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Timex T5K822 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 na noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Já dnes nosím tyto Timexy...jsem s nimi velice spokojený, ovládání lepší než u Casia a osvětlení stále starý dobrý luminescenční panel, osvětlen jak analog, tak i displaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Tak ty jsou ovsem paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Díky, přišly mi teprve dneska ráno a jsem z nich nadšený. Ovládání a funkce mi přijdou takové inteligentnější než u Casií, mají prostě to, co Casiím většinou chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Díky, přišly mi teprve dneska ráno a jsem z nich nadšený. Ovládání a funkce mi přijdou takové inteligentnější než u Casií, mají prostě to, co Casiím většinou chybí.Tak to je prijemne. Budes-li chtit, muzes podat i odkaz, kde jsi objednaval. Jinak na mne i na fotce pusobi velice prehledne a citelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Dnes si tvrdá a špinavá manuální práce vynutila použití digitálek... W-59 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Sice ne na ruce ale na stole. Odstraňoval jsem prázdnou batt aby mi nevytekla. A najednou jsem si po čase zase všiml jak je modul 901 krásnej. Tak sem dám aspoň výřez fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 dnes to nejlepší, co kdy casio stvořilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Já dnes nosím tyto Timexy...jsem s nimi velice spokojený, ovládání lepší než u Casia a osvětlení stále starý dobrý luminescenční panel, osvětlen jak analog, tak i displaj. IMAG0316.jpg Hromádku disket na stole jsem už dlouho neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Dnes samozřejmě nové Timexy, ale jedny nové DW-290 to zezadu jistí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Hromádku disket na stole jsem už dlouho neviděl. To víš, já se zlatých devadesátých let pořád ještě nevzdal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Hromádku disket na stole jsem už dlouho neviděl.já si všiml těch balených čili - Luku, jak to můžeš kupovat, když je tady tak skvělý vlákno o pěstování!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Vidíš, to jsem ani nevěděl, že tu takové vlákno je. Mě ale baví čili jen jíst, pěstovat moc ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se