Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska kdysy zlatý A 657 G. Taky takový starý vojny. Odřený, opoužívaný, ale s obrovským charisma!Stopky na desetinu, žárovička. Prostě neodolatelný. Prostě vintage.

post-673-0-29819100-1424951442_thumb.jpg

Odesláno
  V 26. 2. 2015 v 9:33, filo-boxer napsal:

To je nejaky novy ulovek? Ty jsem u tebe jeste nevidel. Takova krasna vintazni osmdesatkova klasika. Akorat, ze uz onehda mi byl kratky pasek...

Odesláno
  V 26. 2. 2015 v 12:22, filo-boxer napsal:

Mam uz je nejakou dobu, ale dostal jsem se k nim az dnes. Jsem zvedavy co vydrzi.

Jsou krasny a gratuluji. Budeme se tesit na tvoje dalsi postrehy (presnost, komfort noseni a pod. :-) ). Jak vlastne dlouhy je ten jejich pasek a kde ty spatrujes mezni velikost zapesti pro mozne noseni? Uz je to preci jn nejaky cas, co jsem si je zkousel...

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Já dnes nosím tyto Timexy...jsem s nimi velice spokojený, ovládání lepší než u Casia a osvětlení stále starý dobrý luminescenční panel, osvětlen jak analog, tak i displaj.

post-12565-0-79978400-1425040602_thumb.jpg

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Díky, přišly mi teprve dneska ráno a jsem z nich nadšený. Ovládání a funkce mi přijdou takové inteligentnější než u Casií, mají prostě to, co Casiím většinou chybí.

Odesláno
  V 27. 2. 2015 v 13:06, Chilliluk napsal:

Díky, přišly mi teprve dneska ráno a jsem z nich nadšený. Ovládání a funkce mi přijdou takové inteligentnější než u Casií, mají prostě to, co Casiím většinou chybí.

Tak to je prijemne. Budes-li chtit, muzes podat i odkaz, kde jsi objednaval. Jinak na mne i na fotce pusobi velice prehledne a citelne.

Odesláno

Sice ne na ruce ale na stole. Odstraňoval jsem prázdnou batt aby mi nevytekla. A najednou jsem si po čase zase všiml jak je modul 901 krásnej. Tak sem dám aspoň výřez fotky.

post-673-0-79486400-1425143855_thumb.jpg

Odesláno
  V 27. 2. 2015 v 12:37, Chilliluk napsal:

Já dnes nosím tyto Timexy...jsem s nimi velice spokojený, ovládání lepší než u Casia a osvětlení stále starý dobrý luminescenční panel, osvětlen jak analog, tak i displaj.

attachicon.gifIMAG0316.jpg

Hromádku disket na stole jsem už dlouho neviděl.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Dnes samozřejmě nové Timexy, ale jedny nové DW-290 to zezadu jistí  :)

post-12565-0-64110800-1425210191_thumb.jpg

Návštěvník Chilliluk
Odesláno
  V 1. 3. 2015 v 11:37, travex napsal:

To víš, já se zlatých devadesátých let pořád ještě nevzdal  :)

Odesláno
  V 1. 3. 2015 v 11:37, travex napsal:

já si všiml těch balených čili - Luku, jak to můžeš kupovat, když je tady tak skvělý vlákno o pěstování!?

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Vidíš, to jsem ani nevěděl, že tu takové vlákno je. Mě ale baví čili jen jíst, pěstovat moc ne..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...